Projekt: TomTomason

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Trinom píše:
Stoobi píše:Proč nedáš ty fotky na konec? Takhle to hledat v prvním postu...
Nebyl to zrovna tvůj nápad dávat fotky do 1. postu???

To ale bylo myšleno jako kopie fotek do prvního postu, kde má být jen náhled několika hlavních fotek, z nichž půjde přestoupit na každou důležitou stránku threadu.
Zatím to tu každému došlo a dělal to tak.
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomTomason »

Fotky jsou v 1. postu z toho důvodu protože hodně lidí nebavý projíždět celé fórum kvůli fotkám a kolikrát jich ani nebaví číst názory od lidí. Já osobně vyhledávám taky převážně fotky a nebaví mě zbytečně projíždět celé forum jen kvůli nim takto jsou aspoň pěkně pohromadě a nikde se nic neplete. Jinak case je jak vydím pro vás tady spíše sklamáním možná je to aj proto, že je zde hodně skušených tunerů. Jinak pro svou vlastní potřebu je to dobré a ke zlepšení case určitě došlo a to je hlavní. Navíc je to v podstatě můj první projekt takže sem si od toho nic extrémě dobrého nesliboval.
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

mno furt cekam na predek jinak pls foto jak vypada ten displej v bocnici :D:D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Odpovědět

Zpět na „Projekty“