-
ovládání - na to jsem zapoměl. asi největší zklamání je konzoloidní ovládání serie sillent hill..hrůza!! nebo třeba deus ex 2 - poskládat v něm z krabic schůdky a pak po nich vyskákat nahoru..tragédie. bez schopného ovládání se nikam nedostaneme. týká se to z velké části konverzí z konzolí a s tím jak se konzole pro hodně tvůrců stávají primární platformou to bude asi jen horší. ale možná se pletu..doufám.
-
a ta grafika. to byl jen taková povzdech na tím, že v každé debatě o grafice ve hrách se vždy objeví někdo vykřikující, že nejlepší je pacman a vůbec, 3d grafika že je zbytečná. částečně je to pravda, ALE výborná, ale graficky zprasená, hra by těch 10 bodů taky nedostala. tedy já bych jí je nedal. někdo jiný asi jo. o nějakou objektivnost se nesnažím - jsou to moje názory. fotorealističnost není záruka kvality. sám sem psal, že grafické zpracování musí zaujmout. hráli jste tron 2.0? pokud jo a líbil se vám, tak víte o čem mluvím.
-
a ta rozlehlost herního světa...já mám rád komplikované hry. planescape: torment, bg, fallout nebo gothic sou toho důkazem. ale ten morrowind mě nechytl..sám nevím proč