PROJEKT: Evolution 1.0

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

master88 píše:muzes mi prozradit kde si nakupoval to plexy? :P diky
Místní firma v Náchodě co vyrábí světelnou reklamu. www.eldr.cz
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Teplo stoupa vzhuru. Plexi je izolant. Bude se tam drzet. To mi ver.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Woyta píše:Teplo stoupa vzhuru. Plexi je izolant. Bude se tam drzet. To mi ver.
Stoupat bude, ale průvan ho požene ven. To ohnutý plexi nezakrývá celou spodní část, ale jen tu výztuž napříč case takže je tam ješte zhruba 10-12cm mezera kterou bude (když už se tam nějaký teplo dostane a nevyžene ho dvojce předních fanů) moci teplo stoupat dál, ale tam opět narazí na silný průvan. Ještě bych zapoměl na další 120 ve zdroji :roll:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

na jejich strance nevidim nikde cenik plexy... nemohl bys mi rict jaky tam zhruba meli ceny pls? :P
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Opravdu ještě žiju :-D tak přidám pár obrázků. Sice nic moc, ale je léto a zájmů je najednou až moc a na mod nezbývá žádný čas. Jinak na kostře casu by už mělo být vše hotovo takže ji čeká omlazovací kůra (asi černá lesklá barva) s tím jaká bude barva vnějšku si ještě pohrávám, ale n a to je času dost, protože terpve režu nějaký plechy atd atd. Vše je tam zatím jen tak naskládané tak se nelekejte, horní plexi je obalené aby se radši nepoškrábalo, bulgin a led jsou přidělaný na kousku plexi... Zadní čás casu taky nebude odfláknutá i když na ní nebude vidět, teď vypadá hrozně.

Sice se mi moc nechce, ale název projektu měním z chameleona na Evolution 1.0 :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jo a ještě s čím si nevím moc rady, na zakrytí hdd, mechanik a zdroje slouží 2 ks černého plexiskla. To do Lka je vystrčené a za ním je další kus tak akorát že se tam vejde 1 katoda. Na to zastrčené potřebuju vymyslet něco co by dobře vypadalo. Zatím mě napadlo jen tohle. To plexi na kterým je znázorněna de-evoluce je průhledný a měl by to být gravír a o jeho osvětlení se bude starat ta katoda zastrčená v mezeře. Doufám, že je to k pochopení.

Obrázek

No a pokud se budete nudit a budete mít lepší nápad budu rád za pomoc. Přeci jen to bude dost na očích takže to musí vypadat hodně dobře.

Obrázek

Pokud se vám nebude něco líbit sem s tím, rád o tom pouvažuju :)
Naposledy upravil(a) dravgunov dne sob 22. črc 2006, 21:41, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

žije :-D ale fotky nejedou
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

XPM píše:žije :-D ale fotky nejedou
no co se dá dělat tak to jdu opravit, večeře se odkládá :x moment

//hotovo
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Hezké ... ale já bych osobně nepoužíval to Uvčko kvůli očím ... ale bez toho by to vypadlo jinak .. nech to tam jak to je ;) a navrhy taky pěkný ..akorát bych tam nedával ten obrázek jak se přetvořuje lidská rasa :D
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jak jsi delal to plexi kolem toho antivandalu?
jinak 1. a 2. fotka nic moc ale ty dalsi krasa :)
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Cujo píše:jak jsi delal to plexi kolem toho antivandalu?
jinak 1. a 2. fotka nic moc ale ty dalsi krasa :)
kousek plexi - na středu provrtat - přichytit na přímou bursku - šmirgl a chvilka trpělivosti
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

proc jsi koupil takto barevneho antivandala?
nebyl by lepsi stribrny nebo cerny?
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Cujo píše:proc jsi koupil takto barevneho antivandala?
nebyl by lepsi stribrny nebo cerny?
Buď jsem slepej já nebo ty. Já ho vidím stříbrnýho...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

cuja asi zmatlo toto

Obrázek
:)
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

mini update, za světla na tom stejně není moc co k vidění dokud nebude kostra hotová takže jen tohle

Obrázek
Obrázek

// nemyslíte, že by stálo za úvahu nastříkat kostru bílou namísto černý ?
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucatuning »

černá je lepší.. já bych to tak osobně nechal :D
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Jak si udělal ten nápis ? Doufám že to není tajemství se chci poučit aby můj 1 mód byl přinejmenším za 7/10 bodů :D
Obrázek
Ten výtvor je fakt supr :D
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

uplne sa mi lubia tie 2 lichobezniky hore, tie su huste, krasny mod zatial, nic navyse, taky cisty, len to neprezen potom z roznimi doplnkami, zatial je to akurat. ale viesco? tie mriezky z vetrakov by som dal prec, urcite by bolo krajsie, keby si z plexi vyrezal presne rovnaky napis EVO a ten dal na vetrak ako mriezku.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

martin850 píše:uplne sa mi lubia tie 2 lichobezniky hore, tie su huste, krasny mod zatial, nic navyse, taky cisty, len to neprezen potom z roznimi doplnkami, zatial je to akurat. ale viesco? tie mriezky z vetrakov by som dal prec, urcite by bolo krajsie, keby si z plexi vyrezal presne rovnaky napis EVO a ten dal na vetrak ako mriezku.
Proc probuh vytahujes tenhle thread ze studny zapomeni ;) az sem doda neco sam autor tak bude mit cenu sem neco psat..
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

vypadá to dost zajímavě, jen bych tam zevnitř nedával mřížky těch 12cm fanů
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Je to pekne..jak jsi udelal ten napis s tim plexi nebo z ceho to je ??........ sry za tohle- nemate nekdo tu stranku na objednavani lemovek (stribrna,cerna..) .......help :oops:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Odpovědět

Zpět na „Projekty“