posouzení sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

co tam bude davat???? no spis k cemu mu to bude...
treba lepsi usporadani kabelu, vzduch na chlazeni atd... me chief i Aopen pripada jako solidni stredni trida a proto se mi k tehle sestave hodi nejvic.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

ICE píše:co tam bude davat???? no spis k cemu mu to bude...
treba lepsi usporadani kabelu, vzduch na chlazeni atd... me chief i Aopen pripada jako solidni stredni trida a proto se mi k tehle sestave hodi nejvic.
áále EC ř 5xx je veliká dost...kabely se dají uspořádat stejně jich tam nebude mít moc :), chlazení ..no prescott je prescott ale je to revE takže už to není tak hrozný a místo na větráky tam když tak hafo :) EC je prostě levná dostupná a za ty prachy kvalitní značka ...

Chief a Aopen jsou právě střední třída a cenově tomu i odpovídají... a jako když dáš dobrou EC a Aopena vedle sebe tak teda na tom nic moc navíc pro normálního uživatele (žádný taktovači) nenajdeš....a proto chápu lidi že dávat za krabici k PC 3000,- je trochu moc....jinak super skříně ale poue tehdy pokuď nehodláš moddovat a máš dost peněz ....
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

no skrin sama o sobe pokud se bavime o H700A za 2800 te prijde na 1300, protoze 1500 tam, stoji jen ten 350W zdroj (v podstate fortron) se slusnou kapacitou. Viz testy na THG. Kdyz dam vedle nej EC, zvlast tuhle s tim mizernym displayem a otresne udelanyma tlacitakama, tak je to myslim jasny. O vzhledu H700B myslim diskuse byt nemusi, stejne jak o chiefech.

jo... "za ty prachy kvalitni" - tohle spojeni mi nejde dohromady. protoze bud je neco kvalitni, a vetsinou to stoji o neco vic, nebo je neco levny a za ty penize postacujici, ale ke kvalite to ma daleko...

uz jenom to ze se pri hrabani v PC s lepsi skrini neposkrabes stoji za to :-D
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

Tak sestava je muj vytvor, pokud by lubos.mojzis chtel jiny Case, tak by to bylo vhodne, ale nejak se nezminil. Byl tam urcity financni strop, ktery jsem se snazil respektovat, i tak jsem ho lehce prekrocil. Dneska uz jsme zmenili zdroj

jo jinak ICE ma pravdu AOPEN Rulezzzzz
....ze by to byl MELOUN
Luboš Mojžíš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Luboš Mojžíš »

Zdravím Lorda,svět je malej. Máš pravdu,měl jsem limit,který jsem si sám stanovil (ty moje keci o zlý manželce zase neberte tak vážně),a který jsem překročil už o dost.(cca 4000,-). Jde mi hlavně o střih videa a v podstatě by mi ani nevadilo kdyby to bylo v krabici od bot(to jsem ale primitiv,co), hlavně když to bude spolehlivě fungovat. Už tak to je comp,který možná ani stopro nevyužiju,ale člověk si má po 50 dělat taky nějaký radosti,že. Jinak jste určitě všichni poznali, že nejsem žádný odborník,ale snažím se dohnat co se dá a takováhle fora jsou v tomhle ohledu vynikající věc.Všem vám děkuju za rady.Ahoj
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

mas naprostou pravdu prave proto jsou tady takovato fora, ale sel si na to dobre, pekne ses rozhodl a potom sel do obchodu (k nam) s hotovou nabidkou, kterou jsem uz jenom doladil. Tak by to melo nejak vypadat.

Ale takovej mod v krabici od bot by nebyl spatnej.
....ze by to byl MELOUN
Luboš Mojžíš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Luboš Mojžíš »

Podívej se mi tam u vás po nějaký a odskoušíme to.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

OT:
jak chces, mas to mit :)
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“