Projekt: Smallville

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Projekt: Smallville

Příspěvek od Sir_-_Death »

Takže po Diablo home - madu, přidávám svůj další projekt. Typ case jsem si smazal, takže název nevím :oops: . Case bude nejspíš po dodělání patřit sestře, protože její Colors it je sice skříň pěkná, ale funkčně nestojí za nic. Doslova se rozpadá pod rukama. Téma modu je Smallville, protože já i setra jsme na tomhle seriálu ulítlí :) Barevné sladění bude modro-červená, prostě, aby se to hodilu k Supermanovi a case bude ozdobena červenými proužky a kryptonským písmem. Jako okno do bočnice bude sloužit logo seriálu, tj. název. Už nechci žádná obří mega okna. Předek bude osazen chladičem (zase), který ale nebude vidět pod štítem z plexi, do kterého chci udělat vysouvací logo "S" Veškeré pozice 3,25 a 5,25 budou až na jednu zakytovány, aby předek působil jednotným dojmem . Druhá bočnice bude mít jako odsávání použité eSko z loga, které bude překryto logem větším. Na zadním chladiči bude home-made mřížka, jak jinak, než supermanská :) Dám sem pár fotek z dnešních prací, zítra se chystám pro kyt a nejpozději ve čtvrtek pro plexi.

Obrázek
Roznýtováno
Obrázek
Obrázek
Příprava na chladič
Obrázek
Obrázek
Cladič tam bude jiný, toto je testovací model.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ty bradavice kolem eS jsou označená místa, kde se bude muset zakytovat přejezd bruskou.
tom br
Nováček
Nováček

Příspěvek od tom br »

No vetracek dopredu a dozadu umi dat skoro kazdy !!
Ale myslim si ze to v zaveru bude vypadat celkem dobre !!!
Qčko..
O_o
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

zacatek dobry jen tak dal :)

tom br: kolik tech vykricniku bude v dalsim postu? :D
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
tom br
Nováček
Nováček

Příspěvek od tom br »

tom br: kolik tech vykricniku bude v dalsim postu? :D[/quote]

HM ... jestly to vadi tak ja je tam davat nebudu ale nebudem resit vykricniky :oops: :-D
Qčko..
O_o
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No zo zaciatku sa mi to lubi, som fanusik Smallville :-D takze drzim palce :up:
CRY DIABLO
Nováček
Nováček

Příspěvek od CRY DIABLO »

zatim ok..
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Zatím klasika, uvidíme....
Jinak to S se mi zda nejaky zubaty
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

eSko je ještě zubatý, musejí se překrýt nechtěné zářezy a ještě to trošku pozabrousit :wink:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

mno me se tam nelibi ta lemovka...je takova moc pokroucena...jinak asi good
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Lemovka taky ještě neni napevno :wink: Je to všechno na zkoušku. Nejdřív se to musí nabarvit.
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

nemůžu si pomoct ale tuhle case odněkud znám :)) ten plech je strašnej, ani jsem pořádně nedodělal mod a radši jsem sehnal jinou bednu.. jinak ten větrák tam.. to je mi fakt povědomý, akorát ty ošklivý šrouby no...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=43251
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JJ skříň je to zajímavá, s takovou jsem se ještě nesetkal. Plechy jsou tam trochu nedomyšlený, to je pravda (proto jsou na obou otvorech pro chladiče na plechu lemovky - plech je samá díra a čistý kolečko v nich prostě udělat nejde). Taky jsem ještě nepřišel na to, jak se tam montuje HDD, protože košík na něj je pevně spojen s předním plechem :? a v montáži překáží obě bočnice - oba postranní plechy kolem HDD jsou napevno ke konstrukci rámu.
Šroubky se ti nelíbí? Mně jo :) Jinak dneska jsem byl koupit kyt a tak sem zakytoval, co bylo potřeba...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tyjo, co je to za tmel? To vypada strašně. Skoro jako by jsi to oplpal silikonem. Jinak - ty jsi ty záslepky nepřilepil, ale jen rovnou přetmelil?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Je to nějakej Pattex sajrajt, hrozně mi z toho smrdí ruce :oops: , ale že prej je hrozně silnej a nechá se dobře brousit, takže ty smrkance tam nezůstanou. Záslepky jsou přilepeny, přeci jen je to jistější.

//Pattex Repeir Express přesně
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

ten hdd koš šel normálně vysunout směrem dopředu, měl jsem tam po stranách dva šrouby co to držely ve zbytku kejsu
edit: jo ty zelený packy tam byly taky :) šrouby jen jako pojistka
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JJ vysunout jde, ale dopředu, takže se kvůli tomu musí odstranit maska...

//ruším okno do bočnice, místo něj bude nápis vyřezaný z plexi
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

takze tomu mam rozumet tak ze ten znak zatmelis a das na to z plexi vyrezanej napis podobne jak to mel treba stoobi ve fist alfe?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

To "S" mi prijde takovy divny... Delal si to podle nejake sablony?? Jiank zatim nic moc a patlat tam silikon... Eee, nvm podle me zatim nic moc... Jinak samo fandim od zacatku dokud to nepose*es...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

to M4r1hu4n3: jj přesně tak, něco na ten způsob, bohužel vše nevyšlo dle plánu :oops:

to X-Spidy-X: To neni silikon, ale tmel od Pattexu, ve výsledku z něj ale nic vidět nebude :wink: . eSko je podle šablony, ale jde jen o S bez toho rámečku, přes něj bude normální supermanovskej znak. To eSko je jen "odvětrávač"
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Pak je vse OKay.... Je tak dal...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“