Sledovani clanku se samovolne vypina...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Maxtor píše:
wector píše:tak nejak, taky se s tim uz nenervuju. Ale mam podezreni, ze to je schvalne - ted na foru travim jeste vic casu, protoze vsechno kontroluju a pritom vzdycky narazim na neco novyho. To je chytra taktika od adminu :)
No.. podle me.... u lidi, co jsem chodi dyl to ma spise opacny efekt.. ja uz jsem se na pct4u neobjevil ani nepamatuju.. podle me nejsem sam.. upada to tady cim dal tim vice.. a to nejen prizpevkama, ale jak je videt, tak posledni dobou i technicky.. funkcnosti.. :o
To nevim, me to tu neprijde nejaky tragicky. Sice se vzdy na vsem neshodnu ( viz pravopis ), ale to neznamena, ze pujdu jinam... A ta technicka stranka - to je vec vkusu, projit cely forum trva tak 20 min, coz je docela v pohode.

Ale docela by me zajimalo, jestli je to opravdu vypnute schvalne. Pak by teda bylo dobry tu moznost z nastaveni odstranit...
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

vypnute to schvalne neni - resp urcite ne z me strany. pokud je nejaka chyba na smtp serveru, tak to neni v moji pravomoci, ale nemel by tam byt zadny problem... :?
kazdopadne co jsem si tak vsimnul, tak i na www.phpbb.com se o tomto problemu pise, a zatim se ceka na vyreseni... :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

A nemuze byt problem v tom, ze to nezaznamena navstevu toho ktereho uzivatele? Ja jen ze treba nektera oblibena temata, do kterych prispeju ( a zacnu tak sledovat ), se ani pri dalsim prispevku nekoho jineho neoznaci prislusnou ikonkou, naopak nektera uplne nova temata mam oznacena jako oblibena...
Luk(y)isek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luk(y)isek »

Stale mi nechodi ohlaseni na nove posty na mail.Uz nevim co s tim... :(
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4@3,4GHz, Noctua NH-U12@NF-P12, ABIT IP35 Pro, 4x2GB Corsair XMS2 DHX DDR2-800 4-4-4-12 2,1V, EVGA 8800GT "SSC" 512MB@725/1850/2000+Accelero S1@Noctua NF-S12, SB X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5450, HDD SATA Maxtor 160GB DM10 8MB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, DVD±RW ASUS DRW-1608P2S, CD-RW LG GCE-8400B, Tagan EasyCon 480W, Gigabyte 3D Aurora 3x120mm FANs + Controll Zalman ZM-MFC1, set Logitech LX700, 19" LCD Acer AL1951Cs, 37"(94cm) LCD TV LG 37LH3000 FullHD + Playstation 3 "Starter" 250GB|NoteBook IBM ThinkPad Z60m - Centrino 2GHz, 2GB DDR2, 750GB WD Black, DVD±RW | DELL E5400 - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

mam stejny problem.
nechodi mi email...kdyz mi nekdo odpovi na prispevek. :-(
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

blaster píše:mam stejny problem.
nechodi mi email...kdyz mi nekdo odpovi na prispevek. :-(
Hehe, mě už to nepálí - povšimněte si na hlavní stránce (forum.pctuning.cz ;) ) nenápadného odkazu ZOBRAZIT VAŠE PŘÍSPĚVKY (vpravo nahoře)...

No, a tam jsou nahoře vypsaný nejnovější témata, do kterých jste přispěli a pokud je v nich něco nového, jsou oranžově značena... na co maily, tohle je v poho :)
Burn in hell.
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

No jo. Ale co když chci sledovat téma, do kterýho jsem nepřispěl? Hm?
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

xIndian píše:No jo. Ale co když chci sledovat téma, do kterýho jsem nepřispěl? Hm?
A na to ti snad chodej e-maily?
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Agaga píše:
xIndian píše:No jo. Ale co když chci sledovat téma, do kterýho jsem nepřispěl? Hm?
A na to ti snad chodej e-maily?
Jak by mi mohly chodit maily, když nefunguje sledování článků :?
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

xIndian píše:
Agaga píše: A na to ti snad chodej e-maily?
Jak by mi mohly chodit maily, když nefunguje sledování článků :?
Myslel jsem to trosku jinak, to je jedno :)
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

A jak si to tedy myslel?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

xIndian píše:A jak si to tedy myslel?
myslel to tak, že sledování se zapíná pouze, když na téma odpovíš - teď, když to píšu, čučim na políčko "Upozornit mne, přijde-li odpověď"

nenapadá mně, jak by nyní bylo možné zapnout sledování threadu, ve kterém jsi neodpovídal...
Burn in hell.
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

to je sice pekny,ale ja mam ten problem ze mi nechodi vubec nic. a nevim co se s tim da delat.. ?
dik za rady. :wink:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

blaster píše:to je sice pekny,ale ja mam ten problem ze mi nechodi vubec nic. a nevim co se s tim da delat.. ?
dik za rady. :wink:
Ty s tim neudelas vubec nic, to musi admin, proste dalsi chyba phpBB, jako treba upload avataru atd...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Teuzz píše:
xIndian píše:A jak si to tedy myslel?
myslel to tak, že sledování se zapíná pouze, když na téma odpovíš - teď, když to píšu, čučim na políčko "Upozornit mne, přijde-li odpověď"

nenapadá mně, jak by nyní bylo možné zapnout sledování threadu, ve kterém jsi neodpovídal...
dole je sledovat / ukoncit sledovani :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

takze SNAD by melo byt opraveno...kazdopadne s nejvetsi pravdepodobnosti vsechny temata, o jste sledovali, jsou sice stale nastavena na sleovani, ale zadny email by vam odtamtud nechodil - resenim je napsat do daneho tematu prispevek, nebo kliknout na prestat sledovat toto tema, a pak zase na zacit sledovat toto tema...

snad uz to pojede :roll:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

jo, uz to zase chodi, good work :up:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

JJ. Mobil uz zase bez prestani vrni.
BTW: V cem byla chyba? Taky se trochu staram o PHPBB.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Woyta píše:JJ. Mobil uz zase bez prestani vrni.
BTW: V cem byla chyba? Taky se trochu staram o PHPBB.
no...to nevim...vazne...protoze porovnal jsem soubor smtp.php co byl na serveru se souborem smtp.php co byl v zaloze, a byly naprostostejne (KDiff)...ale stacilo nahrat ten zalohovany soubor misto toho souboru co byl na serveru, a okamzite to zacalo slapat :roll:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Jo tak takovoudle chybu uz sem taky parkrat zazil, to je nejhorsi :roll:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“