Battlefield Vietnam

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Vladan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladan »

sovicka2001 píše:Jen bych rád k tomu dodal že na TV Prima běžel dvoudílný seriál o 2.sv válce...

Já čuměl jak (hejno?) vyvoranejch myší!
mapa naprosto stejná jako BF1942 (market garden), auta, místa respawnu (parašutisté, domy u mostu) naprosto stejné, taktika byla taky úplně stejná (držet most a odprásknout kohokoliv, kdo se přiblíží...)

---Ad BF1942 Vietnam...
Nemít jen 256 MB paměti tak už to smažím!!!

:twisted:
Zdar já mám taky jen 256MB ramek. Zvětši si trošku swapovák a taky si zahraješ. Sice se to škube ze začátku než se načte mapa, ale pak je to už hratelný. Ale taky přemejšlím o dalších pamětech jen kde na ně vzít a nekrást :-)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Vladan píše:Zdar já mám taky jen 256MB ramek. Zvětši si trošku swapovák a taky si zahraješ. Sice se to škube ze začátku než se načte mapa, ale pak je to už hratelný. Ale taky přemejšlím o dalších pamětech jen kde na ně vzít a nekrást :-)
-hraju obyčenjnýho BF, mám swapák 3GB a stejně mi windows během největší řežby hodí info, že si ho zvětší...

-stáhnul jsem si trailer ... je úplně božskej !!! ta muzika, ty vrtulníky, napalm .... prostě suppperrr !!!

-je tady někdo z prahy co hraje (a má) BF: Vietnam ??? ... na něčem bych se rád domluvil...
Francie ... sladká Francie
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Potrebuju helpnout!!!
Když hraju za amíky, tak nejsem ničim schopnej otevřít přední rampu u "mobilního rodiště" - taková ta velká šedivá věc na vodě :wink:

-zkoušel jsem šipky, ale nic ... je na to nějaký spec. grif?

---TIA---
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Vladan píše:
sovicka2001 píše:Jen bych rád k tomu dodal že na TV Prima běžel dvoudílný seriál o 2.sv válce...

Já čuměl jak (hejno?) vyvoranejch myší!
mapa naprosto stejná jako BF1942 (market garden), auta, místa respawnu (parašutisté, domy u mostu) naprosto stejné, taktika byla taky úplně stejná (držet most a odprásknout kohokoliv, kdo se přiblíží...)

---Ad BF1942 Vietnam...
Nemít jen 256 MB paměti tak už to smažím!!!

:twisted:
Zdar já mám taky jen 256MB ramek. Zvětši si trošku swapovák a taky si zahraješ. Sice se to škube ze začátku než se načte mapa, ale pak je to už hratelný. Ale taky přemejšlím o dalších pamětech jen kde na ně vzít a nekrást :-)
Ja mam 512 Ram a da se to hrat na plnych, ale stava se, ze i po delsim hrani si porad neco stahuje z hadru. Takze bych spis doporucoval si koupit rovnou 512. 768MB Ram by uz mohlo stacit.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Hráli jste to někdo na LAN? My jsme nejdřív měli problém zajistit, aby jsme byli proti vietnamcům sami bez těch nemožných idiotů, než nám to došlo - navolit správný max. počet hráčů a správný poměr.
Byli jsme 4 lidi, takže jsme nejčastěji jeli 32 hráčů, poměr 8:1, AI na 50 %. Zkoušeli jsme i 75 %, ale to už někteří prostestovali (headshot ihned po respawnu).
Později jsme jeli na 24 hráčů, 6:1, AI 75 % .

Co vy?

edit: doma teď testuju na singleplayeru 60 botů na HARD, už ce to dost cuká, ale je to ta správná válka ! :)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Tak už to taky mam dal sem to na max detaly a na 1024x768 rozlišení a funguje to :o Zdá se mi to, ale divný, když to tady tak pročítám.....Nevíte jestli se tam dá zadat příkaz na fps nebo si to mam změřit nějakym prográmkem?
Ta hra mě baví :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

ManchesterUnited píše:Tak už to taky mam dal sem to na max detaly a na 1024x768 rozlišení a funguje to :o Zdá se mi to, ale divný, když to tady tak pročítám.....Nevíte jestli se tam dá zadat příkaz na fps nebo si to mam změřit nějakym prográmkem?
Ta hra mě baví :-D
Nevím proč,ale ve hře mi fraps nefunguje....ale stačí zadat do konzole příkaz "fps 1" :)
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Taky mi ve Vietnamu Fraps nejede. Netušim proč.

