Jafido píše:
Pokud nemas zkusenost s zadnym forem, prijde ti takoveto jednani dost podivne a osobne kdybych videl takovy pristup jako zacinajici user asi bych se na to vykaslal popr bych presel jinam.
BTW kolik je pro vas dostatek kvalitnich prispevku? jeden, dva, rad bych te videl jak prochazis sekci typu smetisty. Ja bych na jeji cteni rovnou vykaslal,protoze bude vypadat presne jako diskuze na zive a to je horor.
taky jsem kdysi začínal (no, to asi každý

) a pokud si dobře pamatuju, tak mi tehdy bylo uplně ukradený, jestli ten dotaz dám do téhle sekce nebo do jiné - šlo mi o to, aby mi někdo poradil a já vyřešil problém. je fakt, že já sám nejsem dostatečně velký statistický vzorek obyvatelstva
ad počet - to je otázka dohody.
ad poslední věta - nikdo tě nenutí, abys tu sekci četl.
Lemra píše:
Lamám a Bachorům Tě nikdo nenutí odpovídat - pokud budeš chtít psát, můžeš jim poradit, ať použijí vyhledávání, doplní si podpis, napíšeš link na již vyřešenej problém a pod - stejně jako teď. Jinak je necháš v pohodě vyhnít...
přesně tak.
zombie píše:
myslím že jedno fórum na který by mohli nováčci a zbytek jen pro pokročilý je dost nepoměr...
tak by se udělaly pro začátečníky témata 2 - třeba hardware a software apod.
Sentenced píše:... namítnete ze tam budou pomahat lidi z pokrocilych sekci - ale jak dlouho ? jak dlouho to bude človeka bavit odpovidat furt na to samy a na "lamerský" dotazy.
stejně dlouho, jako když se neudělá nic a nechá se to jak to je teď. rozdíl bude minimálně v tom, že když se to nechá tak jak je to teď, tak budou balastem zasraný (omlouvám se) všechny sekce, kdežto takhle jenom jedna a ještě promazávaná.
navíc - z vlastní zkušenosti vim, že pokud člověk dostane vyšší hodnocení, tak ho to taky dál motivuje k radění těm ostatním - takže bysme na to nebyli sami. u mě např. tohle funguje uplně stejně jako v práci - dostanu vyšší post, mám větší snahu dokázat, že tam patřím. sice tento stav je více či méně dočasný, ale pak přijdou další "čerstvě povýšení začátečníci" a jde to dál a dál...
no, mohlo by to fungovat