Projekt: Smallville

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Jasně, červený eSko s modrým lemováním na modré podložce no... :-D (zlatý podklad neplánuju, ale jeden nikdy neví)
Jináč Smallville se dostane na řadu co nevidět, ještě dodělám tenhle týden 3 zkoušky a jde se na to :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jelikož jsem ve čtvrtek dodělal poslední zkoušku, mohl jsem se dnes opět pustit do práce. Dovyřezal jsem eSko s podkladem na bočnici, krytku větráčku a smallvillovský nápis na druhý bok :) Krytka na větráček je ze dvou kusů a u obou ještě musím zakrýt přebrusy pilníkem.
K písmu: rýhy/křivota/zářezy/písmena na více dílků nejsou výsledkem šílené práce s vrtačkou, je to schválně. V originálu je nápis "prošpikován" meteoritickým deštěm, takže jsem to chtěl dodržet i na casu. Ještě přesně nevím, jak to bude barevně sladěno, ale nejlíp se mi jeví špinavě bílé bísmo na červené podložce (bočnice bude modrá).

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nápis není ještě přilepený, proto není uprostřed.
mi.
Nováček
Nováček

Příspěvek od mi. »

hezky.. zatim to vypada, ze si davas zalezet alespon co se prace s plexy a plasty tyce..
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vkládám sem fotku pravděpodobné podoby předku (co se nástřiku týče - opět slouží jen informativně ). Kryptonského písma tam bude míň, ale zůstane takhle ve dvou sloupečcích, rám okolo loga bude modrý. Podklad pro logo (bude červené :wink: ) bude modrý, ale dost začínám uvažovat o tom zlatavém podkladu (přeci jen to s ním vypadá nejlíp).

Obrázek

omluvte kvalitu fotky :oops:
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

na tom predku by sa mi pacilo viacej zltej, bud podklad toho Ska alebo samotne S by mohlo byt v zltej/zlatej farbe :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Projekt se pomalu,ale jistě blíží do finiše. Včera jsem koupil barvy a dnes se pustil do práce. Celá case je prakticky hotová, zbývá jen předek a nalakování, což by se mělo dořešit zítra, nejpozději pozítří. Nkonec se tam vměstnala i žlutooranžová barva a myslím, že se k tomu hodí pěkně.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

No to co je vydět nevypadá špatně. Jen by to chtělo lepší fotky. Na ten nápis bych se rád kouknu pěkně zpříma. Jo a ta barva se tam opravdu hodí. Mě tam rozhodně zapadla. :)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

provedenim se mi to libi, ale barvama to na me zatim pusobi plasticky :-/
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

to M4r1hu4n3: Vysvětli prosim pojem plasticky :oops: Ono to možná dělá to světlo, ve kterém je to foceno.
Jináč sem dnes přidávám foto předku, zadku a vršku. Na case chybí už jen lak a madla + vyspravit oděrky na nástřiku. Počítám, že tak v pátek/sobotu sem hodím fotky dodělané case i s HW :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Já myslím že dobrý, pravda já bych si to do pokojíčku nedal :lol: ale jinak to ujde :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

mřížka toho ventilatoru outtake je naprosto k .......
je to jen na image ale funkcnost tím to hodně strácí :(
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

pojem plasticky v me slovni zasobe znamena ze to vypadal plastove, jakoby nejaka hracka, hodne tomu pridavalo to svetlo, ale i na tech novych fotkach se mi to zda takovy..
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

M4r1hu4n3 píše:...vypadal plastove, jakoby nejaka hracka, ...
Tak tos měl vidět ty původní barvy :-D To vypadalo jako Cheva...
medas píše:...je to jen na image ale funkcnost tím to hodně strácí :(
JJ máš recht, ale dej k tomu obyč mřížku... Navíc v pokojíku to bude mít ségra, takže jestli to bude hučet... :)
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Sir_-_Death píše:
medas píše:...je to jen na image ale funkcnost tím to hodně strácí :(
JJ máš recht, ale dej k tomu obyč mřížku... Navíc v pokojíku to bude mít ségra, takže jestli to bude hučet... :)
Co takhle dát tu mřížku na distanční sloupky? Stačilo by 1, možná 1.5 cm. Pokud to nebude přiražené přímo na zeď ta case a nebude se s ní příliš manipulovat (tzn. aby nehrozilo vytlučení homemade mřížky), tak by to teoreticky šlo.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No pod tu mřížku mám koupený gumový podložky, cca 3mm. Se skříní se snad moc manipulovat nebude. Jen občas se někam převeze.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak zpracování je hezký, ale mě se moc nelíběj takový ty "kresby" na povrchu, chápu, že to ke stylu asi patří, ale na mě to působí dost odflákle...:( Sorry, no. A barvy nevím, opravdu to působí plastově - je na tom lesklej lak? Ten by možná pomohl, dodal by lesk a hloubku a možná by to bylo hned jiný... :oops:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No musím uznat, že mně si ty kresby nelíbily taky :oops: . Nebo spíš takhle - překvapilo mě, že z toho vylezlo zrovna tohle. Naštěstí tam ještě není lak, takže dneska přišlo na řadu rozhodnutí z dnešního rána - odstranit to. Kresby jsou už pryč :) Oni navíc na sebe moc nenavazovaly, takže rozhodování bylo snažší...
MaraMan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

mechaniky

Příspěvek od MaraMan »

hele jak hodlas otevira mechaniky?? nebo pocitas ze tam zadny nebudou??
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: mechaniky

Příspěvek od Bez_n1ck »

MaraMan píše:hele jak hodlas otevira mechaniky?? nebo pocitas ze tam zadny nebudou??
prece programem ne?? :wink:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mechanika tam určitě bude. Otvírání bude buď přes program nebo přes klávesnici :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“