Sony Ericsson K750i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mrozu: :D máš recht... ještě ale nemam moc šajn jakej teda mobil...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
mrozu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mrozu »

Ja doporucuju K750i, nevidim na nem chybu. Jako mobil je to dost vychytany, dal jsem do toho 4GB kartu, prikoupil ty sluchatka, co se dodavaj k walkmanum a mam to i jako plnohodnotnej MP3 prehravac, fotak je v ramci moznosti taky pouzitelnej (lepsi nez s sebou tahat muj "kompaktni" Canon PS A40 :) ). Nevyhoda je vecne zapatlanej displej a udajne po case odchazejici joystick.
Šrot 1: Xeon E5460@3375MHz, MSI P35 Neo2-FIR, 2x2048MB DDR2-800 Corsair, GeForce GTX 560 Ti 1024 MB.
Šrot 2: Tuleň 1100(11x100|1.475V)@1467MHz(11x133|1.5V) + redukce Eagle, ASUS P3B-F (i440BX), 1024MB RAM PC133, GeForce FX5700 256 MB.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

joystick? - asi jako u K700i. když s tim zycházíš ok tak vše ok... jinak sluchátka mam ok a narval bych tam taky minimálně gigovku...
mrozu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mrozu »

No sluchatka muzes mit OK, ale jestli nemaj ten fastport konektor, tak budes potrebovat redukci na jack, kterej ve standardnim baleni neni - je soucasti tech sluchatek ktery jsem kupoval dodatecne: http://www.nejlevnejsiobchod.cz/?akce=d ... 96&lang=cz
Ty sluchatka mimochodem hrajou vyborne, jenom se mi zdaj docela forovy ty kabely, je to takovej slabej dratek, snad se hned nezlame nebo neprethrne.
Šrot 1: Xeon E5460@3375MHz, MSI P35 Neo2-FIR, 2x2048MB DDR2-800 Corsair, GeForce GTX 560 Ti 1024 MB.
Šrot 2: Tuleň 1100(11x100|1.475V)@1467MHz(11x133|1.5V) + redukce Eagle, ASUS P3B-F (i440BX), 1024MB RAM PC133, GeForce FX5700 256 MB.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jeste se mi po case stalo ze se u moji K750i dostal pod plexy displaye prach. .docela to vadi, takze si hlidat cisty kapsy :roll: ... mimochodem akumulatory u SE jsou od dom T68i vyborny, telefon mi vydrzi tak tyden pasivne... nebo 3-4 dny aktivnejsiho uzivani (par hovoru, sms sem tam nejaka ta hra).. BT atd moc nepouzivam... jako vsechny SE vydrzi v cervenych hodnotach s baterii pomerne dlouho.... redukci na jack sem videl na aukru.. ale urcite pujde vyrobit z vadnych sluchatek... nebo koupit zvlast.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

koukám - heh další sluchátka za 500 se mi kupovat nechce. buď koupim samostatnou redukci, nebo ty nejshitovější sluchátka s fastportem a kuchnu je. to že v mobilu neni jack wim - taky sem ho už párkrát měl v ruce....

Prach pod displayem? to se snad dá vyčistit ne? svou K700i sem měl rozebranou nespočetkrát.
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

k750

Příspěvek od mozek007 »

Já mám K750. Co se týče baterky, hodně fotím. Za „akci“ udělám i přes 280 fotek. (rekord je asi 320).
Používám i přídavné diody dokonce i přídavný blesk a baterka mi bohate stačí. Vezme si to tak 20-30%.
Dokonce i třídenní sázava fest mi baterka stačila bez nabíjení.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to zní dobře :-)
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Jestli se ti ten mobil líbí tak tady je pochvalný článek
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

rád bych spíš ty nepochvalný :-) no je to prostě nabombenější a "nakilenější" k700i - tu teď mam... a slušný...
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Kterou kartu do k750i (MS Pro Duo)

