FlatOut 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Fleak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fleak »

tak uz jsem to temer dohral ..zbyva mi par zavodu.....grafika opravdu pekna a HW narocnost docela mala ale hlavne hudba a hratelnost vynikajici......jediny s cim mam problem jsou ty ruzne skoky do vysky atd jak uz jste nademnou psali.......po dlouhy dobe singlovka co me bavi
AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 4 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Docela mě pečou chybičky jako že když rychlě přepnu z hry do win tak potom když se vratim, nemam nitro. Nebo třeba se mi občas staně, že když zrasim 2 a víc oponentů, nefunguje jejich indikátor zničení atd. Jinak jak už sem psal - nej zavodní hra. Volant je nutnost :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
carrot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrot »

Speedy FX píše:Docela mě pečou chybičky jako že když rychlě přepnu z hry do win tak potom když se vratim, nemam nitro. Nebo třeba se mi občas staně, že když zrasim 2 a víc oponentů, nefunguje jejich indikátor zničení atd. Jinak jak už sem psal - nej zavodní hra. Volant je nutnost :)
Podle me volant zrovna u Flatoutu nutnosti neni, protoze to ovladani mi prijde teda dost arkadovy (necist jako spatny), kdyz tam napr. vubec neni ani razeni (coz me teda docela nastvalo)...
Jinak musim uznat, ze me ta hra taky bavi...
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

Veru je to super hra, perfektny je fyzicky model a vsetko ako sa da nicit, oproti jednotke mi pripadaju tie trate troska viacej prepracovane aj prostredie je uz take krajsie. Neviem da sa hrat tato hra online? nejak som to neskusal
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenas »

a pozadavky ma jaky?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
carrot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrot »

kenas píše:a pozadavky ma jaky?
Oficialni min. pozadavky jsou tyto:

DVD-ROM Drive
2.0 GHz Pentium® 4 or AMD® 2000+
256 MB RAM
64 MB Graphics Card*
DirectX® Compatible Sound Card
3.5 GB of free Hard Drive Space
Windows® XP SP2 or Windows® 2000 SP4
DirectX®9.0c (Included on the disc)

V realu, jak ses tady mohl docist, to ma pozadavky na dnesni dobu fakt nizky. Pokud bych to porovnal treba s NFS:MW, tak NFS jse proti tomu extra narocny...
V podstate si to zahrajes na jakykoliv dnes bezne dostupny GK...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

carrot píše:Podle me volant zrovna u Flatoutu nutnosti neni, protoze to ovladani mi prijde teda dost arkadovy (necist jako spatny), kdyz tam napr. vubec neni ani razeni (coz me teda docela nastvalo)...
Jinak musim uznat, ze me ta hra taky bavi...
Zkoušel sem to na šipkách a zdaleka sem si to neužil tak jako na volantu s Force Feedbackem. Je to sice arkádový, ale já už většinu aut sem se naučil jezdit na wheelu, připadá mi to rozhodně reálnější než šipky. Na šipkách taky neucítíš nárazy, když letíš vzduchem, bordel na silnici a tak. Jde o to to vyzkoušet :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
carrot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrot »

Speedy FX píše: Zkoušel sem to na šipkách a zdaleka sem si to neužil tak jako na volantu s Force Feedbackem. Je to sice arkádový, ale já už většinu aut sem se naučil jezdit na wheelu, připadá mi to rozhodně reálnější než šipky. Na šipkách taky neucítíš nárazy, když letíš vzduchem, bordel na silnici a tak. Jde o to to vyzkoušet :)
To asi bude platit pro vsechny zavodni hry, ze jsou lepsi s volantem. Ja tim chtel jenom rici, ze zrovna FL2 neni ta hra, ktera by vyuzila plne potencial volantu...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

carrot píše:To asi bude platit pro vsechny zavodni hry, ze jsou lepsi s volantem. Ja tim chtel jenom rici, ze zrovna FL2 neni ta hra, ktera by vyuzila plne potencial volantu...
Myslim, že FlatOut 2 ho využívá docela dobře a parádně se u toho bavím. Snad jen ta řadička je mi u toho nanic.
Je to uplně jinej zažitek než na šipkách.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Dneska oficiálně hra vyšla u nás, už se těším :twisted: Doufám, že česká pošta bude rychlá :roll:

btw: Flatout 1 na volantu byl nic moc, je dvojka v tomhle odhledu na tom lépe?
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Muul Falam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Muul Falam »

Star force suxxxx. :oops:
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenas »

no ja mam

AMD Duron 700 Mhz
384 Ram
G-Force 4 MX 440 64 DDR

takze asi tak, no doufam ze me to pojede :D
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nidzo píše: btw: Flatout 1 na volantu byl nic moc, je dvojka v tomhle odhledu na tom lépe?
Jde o to, jestli nemáš starej volant bez Force Feedbacku. To je naprd. IMHO se mi zdá že je dvojka na volantu lepší, už třeba jen kvůli změně stylu jízdy oponentů oproti jedničce a trochu upravený fyzice aut. Jednou sem to vyzkoušel a šipky na zavody už nepouživam... :)

