Místní firma v Náchodě co vyrábí světelnou reklamu. www.eldr.czmaster88 píše:muzes mi prozradit kde si nakupoval to plexy?diky
PROJEKT: Evolution 1.0
Moderátor: L4mka
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Teplo stoupa vzhuru. Plexi je izolant. Bude se tam drzet. To mi ver.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stoupat bude, ale průvan ho požene ven. To ohnutý plexi nezakrývá celou spodní část, ale jen tu výztuž napříč case takže je tam ješte zhruba 10-12cm mezera kterou bude (když už se tam nějaký teplo dostane a nevyžene ho dvojce předních fanů) moci teplo stoupat dál, ale tam opět narazí na silný průvan. Ještě bych zapoměl na další 120 ve zdrojiWoyta píše:Teplo stoupa vzhuru. Plexi je izolant. Bude se tam drzet. To mi ver.

- master88
- Začátečník
na jejich strance nevidim nikde cenik plexy... nemohl bys mi rict jaky tam zhruba meli ceny pls? 

AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu ještě žiju
tak přidám pár obrázků. Sice nic moc, ale je léto a zájmů je najednou až moc a na mod nezbývá žádný čas. Jinak na kostře casu by už mělo být vše hotovo takže ji čeká omlazovací kůra (asi černá lesklá barva) s tím jaká bude barva vnějšku si ještě pohrávám, ale n a to je času dost, protože terpve režu nějaký plechy atd atd. Vše je tam zatím jen tak naskládané tak se nelekejte, horní plexi je obalené aby se radši nepoškrábalo, bulgin a led jsou přidělaný na kousku plexi... Zadní čás casu taky nebude odfláknutá i když na ní nebude vidět, teď vypadá hrozně.
Sice se mi moc nechce, ale název projektu měním z chameleona na Evolution 1.0

Jo a ještě s čím si nevím moc rady, na zakrytí hdd, mechanik a zdroje slouží 2 ks černého plexiskla. To do Lka je vystrčené a za ním je další kus tak akorát že se tam vejde 1 katoda. Na to zastrčené potřebuju vymyslet něco co by dobře vypadalo. Zatím mě napadlo jen tohle. To plexi na kterým je znázorněna de-evoluce je průhledný a měl by to být gravír a o jeho osvětlení se bude starat ta katoda zastrčená v mezeře. Doufám, že je to k pochopení.

No a pokud se budete nudit a budete mít lepší nápad budu rád za pomoc. Přeci jen to bude dost na očích takže to musí vypadat hodně dobře.

Pokud se vám nebude něco líbit sem s tím, rád o tom pouvažuju

Sice se mi moc nechce, ale název projektu měním z chameleona na Evolution 1.0

Jo a ještě s čím si nevím moc rady, na zakrytí hdd, mechanik a zdroje slouží 2 ks černého plexiskla. To do Lka je vystrčené a za ním je další kus tak akorát že se tam vejde 1 katoda. Na to zastrčené potřebuju vymyslet něco co by dobře vypadalo. Zatím mě napadlo jen tohle. To plexi na kterým je znázorněna de-evoluce je průhledný a měl by to být gravír a o jeho osvětlení se bude starat ta katoda zastrčená v mezeře. Doufám, že je to k pochopení.

No a pokud se budete nudit a budete mít lepší nápad budu rád za pomoc. Přeci jen to bude dost na očích takže to musí vypadat hodně dobře.

Pokud se vám nebude něco líbit sem s tím, rád o tom pouvažuju

Naposledy upravil(a) dravgunov dne sob 22. črc 2006, 21:41, celkem upraveno 1 x.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník
- Cujo
- Mírně pokročilý
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Bubaaak
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- KapaCZ
- Začátečník
-
- martin850
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
uplne sa mi lubia tie 2 lichobezniky hore, tie su huste, krasny mod zatial, nic navyse, taky cisty, len to neprezen potom z roznimi doplnkami, zatial je to akurat. ale viesco? tie mriezky z vetrakov by som dal prec, urcite by bolo krajsie, keby si z plexi vyrezal presne rovnaky napis EVO a ten dal na vetrak ako mriezku.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Proc probuh vytahujes tenhle thread ze studny zapomenimartin850 píše:uplne sa mi lubia tie 2 lichobezniky hore, tie su huste, krasny mod zatial, nic navyse, taky cisty, len to neprezen potom z roznimi doplnkami, zatial je to akurat. ale viesco? tie mriezky z vetrakov by som dal prec, urcite by bolo krajsie, keby si z plexi vyrezal presne rovnaky napis EVO a ten dal na vetrak ako mriezku.

- STANIK#007
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- CZEBLADE
- Začátečník