Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

ee gravir bych tam rozhodne nedaval, narusilo by to uz tu cistou linii :) a tu si myslim ze chce autor zachovat :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

ZdenekSveda píše:Nene, gravír do toho určitě dělat nebudu. Chci aby to tam nic nenarušovalo. Jen přemýšlím jestli tam budu dávat modrý diody jako kontrolky zapnutých zařízení(fany-svícení,větrání) nebo jestli to právě nechat pěkně čistý jen s těma mřížkama.
Nebo potahnou cernou folii na skla a diody hodit za plexi. Prosvitit by to meli. Modry svitej vetsinou vic nez dost.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Woyta píše:Nebo potahnou cernou folii na skla a diody hodit za plexi. Prosvitit by to meli. Modry svitej vetsinou vic nez dost.
Tak jsem to právě myslel. Bylo to v původním plánu že by za tím černým plexi (teď plexi s folií) byla řada diod. O to že by to neprosvítily bych se nebál, mám tu nějaký modrý supersvítivý a je to fakt mazec. Ještě by pod tím plexi byly nalepeny malý popisky takže každá dioda co by svítila by podle jejich obrysu zobrazovala danou zaplou funkci.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

tvoje práce se mi moc líbí a chci říct, že máš dobrý nápady... ale chci se zeptat jestli se mi to jenom zdá nebo je to pleksi vsazený do masky takový vlnitý na okrajích...? příde mi, že ti to tam uplně přesně nesedí... jinak ty huricane výřezy se ti fakt povedly... občas jsou vidět nepřesnosti, ale jenom při detailním pohledu... já bych to rozhodně líp neudělal(když bych se do toho vůbec pustil :) ) gravír bych nedělal, kdyžtak jenom uplně decentní logo modu nad ty 14cm fany, ale spíš by se tam asi víc hodily ty diody...

OT: máš stejnou židli jak já v kanclu :wink: je dobrá co :-D :roll:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No zvlneny by to byt nemelo (jen to neni presne rovne urezany tak to mozna klame) ale chci aby se to dole rozsirovalo coz jde videt na dnes¨nich fotkach myslim dobre. Ty mrizky jeste nejsou poradne vybrouseny, takze nakonec by mely byt dokonaleji vyhlazeny. Jinak jsem se teda nakonec rozhodl ze to plexi bude prestrikane tak jak jsem psal drive a nebude na nem teda ta folie. Melo by to ve finale pusobit celistvejsim dojmem. O tech diodach jsem porad premyslel a davat je tam teda nebudu protoze by se to tam asi moc nehodilo. Pouziju je teda spis na podsviceni tech mrizek v plexi.
Protoze me stvaly ty prechody o kterych psal Stoobi tak jsem dnes sundal barvu z masky (i toto prispelo k memu rozhodnti plexi striknout protoze se to bude k masce dotmelovat). Zitra se stavim teda pro barvu a taky hlavne nejakej ten plnic aby se to dalo perfektne vyrovnat. Nevim co jsem to ted mel za barvu, protoze to mela byt barva na narazniky (cerna matna) ale je strasne mekka. Kdyz jsem do ni treba zkusil jen tak zlehka skrabnout nehtem tak v tom byla ryha jako prase. Takze ted musim vybrat nejakou dost tvrdou.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:50, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

tak to je paráda :thumbsup: začíná se mi to zamlouvat čím dál víc :D
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak, a teď řeším problém: čím k sobě přilepit to plexi a masku (plast a tmel). Mám tu chemopren kterým jsem lepil ten plast z masky k těm hliníkovým plechům a to drželo dobře, ale nevím co to udělá s plexi. Jinak ja na něm že se nehodí pro měkčené PVC, PP a PE, ale to se asi plexi netýká. Vteřiňákem je to asi blbý, i když tu mám takový co se používá na plastová okna a ten teda drží fakt na všem, ale je to na vyloženě pevný spoje, což masa je přece jen malilinko pružná. Ve finále by to měl dost podržet i tmel kterým to pak budu přetmelovat.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak jednou možnosté jsou dvousložkový epoxidy (já používám Patex - příjde mi hodně pevnej) a nebo pak speciální lepidla na plexi (např od UHU). Cenově to tuším vychází nějak kolem 60,-Kč za UHU a 75,- za Patex (ale patexu je méně)... :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Takže jsem to slepil tím chemoprenem + tavnou pistoli a drzi to dost dobre. Zatim jsem to jednou pretmelil a prebrousil. Na fotkach je videt ze chci aby to bylo ve finale krasne sjednoceny se zbytkem masky, ale to uz je asi kazdemu jasny. Zitra se teda stavim pro ty barvy, a v patek se snad dostanu ke konecnemu dotmeleni, zabrouseni a nastrikani masky.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:51, celkem upraveno 4 x.
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Jo mě se to líbí, teď k tomu podsvícení , chápu to dobře tak že nasvítíš to plexi tak aby svítily ty hrany ? nebo budou hrany taky stříklý a bude to svítit až za těma mřížkama ?
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ano, chci aby svítily hrany. Ty mřížky by neměly být stříknuté, barva by měla být kolem nich a pak se na začátku mřížek postupně vytratit.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

ZdenekSveda píše:Ano, chci aby svítily hrany. Ty mřížky by neměly být stříknuté, barva by měla být kolem nich a pak se na začátku mřížek postupně vytratit.
to bude vypadat rozhodně dobře... myslím že máš opravdu vkus a trpělivost.. to je nepochybně potřeba u tohoto oboru, protože pak se na to budeš celou dobu dívat...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

je to moc pekny....
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem se stavil pro barvy, takže jsem koupil plnič ve spreji a černou matnou barvu, a taky nějakej epoxid kterým chci tu přilepenou masku zevnitř více zpevnit. Tak když se dnes dostanu brzo domu tak snad i neco udelam.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

tesim se na dobu, kdy i ja budu umet takhle pekne tvarovat plexi. Mas dobry napady a zpracovani, tak drzim palce ti to khle jde az do konce :thumbsup:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

mas to moc pekny sem zvedavej jak si poradis se zbytkem case :roll:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

me nejdou obrazky!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody »

Musim říct, že to plexi je fakt moc pěkně vyřezaný!! Zkoušel sem něco podobnýho, ale nakonec mi to moc nešlo tak sem to zavrhl.
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Ty jo, tohle je jedna z veci ktery bych si dal do pokoje a koukal bych se na ne:) Zatim to vypada fakt suprove - jestli takhle budes pokracovat tak ma Stoobi silnou konkurenci...
Jen tak dal...
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

nevim, jestli to tu uz nekdo zminil, ale mas ty mrizky naopak nez ty vetraky...(myslim tim smer lopatek) a rozhodne bych to pod tim plexi nejak ucelil, treba at koukaj jen ty lopatky a zbytek fanu bych zatmavil tou folii...

ale jinak fakt dobry, akorat se divim, ze to plexi prezilo troubu, pac vetsinou se na tom udelaj bublinky, nebo to shori... co mate za znacku trouby? :lol: :lol:
SOLAR PRISONbude brzy
Odpovědět

Zpět na „Projekty“