PROJEKT: Skodik Bigtower modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

tak tady je vyrezany predni plast (dorezu to do toho plechu az bude fan, aby to byla jistota) a zadni vetrak, ktery jeste neni dopilovany... potom jsem pridelal ty nozicky.. jsou sice trochu zazloutle ale to po prestrikani nebude videl ;-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Ty nožičky sou takové divné...ta case vypadá jako baletka :(
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No zatím není co hodnotit, ale nejsou ty nožičky trochu moc? Já osobně bych udělal jen tak vysoký, aby se pod case vešly katody...takhle ti to osvětlí celou místnost... :sad:
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

nevypada to nejhur mozna si to mohl riznout trochu presnejc aspon ten zadni otvor vim ze se to lehko rika a hur dela tak aby sis nezlomil pilovej list u primocarky (je to primocarkou ne??) ted to budes muset trosku vic dopilovat
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Zafod píše:nevypada to nejhur mozna si to mohl riznout trochu presnejc aspon ten zadni otvor vim ze se to lehko rika a hur dela tak aby sis nezlomil pilovej list u primocarky (je to primocarkou ne??) ted to budes muset trosku vic dopilovat
nene je to nuzkama na plech, tenhle zpusob jsem tu snad nevidel, ale super! Docela me i prekvapilo ze se plech neohybal apod..

A s tema nozickama jsem sam na rozpacich, ale imho to ted tluce do oci kvuli te bile barve.. jinak se daji v pohode zkratit ;-)

A jinak je jasny ze z tohohle se neda nic hodnonit, ja jen abyjste videli ze na tom delam :)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

nožičky :blee: to raději nějaké mini kolečka nebo tak...
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

ja si porad stojim za svym nazorem kterej sem tu jiz rekl: ty nozicky jsou opravdu trochu moc vysoky-->> zkratil bych je
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Zafod píše:ja si porad stojim za svym nazorem kterej sem tu jiz rekl: ty nozicky jsou opravdu trochu moc vysoky-->> zkratil bych je
me se to taky nezda moc pekny, tak nejak doufam ze az to bude hotove ze to bude OKa, no uvidise ale zkratit se daji v poho!
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

mozna by se to dalo malinko zlepsit tim ze by si "obmotal" spodek case nejakou mrizkou tak aby ty nozicky nebyli tolik videt a sladit ji se zbytkem case zaprvy by jsi vyresil problem s tou ochranou katod a za druhy by to vypadalo jako jeden kus a podle me by to bylo opravdu hezci
nebo by jsi misto nozicek pouzil treba nejaky "tvary", postavicky (no proste umelecka prace) z nejakeho materialu mozna ze by to slo i z tohoto co mas nebo treba ze dreva. nevim kolika lidem "podpiraji" case 4 dreveny trpaslici s lucernickama :-)
A. Einstein
----------------
Linux forever
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Zafod píše:mozna by se to dalo malinko zlepsit tim ze by si "obmotal" spodek case nejakou mrizkou tak aby ty nozicky nebyli tolik videt a sladit ji se zbytkem case zaprvy by jsi vyresil problem s tou ochranou katod a za druhy by to vypadalo jako jeden kus a podle me by to bylo opravdu hezci
nebo by jsi misto nozicek pouzil treba nejaky "tvary", postavicky (no proste umelecka prace) z nejakeho materialu mozna ze by to slo i z tohoto co mas nebo treba ze dreva. nevim kolika lidem "podpiraji" case 4 dreveny trpaslici s lucernickama :-)
no lol vis jak se rika ten trpaslikum ??? :D kyč :!: trpasliky a postavicky fakt ne :)
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

Dominator píše:
Zafod píše:mozna by se to dalo malinko zlepsit tim ze by si "obmotal" spodek case nejakou mrizkou tak aby ty nozicky nebyli tolik videt a sladit ji se zbytkem case zaprvy by jsi vyresil problem s tou ochranou katod a za druhy by to vypadalo jako jeden kus a podle me by to bylo opravdu hezci
no lol vis jak se rika ten trpaslikum ??? :D kyč :!: trpasliky a postavicky fakt ne :)
to byl jenom blaznivej napad ale mozna by se z tech nozicek opravdu dalo neco vyrezat nemusi to byt postavicky ale treba neco jako jsou ty stary sloupy (goticky, barokni, ...) aby to nebylo jenom tak obycejny ale to zalezi na manualni zrucnosti coz pro me neni ani nahodou no nic tohle bych v klidu presel
A. Einstein
----------------
Linux forever
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