Jinak soundtrack je docela povedej že? Sice tam je nějakej ten kousek z NFSU2...:-) Hlavně Rob Zombie je pardání
tracklist FlatOut2 - Soundtrack:
Alkaline Trio / "Fall Victim"
Alkaline Trio / "Mercy Me"
Audioslave / "Man or Animal"
Audioslave / "Your Time Has Come"
Fall Out Boy / "7 Minutes in Heaven
Fall Out Boy / "Snitches and Talkers Get Stitches and Walkers"
Megadeth / "Symphony of Destruction"
Mötley Crüe / "Dr. Feelgood"
Nickelback / "Believe it or Not"
Nickelback / "Flat on the Floor"
Papa Roach / "Blood Brothers"
Papa Roach / "Not Listening"
Rise Against / "Give It All"
Rob Zombie / "Demon Speeding"
Rob Zombie / "Feel So Numb"
Supergrass / "Richard III"
Supergrass / "Road to Rouen"
The Chelsea Smiles / "Nowhere Ride"
Underneath / "Reinventing Your Exit"
Wolfmother / "Dimension"
Wolfmother / "Pyramid"
Yellowcard / "Breathing"
Yellowcard / "Rough Landing Holly"
Zebrahead / "Gimme Some More"
carrot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrot »

Muul Falam píše:Star force suxxxx. :oops:
Nj Starforce bych si do PC taky nedal, tak tam taky mam verzi FL2 se Securomem...

Jinak CZ jazyk uz je i ve verzich, ktere nejsou pro CZ trh a jsou dostupne mnohem drive nez FL2 u nas v CZ. Staci tu CZ pouze aktivovat jednoduchou zmenou v config souborech, tak nevim proc CZ vydavatel odsunul vydani hry az na 15.8.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

carrot píše:Nj Starforce bych si do PC taky nedal, tak tam taky mam verzi FL2 se Securomem...

Jinak CZ jazyk uz je i ve verzich, ktere nejsou pro CZ trh a jsou dostupne mnohem drive nez FL2 u nas v CZ. Staci tu CZ pouze aktivovat jednoduchou zmenou v config souborech, tak nevim proc CZ vydavatel odsunul vydani hry az na 15.8.
Nechapu ty vyrobce s tim starforcem. Místo aby donutili lidi si kupovat, podporujou paleni. Starforce je něco jako vir...
Jinak si myslím že čeština ve FlatOut 2 je trochu zbytečná. Nevím, ale těm výrazům snad rozumí každej a navíc sem slyšel že CZ verze není pořádně udělaná a někde pouze překrývá ANG text.
carrot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrot »

Speedy FX píše: Nechapu ty vyrobce s tim starforcem. Místo aby donutili lidi si kupovat, podporujou paleni. Starforce je něco jako vir...
Jinak si myslím že čeština ve FlatOut 2 je trochu zbytečná. Nevím, ale těm výrazům snad rozumí každej a navíc sem slyšel že CZ verze není pořádně udělaná a někde pouze překrývá ANG text.
No ja jsem si CZ ve FL2 aktivoval zpusobem, jak jsem psal vyse a zatim jsem si zadnych nedostatku v CZ nevsimnul. JInak CZ se hodi treba na ty ruzny typy v loudovacich obrazovkach, protoze ja treba to v EN nestihnu precist, protoze ta looudovaci obrazovka tam moc dlouho neni (zalezi na rychlosti PC), ale v CZ to precist stihnu, protoze to mi jde torchu rychleji nez v EN...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

carrot píše:No ja jsem si CZ ve FL2 aktivoval zpusobem, jak jsem psal vyse a zatim jsem si zadnych nedostatku v CZ nevsimnul. JInak CZ se hodi treba na ty ruzny typy v loudovacich obrazovkach, protoze ja treba to v EN nestihnu precist, protoze ta looudovaci obrazovka tam moc dlouho neni (zalezi na rychlosti PC), ale v CZ to precist stihnu, protoze to mi jde torchu rychleji nez v EN...
Souhlasim s tebou. Ty loadovací obrazovky skoro nejdou přečíst. Sice nemám tak rychlý CPU, ale je to hned pryč. Sice něco málo pochytim ale neni to vše.
Přidávám se k názoru, že nechapu proč s tou CZ verzí tak otálej :?
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

je to parada. hrame to 6-ti po lane a je to super bomba.
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

...no neviem ale 1 bola ovela lepsia...
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

Souhlasim, 1 byla lepsi. Hlavne nebyla tak lehka jako tohle. Ale stejne je to good game. Hlavne to Derby po lance s kamosema je luxus... Taky nevim proc tam davaj to Starforce, kdyz de stejne obejit i tahle verze. Sice je to trochu tezsi, ale de to.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“