Možná že Shaquille pracuje někde v customer support.fliper píše:Neviem čo ti pride divné na tom sa normalne informovať v akom je to stave.

Cashback nemá globálně určené parametry, takže záleží, jaké konkrétní podmínky má který výrobce.
pilarius píše:Připojuji se s dotazem, pravděpodobně se mi nachomýtne 2600X a chtěl bych s ním postavit Zen 3 ready sestavu. Já to teda ani nepotřebuji vidět oficiálně napsané - to nemá na webu žádný z výrobců, ale jde mi o to, abych někdy v budoucnu neupdatoval BIOS a nemusel ihned shánět nový CPU...
Myslím, že když má ta deska funkci BIOS flashback, tak se prostě stane to co na mojí desce, že když flashne jen ten nezáložní BIOS, a několikrát mu PC nenajede, deska si potom sama vezme ten záložní BIOS. Tak to alespoň funguje na mojí desce Gigabyte.DOC_ZENITH píše:Tak to jseš v háji. Těch pár B450 desek co dostane ZEN3 bios ztratí podporu starejch CPU takže tvůj scénář "upgraduju a už mi to nenajede" nastane. Prostě si budeš muset dávat pozor a nepugradovat. B550 nemá podporu starejch CPU vůbec, takže jediná solidní možnost zůstává X570 ale tam se taky může stát že podpora ZEN1 zmizí, myslim si že nové biosu budou podporovat už jen ZEN2 a 3, ZEN1 a 1+ půjdou mimo.