Splinter Cell 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

IQLogic píše:To Elcon: No to mas pravdu zabudol som sorry
tak příště nezapomínej, nebo to bude za žlutou ...
show must go on..
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Seva

Je velky rozdiel v grafike medzi PS 3,0 a PS 1,1 ?

Ked to dam na PS 3,0 tak mi to ako pojde ? - stale 22 FPS alebo sa to obcas vyhupne aj vyssie ?

btw Existuje v dnesnej dobe grafika ktora by to rozmakala v pohode(tj 40 FPS ) aj na PS 3,0 ? lebo som v jednej recenzii cital ze 6800GT s tym ma problemi :o
Anticrasch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anticrasch »

Snad nejlepsi hru kterou jsem kdy hral podporuje Shadery 3.0 a HDR fakt vsechny funkce co vase karta umi. Doporucuju za ty penize koupit spousty zabavy si uzijete :-D :) :roll:
Intel(R) Pentium(R) 4 Prescot CPU 3.20GHz BOX Skrin AeroCool JetMaster Jr.-SS Silver Steel Case/Silver Jet 512 DDR GoodRam Asus P4S800D-X Vestern Digital 60GB VGA MSI NX6600-VTD128 Diamond,128MB DDR3,DVI,VIVO Soud Blaster live! 5.1 LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Euro Case 300W +CDMA :)
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Logue píše:Seva

Je velky rozdiel v grafike medzi PS 3,0 a PS 1,1 ?

Ked to dam na PS 3,0 tak mi to ako pojde ? - stale 22 FPS alebo sa to obcas vyhupne aj vyssie ?

btw Existuje v dnesnej dobe grafika ktora by to rozmakala v pohode(tj 40 FPS ) aj na PS 3,0 ? lebo som v jednej recenzii cital ze 6800GT s tym ma problemi :o
geforce 7800 :D :D s tou to rozjedes na 50fps
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak tak,nedávno jsem ji koupil.SCCHT jedu V PS 3.0,1280x1024,vše na max.Soft shadows,shadow resolution=high,2xAA,16xAF,35-100 fps,pod 35 to neklesne ani s nightvision.Ta karta je peklo!!!
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Swat píše:Tak tak,nedávno jsem ji koupil.SCCHT jedu V PS 3.0,1280x1024,vše na max.Soft shadows,shadow resolution=high,2xAA,16xAF,35-100 fps,pod 35 to neklesne ani s nightvision.Ta karta je peklo!!!
jakou?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Inno3D.Myslím,že to byla dobrá volba,Asus by asi byl o chlup lepší,ovšem je tam už taky rozdíl v ceně.Jsem spokojený.Splintera jedu,jak jsem popsal výše,Doom 3 1600x1200,ultra quality,4xAA,8xAF.Riddick,který si dovolím tvrdit je náročnější než Doom běží 1600x1200,shadery 2.0,nebo 1024x768 shadery 2.0+(soft shadows).Half-Life 2 taktéž 4xAA,16xAF no prostě je to bordel.Prostě je to potřeba,člověk rázem hraje zcela jinou hru.Ten Riddick-hrál jsem ho na X800Pro 1024x768,občas šlo fps hezky pěkně pod 40,pustil jsem to na 7800 GTX a čuměl jsem jak péro z gauče.V místech,kde X800Pro dalo v 1024x768 40 fps jsem najednou měl v 1600x1200 75fps,to jsem fakt nechápal.Doporučuju,někdo na nVidii nadává,ale je vždy potřeba si vybrat,co je zrovna nejlepší a podle mě to v současný době ATI není.Až bude 7800 GTX pomalá (je to síla ale jednou tomu tak bude),klidně půjdu zase do Atiny,když nabídne lepší železo,ale zatím to vypadá,že ani to Fudo 7800 GTX neporazí a když jo,tak jen o chlup.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Problém ... nemáte někdo savy do hry ? .. formátoval jsem a ... jaxi jsem je nezálohoval :) ... nebo cheat na next level ? .. dík
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Mam takovy problem. v pulce prvni mise se mi zacaly na obrazovce zobrazovat artefakty a je to dost neprijemny. Nevite co s tim ?

Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Příliš přetaktovaná grafika ?
Goldnoob team proud member!
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

no to sem si taky myslel. jenze v jinejch hrach to nedela

edit: tak jo dela. no nic. zmensime frekvenci :-D to je zajimavy ze to zacalo delat az ted. po tejdnu
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Taky myslím,že jsi to přetáh.Stalo se mi to samý,ještě když jsem měl x800Pro.Trochu jsem jí vokouřil a mě pro změnu naskakovaly černý pruhy,po chvíli to pak zamrzlo.Zajímavý je,že teď jsem taktnul svojí novou 7800 GTX z defaultních 430/1200 na myslím velmi solidních 500/1400 a lítá to jak kráva.V kombinaci s novejma driverama mám v některých pařbách až +15 fps a to už je rozdíl.Ale podle toho screenu to je jasně přehnanej takt.
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Bylo to tak. ale zacalo to delat az po tejdnu coz mi prijde minimalne divny :?
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Poradte mi pls. Napalil som si SCCT a nejak mi to z tej zalohy nejde spustit. Vsetky ostatne hry pritom ficia aj zo zaloh. A SCCT som si poctivo kupil takze ma tu potom nenapadajte s takym blbosti ze nelegalne lebo zakony zas poznam. :roll:

TO dexter: Cierne artefakty sa vacsinou robia pri velkom pretaktovani pamati na grafike a zelene (niekedy zelenofialove) zas pri velkom pretaktovani jadra, tak skus znizi takt pamati. Mne to robilo na FEAR, mal som cierne bodky a cierky po vsetkych stenach, takt pamati som znizil o 50MHz a v pohode.
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

IQLogic píše:Poradte mi pls. Napalil som si SCCT a nejak mi to z tej zalohy nejde spustit. Vsetky ostatne hry pritom ficia aj zo zaloh. A SCCT som si poctivo kupil takze ma tu potom nenapadajte s takym blbosti ze nelegalne lebo zakony zas poznam. :roll:
Nejde o to ci je to legalne alebo nelegalne (kazdy z nas ma predsa nieco napalene), ale porusujes pravidla fora :twisted: .
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

A cim porusujem pravidla?? Tam je pisane o wareze ale toto nie je warez tak ziadne pravidla neporusujem. A este detail: Kde sa mam na to spytat ked nie tu? Hodte aspon link na nejake forum kde mi poradia lebo sa mi to nejak nezda ze len SCCT nejde zo zalohy.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

IQLogic píše:Poradte mi pls. Napalil som si SCCT a nejak mi to z tej zalohy nejde spustit. Vsetky ostatne hry pritom ficia aj zo zaloh. A SCCT som si poctivo kupil takze ma tu potom nenapadajte s takym blbosti ze nelegalne lebo zakony zas poznam. :roll:

TO dexter: Cierne artefakty sa vacsinou robia pri velkom pretaktovani pamati na grafike a zelene (niekedy zelenofialove) zas pri velkom pretaktovani jadra, tak skus znizi takt pamati. Mne to robilo na FEAR, mal som cierne bodky a cierky po vsetkych stenach, takt pamati som znizil o 50MHz a v pohode.
SCCT ma ochranu Star Force ktora vyzaduje mat pri spustani originalne DVD v mechanike...
Existuje sposob ako to obist avsak to sa tu rozoberat nemoze..
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

A emailom mi to nemozes poslat kedze sa to tu nemoze riesit?
HEADSHOTER
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEADSHOTER »

Logue tak mi to posli na mail
MSI K8N Neo4 F, AMT Athlon 64 3200+ socket 939, MSI NX 6600GT PCI-E 16x, 512mb ram 400mhz
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Pořídil jsem tuhle hru teprv nedávno a teď dohrál, ovšem konečný výsledek mojí úspěšnosti 62% mě nepotěšil :-D ...Na opravdu stealth agenta bych prej musel mít tak 90-92%, no mám co dělat :)
Jinak supr hra, těšim se na další pokračování...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“