nozicky bych serizl tak na 1/2 maximalne....nebo aby se pod to akorat vesly katody esli tam maji nejaky byt. todle ve me budi dojem ze to spadne :)

je to jen muj nazor takze nekamenovat... :)
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Ta case vyzera jak nejake zviera....cojaviem TAVA ? [ tusim, po vasom je to velbloud ]
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

tak jsem opet tu, za ten tyden jsem neco malo udelal a jestli to tak muzu rict, tak na tom ted nemam co delat, protoze cekam az prijdou fany, katody... -> tedy dovrtam ty diry (i pro sroubky..), diry pro katody.. -> nastrikam na cerno/cerveno.
To jsem se chtel zeptat, jak by mohla vypadat ta leskla cervena a cerna jako matna, nebo cernou taky lesklou? Vim ze je to na mne, byl jsem celkem rozhodnutej pro matnou, ale leskla taky neni spatna a navic kdyz na to pujde nejaka samolepka, tak na leskle tolik nerve.. - cervena se dala jen leskla (videl jsem i matnou, ale byla nejaka pochybna :D )
No a po nastrikani nalepim to odhlucneni co jsem si uz vyrobil, je to tkany koberec a pod nim bude nalepena 2mm karimatka :twisted: a vsude jinde jen ta karimatka, tedy krom "stropu a podlahy" :) , kde bude samotny koberec.
Dale jak si uz nekdo mohl vsimnout mam rozvedene kabely a najemno dobrousene diry na fany.
A nakonec uz jsem se pustil i do tvorby panelu.. tedy 2ks regulatoru na predni a zadni fan.. i s kontrolkou :) + prepinace, vypinani osvetleni (katody) a diody ... To zbyle misto je pro 4x20 podsvicene LCD :twisted:
A dale se chci zeptat, jestli mam neco delat s resetem a vypinacem?? Ja bych to totis asi nechal jak to je :)

tak tady je muj panylek (jeste bez LCD)
Obrázek
koberec+karimatka (z opacne strany)
Obrázek
koberec ze strany s tkaninou
Obrázek
celkovy pohled, navrchu je vrsek case, ktery je samozrejme take odhlucnen
Obrázek
co dodat -> karimatka
Obrázek
zacistena dira pro fan (mozna to tak nevypada, ale je docista vypucovana :D )
Obrázek

Pokracovani priste (tedy asi az dojde zbozi :/ ) Ale mezitim, klidne komentovat, radit apod :) :wink:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

čim bude přidělaná ta karimatka a koberec ? Bude tam vodník nebo aspoň windtunel ? Jinak se ti to bude IMHO trochu přehřívat ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Příspěvek od Skodik »

Nox.lbc píše:čim bude přidělaná ta karimatka a koberec ? Bude tam vodník nebo aspoň windtunel ? Jinak se ti to bude IMHO trochu přehřívat ;-)
jo no jo sakra, to jsem zapomnel napsat :) Pridelam to chemoprenem (takove gumove lepidlo) A windtunel mozna bude, ale spis jen tak z dokonalosti nez z potreby.. moc a moc jsem se o tohle odhlucneni zajimal a mam osobne potvrzeno, ze to moc teplotu nezvyssi (max. 3", to MAX! a jeste normal midle towery)... a i tak proste nebude zadnej problem, ty 2ks 120mm fanu imho budou _pohodove_ vymenovat vzdousek..
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Tak ty regulátory se nepovedly, takový kola!! trochu menší by to chtělo a uspořádat jinak.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

me se tam nezdaj ty dva regulátory nebo co to je kdyby byli v jedný záslepce vedle sebe vypadalo by to líp
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Mě se ty regulátory taky nelíbí, co je malé, to je milé :-D :wink: . Tohle vypadá trochu přerosteně...
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

No zrovna moc male nejsou no, ale na tom bigtoweru mi to ani neprijde.. ono az tam jeste bude display :) Hlavne to ted cely vypada hrozne, protoze to jeste neni nastrikane, imho..
Odpovědět

Zpět na „Projekty“