Jak dlouho běží AthlonXP bez větráku?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

zombie píše:
TomV píše:Pánové, začínáte zabíhat do OT... Obrázek
to bych neřekl :razz: myslím že tady je to těžce ON-topic. btw viděls to video? to je nářez :wink: ale v reálu je na CPU ještě pasiv, měli to zkusit bez aktivního chladiče, to by bylo podle mě směrodatnější
Toppic je "Jak dlouho vydrží Athlon bez chladiče" a ne zmanipulovanost toho videa a debata o tom, kdo má hůř přidělanej chladič... Ale co, nechme to bejt... :roll:

Btw, to video jsem viděl. Dost hustý... :-) Ale nevěřím těm teplotám u Intelů. Neříkejte mi, že když z běžící P3 sundám chladič, bude mít 38°C...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

No me ve windowsech bez prace vydrzi pretaktovanej barton (viz popis) jenom s pasivem, bez zapnutyho vetraku klidne par hodin pri pohodovejch teplotach (kolem 40-45*C) ! Kdyz pres noc neco stahuju, tak prepinam vetrak na procesoru na 5V, je to pak tichy a fpohode to uchladi! :wink: (VCool rulezzzz :twisted: )
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

no mě se povedlo v pátek málem uvařit procesor (barton 2500+ -> 3200+), sundal jsem bočnici, vyfoukal prach a nasadil nazpět, ale nesahnul jsem do windtunnelu, takže mi zůstala manžeta ve větráku a zjistil jsem to až po třech hodinách práce, když jsem pustil speedfan a v klidu to mělo 52 stupňů, alespoň vidim, že se bez větráku neuvaří :-D
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

Me se to taky stalo jenom jsem ten procak chtel vyzkouset tak jsem na nem ten chladic jenom derzel a nepridelal ho tam byl to Athlon XP 1700+ no ani nenabehnul takze muselo byt tak do 2 s po nem. Ale vizualne byl zcela v poradku tak jsem to poslal na reklamaci a uvidime.
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
tomesik

Příspěvek od tomesik »

se mi stalo, ze sem regulaci uplne vyplnul vetracek na AC Copper silentu a my 1700+/2083Mhz muj Abit NF7-S vypnul, divil jsem se co se stalo ze to najednou vytuhlo, tak jsem to resetnul a nic - juknu do bedny a bylo tam jak kdyz tam nechas zehlicku...tak jsem to nechal zchladnout, najel uplne vpohode :)

NO PAIN - NO GAME
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

tomesik píše:se mi stalo, ze sem regulaci uplne vyplnul vetracek na AC Copper silentu a my 1700+/2083Mhz muj Abit NF7-S vypnul, divil jsem se co se stalo ze to najednou vytuhlo, tak jsem to resetnul a nic - juknu do bedny a bylo tam jak kdyz tam nechas zehlicku...tak jsem to nechal zchladnout, najel uplne vpohode :)

NO PAIN - NO GAME
No, to je taky v porádku. Od toho tam ta ochrana je - když selže větrák. Když odpadne (nebo někdo sundá :roll: případně nenandá) chladič (pasiv), tak mu žádná ochrana nepomůže... :)
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

OT - pred casem sem kdesi nasel amatersky avicko,jak typek sedi u kompu,najednou dostane hlad,tak si prinese ingredience(panev,vajicka,sul,atd.),otevre case,odlepi chladic,nahodi panvicku,usmazi vejce,nasadi chladic a s usmevem se laduje,zatimco bezi nadpis,neco ve smyslu - pokud nechcete umrit hlady,kupujte AMD

:wink:
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

tUrbine píše:OT - pred casem sem kdesi nasel amatersky avicko,jak typek sedi u kompu,najednou dostane hlad,tak si prinese ingredience(panev,vajicka,sul,atd.),otevre case,odlepi chladic,nahodi panvicku,usmazi vejce,nasadi chladic a s usmevem se laduje,zatimco bezi nadpis,neco ve smyslu - pokud nechcete umrit hlady,kupujte AMD

no looooooool nehodíš link?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

james.flashpoint píše:
tUrbine píše:OT - pred casem sem kdesi nasel amatersky avicko,jak typek sedi u kompu,najednou dostane hlad,tak si prinese ingredience(panev,vajicka,sul,atd.),otevre case,odlepi chladic,nahodi panvicku,usmazi vejce,nasadi chladic a s usmevem se laduje,zatimco bezi nadpis,neco ve smyslu - pokud nechcete umrit hlady,kupujte AMD

Stejně je to blbost... :roll:
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

james.flashpoint píše:

dneska sem to hledal asi pul hodiny a nenasel sem to :( ... byly to nejaky svedsky stranky,myslim
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“