Taktování AMD Athlon XP 2200+__ Padá mi to!! Máte ho někdo??
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Krysa
- Nováček

-
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Krysa
- Nováček

-
Vis co mas pravdu!!! Ale radit tady omi akorad robocop. A nadavt umej ti vsichni ostatni!!!! Jo a ten odkaz pomohl!!! tak se do tohohle theradu nekoukejte a budete mit klid na dusi!!!! budu tady akorad ja kdyz se bude chtit robocopovi mi jeste poradit tak sem muze vlezt i robocop!!! Díky vsem!!!! KRYSA RULEZZ
CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (6.75 x 296) 2400+
512 MB (PC2700 DDR)
NVIDIA GeForce FX 5700LE (128 MB)
512 MB (PC2700 DDR)
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- Krysa
- Nováček

-
asi to neflashnu!!! nefunguje mi discetovka!!!!! a nez si koupim novou bude to par let trvet!!! A kdyz bdu mit new discetovku tak staci ten awd flash a ten muj nvej bios na ni nahrat, restartovat dat bootovani z discaty a uz flashuju??? a proc na kazdejch strankach o flashovani pisou- "NAJEDTE DO CISTEHO BIOSU"?????? diky a sorry
To s tim monitorem delam taky ale nepomaha!!!!
CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (6.75 x 296) 2400+
512 MB (PC2700 DDR)
512 MB (PC2700 DDR)
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle už tu jednou bylo ne?Krysa píše:asi to neflashnu!!! nefunguje mi discetovka!!!!! a nez si koupim novou bude to par let trvet!!! A kdyz bdu mit new discetovku tak staci ten awd flash a ten muj nvej bios na ni nahrat, restartovat dat bootovani z discaty a uz flashuju??? a proc na kazdejch strankach o flashovani pisou- "NAJEDTE DO CISTEHO BIOSU"?????? diky a sorry
- Krysa
- Nováček

-
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Když takovejch dementu tady bude víc,tak celý forům bude plný sraček od takovejch jako seš ty!!!Krysa píše:Vis co mas pravdu!!! Ale radit tady omi akorad robocop. A nadavt umej ti vsichni ostatni!!!! Jo a ten odkaz pomohl!!! tak se do tohohle theradu nekoukejte a budete mit klid na dusi!!!! budu tady akorad ja kdyz se bude chtit robocopovi mi jeste poradit tak sem muze vlezt i robocop!!! Díky vsem!!!! KRYSA RULEZZ
DPC proč si neco nepřečteš než se začneš ptát na takový ptákoviny!!???Neumiš čist nebo co?
Od toho tady jsou admini aby takovy sračky zamkly!
To je to stejny kdybych tady založil thread o tom jak se zapíná monitor:D
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim co to znamená.Ja bych to ignoroval a postupoval dal.Krysa píše:asi to neflashnu!!! nefunguje mi discetovka!!!!! a nez si koupim novou bude to par let trvet!!! A kdyz bdu mit new discetovku tak staci ten awd flash a ten muj nvej bios na ni nahrat, restartovat dat bootovani z discaty a uz flashuju??? a proc na kazdejch strankach o flashovani pisou- "NAJEDTE DO CISTEHO BIOSU"?????? diky a sorry
- Krysa
- Nováček

-
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- presscott
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam Athlona 2200+ bez zvýšení napětí na 2400+/148fsb a paměti ddr 400 běží na 370mhz. S tim násobičem jen tak nic nenaděláš. Já sem to zkoušel pomocí L3 můstků přímo na procáku, ale nic. Jo a desku mám KT 400.
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.