Maros píše:Ja som teray asi na 14% - dostal som sa na miesto kde 1x bojujem po boku tej zenskej s lukom .. su tam 4 zombici ... a nedokazem ich zabit ...poradte mi co tam mam robit
Stačí je jen zabít
Není to tak těžkej souboj budou horší.Ten jejich šéf je odolnej
Je tam na druhý straně jezírko tak musíš pít a bojovat a ..........
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
.. ved o to sa pokusam dookola, ale neide mi to, toho ich sefa zabit nedokazem, a ostatni 3 sa stale zjavuju znova a znova ...Mam sa sustredit na toho ich sefa (so zlatym zubom...)
Maros píše:.. ved o to sa pokusam dookola, ale neide mi to, toho ich sefa zabit nedokazem, a ostatni 3 sa stale zjavuju znova a znova ...Mam sa sustredit na toho ich sefa (so zlatym zubom...)
Ne, ne právě naopak toho šéfa si nech nakonec! Nejdříve pozabíjej ty okolo pořád se objevují další ,ale až jich zabiješ dost, kolik přesně nevím tak ti zůstane jen ten boss.Ale ten má tuhej kořínek
Hlavně nebud´na místě a pohybuj se. odrážej se od zdí! Taky sem to dělal dlouho než sem na to přišel
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
JIKKA píše:Prince Of Persia - To je prostě paráda.....
Ale jen verze 1 a 2!!!
Prince Of Persia 3D byl sice dobrej nápad, ale to provedení....
Takže doufám že tu novou nezpackají. (Tak Jako Jiní Zpackali Laru VI).....
Přesně tak, srand je to tak dvakrát. Pak se tam snaží vsekat novou technologi a to se jim věršinou nepovede. Ale prince SoT sosám (samozřejmě legální DEMO, rozhodně ne nějaký WAREZ)
ElCon píše:Ber to v pohodě...když nejde vo život, de vo ....
hm.... rada nade vse... ovsem jak zabit ty parchanty sem se nedozvedel
Edit: Tak uz sem je prekonal.... vzdycky sem od nich utekl a kdyz se ke me nekdo teleportoval, tak sem ho zabil a tak porad... Pred tim nez sem mel bojovat s tatkou, tak sem se poradne napil z jezirka a pak sem do nej poradne rubal
Tak z týhle hry jsem na prášky, už ani nevím kolikrát jsem viděl úvodní demo. Moje hraní se vždycky změní ve zběsilý mačkání nesmyslnejch kombinací kláves, nejsem schopnej si pamatovat tolik druhů pohybů/útoků, na tohle jsem úplnej lama. Už jsem neměl daleko od násilnýho totálního zničení cd za účelem své vlastní ochrany duševního zdraví. Po čase mi to vždycky nedá, začnu znova a ... skončim stejně.
Obdivuju ty kdo tuhle zmatenost dokážou bez problémů hrát na klávesnici.
Zdarec