Návrh změn v sekci bazar
- Boin
- Začátečník
-
Návrh změn v sekci bazar
Napadlo mě (asi ne jen mě ), možná se na tom už pracuje, že by se mohlo v sekci bazar zavést něco jako černá listina uživatelů se kterými byly nějaké problémy. Ušetřily by se případné další možné potíže.
Taky by se dalo udělat něco na způsob dobře proběhlých obchodů.
Fungovalo by to tak, že ten kdo si od někoho něco koupí a bude spokojen, tak bude moci prodávajícímu udělit něco jakoby bod...no a kdo by měl více takových bodů (dobře uzvařených obchodů) tak by byl důvěryhodnější.
Možná je to zbytečné, možná se to už řešilo, ale možná bych mohl začít se zápisem do black listu
Jak to tedy vidíte?
Taky by se dalo udělat něco na způsob dobře proběhlých obchodů.
Fungovalo by to tak, že ten kdo si od někoho něco koupí a bude spokojen, tak bude moci prodávajícímu udělit něco jakoby bod...no a kdo by měl více takových bodů (dobře uzvařených obchodů) tak by byl důvěryhodnější.
Možná je to zbytečné, možná se to už řešilo, ale možná bych mohl začít se zápisem do black listu
Jak to tedy vidíte?
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
- R2D2
- Začátečník
- Boin
- Začátečník
-
- Boin
- Začátečník
-
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Takovou záruku vám může poskytnout jedině prodávající a záleží čistě na vašich schopnostech, jestli si ji vyjednáte. Na tento požadavek nemůže mít forum žádný vliv
//edit Wilik - ano, timto je receno vse... promazano
//edit Wilik - ano, timto je receno vse... promazano
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- jaluvkap
- Začátečník
Nechci zakladat novy thread, tak pisu do tohodle ... muzete mi nekdo zduvodnit, proc neni mozne v Bazaru mazat posledni post? Co se tyce editace, tak to chapu, ale todle mi proste furt hloda v hlave ... kdyz neco napisu, a seknu se, tak musim psat novy post, coz je pjekne na ho..o ... a nerikejte, ze si mam poradne promyslet co pisu, protoze jak vetsina lidi vi, vetsinou jde o co nejrychlejsi reakci, protoze u nekterych druhu zbozi jde o vteriny
- K!ll3r
- Středně pokročilý
jde o podvody ruznych useru , dost se stavalo , ze mel user moznost smazat onen posledni prispevek a pak se tezko dokazovalo co tam psal , ci tvrdil a tak dal , proto bylo toto pravidlo zavedenojaluvkap píše:Nechci zakladat novy thread, tak pisu do tohodle ... muzete mi nekdo zduvodnit, proc neni mozne v Bazaru mazat posledni post? Co se tyce editace, tak to chapu, ale todle mi proste furt hloda v hlave ... kdyz neco napisu, a seknu se, tak musim psat novy post, coz je pjekne na ho..o ... a nerikejte, ze si mam poradne promyslet co pisu, protoze jak vetsina lidi vi, vetsinou jde o co nejrychlejsi reakci, protoze u nekterych druhu zbozi jde o vteriny
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem prodával Ramky tak jsem měl domluvenou schůzku s jedním nejmenovaným userem jel jsem tam "do Prahy" 200km všechny ostatní jsem odřekl a když jsem tam dorazil tak dotyčnej vůbec nebral telefon, čekal jsem tam půl dne a nakonec znechucen odjel. Ten člověk mě totálně vytočil...........
Takže takovej black list uvítám!
- K!ll3r
- Středně pokročilý
uz tam je .... napis mi PMDzin píše:Když jsem prodával Ramky tak jsem měl domluvenou schůzku s jedním nejmenovaným userem jel jsem tam "do Prahy" 200km všechny ostatní jsem odřekl a když jsem tam dorazil tak dotyčnej vůbec nebral telefon, čekal jsem tam půl dne a nakonec znechucen odjel. Ten člověk mě totálně vytočil...........
- spodli
- Nováček
-
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
imho nedalo, k tomu tam slouzi ty znacky P:(prodam) K:(koupim) A:(aukce) I:(informacespodli píše:jsem tady novej tak nevím jestli to tady bylo, ale jak jsem si listoval v sekci bazar tak mě docela rozčílilo jak je to blbě zpracovaný - nešlo by oddělit zvlášť položky prodám a koupím, takhle je v tom docela dobrej bordel nic ve zlim
0118 999 881 999 119 7253
- spodli
- Nováček
-
no myslel jsem něco takovýho jak je to v sekci inzerce :http://www.tuning-forum.org/index.php
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
az budou subsekce tak to pujde, ale zatim ne.. nebojte sak oni budou
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Samozřejmě, že takhle by to šlo, musela by se vytvořit nová sekce např. Bazar - Prodám a Bazar - Koupím, nemusej bejt ani subsekce, phpBB 2.2 je stejně daleko, ale takhle to myslím vyhovujespodli píše:no myslel jsem něco takovýho jak je to v sekci inzerce :http://www.tuning-forum.org/index.php
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- shadow
- Středně pokročilý
Updatuji tento thread a tímto navrhuji:
Bazar přesunout z "Ostatní" a vytvořit ho jako novou skupinu "Bazar". Ten rozdělit na sekce "Nákup" a "Prodej" , ke zvážení navrhuji i sekci "Informace - ocenění" nebo něco v tom smyslu.
Současně stav je VELICE nepřehledný. Když mě zajímá jen nabídka, musím očima přeskakovat poptávku, "íčka" a naopak, což vše velice zdržuje a vůbec to vše působí chaoticky.
Bazar měl být rozdělen už dávno. Co vy na to?
Bazar přesunout z "Ostatní" a vytvořit ho jako novou skupinu "Bazar". Ten rozdělit na sekce "Nákup" a "Prodej" , ke zvážení navrhuji i sekci "Informace - ocenění" nebo něco v tom smyslu.
Současně stav je VELICE nepřehledný. Když mě zajímá jen nabídka, musím očima přeskakovat poptávku, "íčka" a naopak, což vše velice zdržuje a vůbec to vše působí chaoticky.
Bazar měl být rozdělen už dávno. Co vy na to?