Příspěvek od jaluvkap »

Mam na ceste k750i a chci do nej nejakou slusnou kartu ... aspon 1GB ... nikde jsem ale nenasel, jak jsou na tom tyhle karty rychlostne ... treba sandisk prodava 3 verze ... normalni MS Pro Duo, pak nejakou verzi Ultra II, kde pise az 10MB/s a pak Extreme III, kde pise az 20MB/s ... viz treba http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... &tree_CR=0

Jak je na tom rychlostne ta normalni MS Pro Duo oproti tem ostatnim a jsou ty uvadene rychlosti fakt realne dosazitelne(tech 10 a 20MB/s)?Diky za odpovedi ....
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

stacit ti bude aj obycajna karta,rychle vyuzijes iba pri pouzivani v citacke kariet
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

beardie píše:stacit ti bude aj obycajna karta,rychle vyuzijes iba pri pouzivani v citacke kariet
mno mi jde prave o to, at nahravani dat na tu kartu netrva zbytecne dlouho ... treba http://www.sandisk.com/Products/Item(18 ... o_4GB.aspx pisou rychlost 15 Mbps ... tj. ani ne 2MB/s ... to driv zesedivim, nez na tu kartu ty 4 giga nahraju
Naposledy upravil(a) jaluvkap dne sob 19. srp 2006, 18:56, celkem upraveno 1 x.
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

+- pol hodina,ale zamysli sa ako casto budes naraz nahravat 4 giga
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

SanDisk a myslim, že ty 2 GB je optimum
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Pan.Fazole
Nováček
Nováček

K750i vytahnuti z USB >>> Restart PC

Příspěvek od Pan.Fazole »

Sice to neni problem founu ale kompu ale stejne se zeptam ...
Normalne pichnu SE k750ku pres kabel k PC ale pak kdyz ho vytahnu tak se mi hned automaticky zrestartuje komp - zkousel sem tu jinej telefon a delal to samy a pritom na ostatnich PC to jede normalne bez problemu! Zkousel sem vse - bezpecne i nebezpecne( :) ) odebrat zarizeni - vypnout telefon atd ... Ale trebas fotak kdyz odeberu tak se nestane nic _ jen ty telefony :/
Nevite nekdo pls ???

//D.M. úprava názvu...
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Možná by nebylo od věci uvést jakou máš sestavu, tedy hlavně základní desku, zdroj a minimálně počet zařízení-typ, která jsou k nim připojena. Jaký používáš ovládácí software a operační systém? Jak se chovají ostatní USB zařízení? Třeba takový foťák, nebo flash disk? Dělají to samé?
Naposledy upravil(a) Fifi dne sob 26. srp 2006, 00:06, celkem upraveno 1 x.
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Fifi píše:Možná by nebylo od věci uvést jakou máš sestavu, tedy hlavně základní desku, zdroj a minimálně počet zařízení-typ, která jsou k nim připojena. Jaký požíváš ovládácí software a operační systém? Jak se chovají ostatní USB zařízení? Třeba takový foťák, nebo flash disk? Dělají to samé?
... Ale trebas fotak kdyz odeberu tak se nestane nic _ jen ty telefony :/

//Fifi: :oops: Jejda já to přehlédl.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Lukke píše:... Ale trebas fotak kdyz odeberu tak se nestane nic _ jen ty telefony :/
Software nebo ovladače? Mass Storage K750i nepodporuje - aspoň jak jsem pochopil diskusi pod recenzí... Takže bych obojí zkusil přeinstalovat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmartinx »

nemas nahodou nieco s kablom? lebo tieto problemy co pises mal aj moj znamy... okrem toho mu to este vyhadzovalo aj hlasky typu "device not recognized", cize nerozpoznane zariadenie... skus iny kabel a daj vediet...
Lenovo y560p, Asus K52JK, Samsung Omnia 7 16GB v.8773 TANGO
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“