DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert - zkusenosti?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
barakoas
Nováček
Nováček

Příspěvek od barakoas »

radekhulan píše:
danduo píše:hele,uz vim v cem je zakopanej pes....ty mas 20% vykonu v grafiuckych aplikacich vic v SLI nez DFI,pze mas chipset SLI X16 tzn.: v SLI ¨vyuzivas 2*16linek zatim so chipsety nF4 SLI maji pouze 2*8linek tzn ze bys mel mit o 100% vetsi vykon a to nemas(samozrejme teoreticky...) ale tzn. ze kdyz bys mel jednu gf 7800gtx a ja taky tak bych mel lepsi vykon ja.....jinak mas hezky weby,co se tyce obsahem....vymejvani mozku
To není pravda. Na těch uvedených obrázcích je nápis SINGLE VIDEO. Pokud neumíš anglicky znamená to JEDNA GRAFIKA.
Nevim proc tady cpes screenshoty Asus32 vs. DFI SLI-DR!Tohle je thread na DFI-Expert!Najdi si testy kde srovnavaj tyhle dve desky a uvidis ze rozdil je 0,0!Nazdar!!! :P (bejt takhle namyslenej egoista tak si ji du radeji nekam hodit)
CPU: AMD Ryzen 9800X3D - ARCTIC Liquid Freezer II 420, MB: Asus B650E-E, RAM: Patriot 2x32GB@6000CL30, VGA: Aorus Elite 9070 XT, SSD: Samsung 990PRO 2TB, Samsung 960PRO 1TB, Zdroj: Corsair HX750 platinum, LCD: Philips QD-OLED 32M2N8900, Samsung odyssey G7 32", Case: Phanteks Evolv X, Sound: SoundBlaster AE9, Logitech Z-5500 Digital THX,Sennheiser HD660S OS: Windows 11 Iot LTSC, Mys: Logitech G502X, G305
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Expert je opravdu high end a ma i layout srovnatelni s AUSem,ta deska nema chybu
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Zkoušel jsem na svojí "obyč" desce 1500MHz HTT a nechce se tomu. Ještě zkusím zvednout napětí ale myslím, že to nedá.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

pri 1500MHz HTT neni nstabilni,neudela SuperPI,ale nabootuje...nezkousel jsem maximalni stabilni,ale 13,60MHz jede uplne STABLE
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

h4__ píše:pri 1500MHz HTT neni nstabilni,neudela SuperPI,ale nabootuje...nezkousel jsem maximalni stabilni,ale 13,60MHz jede uplne STABLE
tohle jsi psal
deska mi chodi stabilne na LTDx5 pri 300MHz FSB,coz je extrem....nastartuje se i pri coldbootu a vsechny testy nenahlasily chyby...

//edit test:)memtest86
ale spolužák jí má taky a na 1440MHz (320*4,5) běžela 8hodin stabilně v prime. V SuperPI byl asi o 2 vteřiny lepší výsledek
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

x4.5?kde to nastavil v BIOSu neni 4.5x LTD,ale jen 4x nebo 5x nebo 3x nebo 2.5x...

//edit:1450MHz jsem dosahl maximalne stabilni HTT
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

takze 1.45GHz LTD jsem v prime95 testoval 4 hodiny a stabilni (290x5 LTD/290x9 Clock)
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

otazka na nekoho,kdo tuhle desku ma...kdyz date FSB 330MHz a delicku pameti DDR240 (3/5),kdyz mam DDR400 pameti,tak mi to da frekvenci 220MHzna pameti,to ale neni spravne,protoze pokud pocitam spravne,tak by tam melo byt rovnych 200MHz

//edit pripadne pro obra,mohl bys mi popsat vypaleni bootCD na CD??mam ten prgram z ty recenze amam ho spustenej jäko 1.44MB drive,ale nejde mi to vypalit....thx moc (nemam floppy a otrebuju flashovat bios)
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=67358
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

hele kdyz dam 1.5V a tech 104.8% OverVID tak mi bios hlasi asi 1.57V,ale ve win mam 1.552V,tak co je spravne?
zdenek57
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdenek57 »

Ahoj, jsem čerstvým majitelem zmíněné desky.
Asi to tu už šlo, ale ať jsem hledal sebevíc, nenašel jsem to...

Kvůli vodníkovi jsem zapojil grafiku do spodního slotu PCIE-ten ale dle manuálu "jede " X2 X16PCIE .Je nutné přehodit GK do horního /16x16 PCIE / slotu ?

Dík za pomoc
crompl
Nováček
Nováček

"Problem"

Příspěvek od crompl »

Zdravim mam 3 dny tuto zakladni desku a chtel jsem se zeptat na jednu vec Pri zapnuti PC me nabehne to logo "Lanparty" nebo co tam je ale ty barvy jsou nejaky divny. kosticka tam jsou proste hnus. Nevite co s tim nebo je to normalni? Diky :D
Mik3cuk
Nováček
Nováček

Re: "Problem"

Příspěvek od Mik3cuk »

crompl píše:Zdravim mam 3 dny tuto zakladni desku a chtel jsem se zeptat na jednu vec Pri zapnuti PC me nabehne to logo "Lanparty" nebo co tam je ale ty barvy jsou nejaky divny. kosticka tam jsou proste hnus. Nevite co s tim nebo je to normalni? Diky :D
na to se vyprdni kazdy spravny overclocker ma tuhle hovadinku vypnutou aby videl vypis postu...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

barvy jsou normal,ALE JE TO KOSTICKOVANE
oilik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oilik »

pouzivate nekdo na flashovani biosu ten winflash?? Ja nevim co vsechno mam nastavit aby se updatovalo ...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

jak mas tu disketku tak tam si najdes slozku,kde mas ulozeny bios pak das update all (jestli chces) a pak das to co je napravo od te disketky (
to modre) nebo das file/update bios (CTRL+U)
oilik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oilik »

no diky :) ale jak rikam ptam se na winflash a ne na awardflash. Nechci kvuli flashovani biosu hledat disketovoou jednotku nepouzivam ji uz roky a mozna ze uz sem ji i vyhodil :D a na vic udelat to pod woknama je o dost pohodlnejsi ne?
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

to je navod na WINFLASH 1.76
oilik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oilik »

aha sry :oops: no to jak tam nahrat bios je jasny ale prijde me divny ze bych daval vsechno (update all), ale jestli si to updatnul jako ze vsechno a fungujes v klidu tak by to asi melo bejt v pohode :wink: Me se prave jednalo jestli mam nastavit jen tu hlavni cast nebo jestli i s bootblockem a tou dmi casti
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

kdyz das update all tak doporucuju mit bios v defoultu,pze me to pak blblo,jinak jedu na E704-2BT a v poho 325x8(TCaseMax 55°C:()
oilik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oilik »

tak sem to flashnul a zajimavy je ze me to ted nejede kdyz dam CPU x 8.5. Pred tim jsem mel 330x8,5 a v poho a ted ani nepipne bios. Takze ted jedu vyslednou frkvenci to same akorat ze x9
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“