Jinak tech map tam mohlo bejt víc :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Sentenced píše:Taky mi ve Vietnamu Fraps nejede. Netušim proč.

Kód: Vybrat vše

console.showfps 1
no, neříkejte že nečtete readme!
...jo, map je fakt dost málo a ty co si stáhneš z netu sou super, ale nejdu v instant battle, ale jen v mulťáči...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

sovicka2001 píše:
Sentenced píše:Taky mi ve Vietnamu Fraps nejede. Netušim proč.

Kód: Vybrat vše

console.showfps 1
no, neříkejte že nečtete readme!
...jo, map je fakt dost málo a ty co si stáhneš z netu sou super, ale nejdu v instant battle, ale jen v mulťáči...
To je fajn, ale me by spis zajimalo proč tam nejede ten fraps :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Tak sem včera zkoušel ten kód a mě funguje. Za dal sem tam jenom fps 1 a jelo to :-D

Jak napsal sovicka2001 tak to přesně takhle vypadá ten kód.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Harmonek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harmonek »

Ahoj valim tuhle hru po netu supr nařez asi nejlepši co jsem hral a to nemam org :oops: jednu radu potřebuju jak otevřu padak??diky moc
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

jenom skočíš a dáš devítku ... pak už jen krásně letíš... :wink:
Harmonek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harmonek »

ještě jsem se chtěl zeptat vidite rozdil v naroku když date hight nebo hightes ??ja když hraju tak mě to chvilku jede v poho a pak zase se to trha nějak to nechapu.že by ramka zlobila
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Harmonek píše:ještě jsem se chtěl zeptat vidite rozdil v naroku když date hight nebo hightes ??ja když hraju tak mě to chvilku jede v poho a pak zase se to trha nějak to nechapu.že by ramka zlobila
Njn..mě se to taky na 512 sekalo....vyřešilo mi to dalších 512 Mb paměti...ta hra je paměťižrout :) :roll:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Orbithek píše:
Harmonek píše:ještě jsem se chtěl zeptat vidite rozdil v naroku když date hight nebo hightes ??ja když hraju tak mě to chvilku jede v poho a pak zase se to trha nějak to nechapu.že by ramka zlobila
Njn..mě se to taky na 512 sekalo....vyřešilo mi to dalších 512 Mb paměti...ta hra je paměťižrout :) :roll:
Ostatně jako všechny novější hry... :wink:
Harmonek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harmonek »

zkoušel někdo ten novej mod?
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Slezman(CZE) píše:Mě (512) se to taky občas sekne, ale to tak jednou za minutu, jinak paráda.
Bohužel si to asi na LAN moc nezahraju, protože to pojede tak 3 lidem z 6.
Jinak se mi to moc líbí, hudba v menu je bomba. BF1942 jsem viděl jen tak naoko, opravdu žádná závratná změna, pro mě je to ale nové, takže mě to baví.
Trocha problému s ovladači 53.04 a zapnutými Shadows a Lightmap
http://www.squadraneggra.wz.cz/BFV_shit2.jpg
Tak jsem ty dvě věci vypl a jede to OK. Náročný to teda je, protože mi z toho P4 pěkně topí.
Ten multiplayer musí být famózní !!!!!!!
Cau prosimte nevis jak tu hudbu hodit do nejakyho poradnyho formatu formatu?
Nic
TNT WagonInPentagon (°,°)
Začátečník
Začátečník

Re:

Příspěvek od TNT WagonInPentagon (°,°) »

v LEVELu příkazy botům a jejich plnění popsali moc moc hezky jako etudu "Vezmi tank, jeď s ním na most a spadni do řeky".
Já myslel , že se po.. smíchy. Furt ty herní časáky ještě dělají lidi, co mají na dobrej humor.
:lol:
FEAR07
Nováček
Nováček

Re: Battlefield Vietnam

Příspěvek od FEAR07 »

mam takovej problem s vietnamen. jede mi v pohode na mac detaily ale najdednou fatal lag , musim restarnout windows zkusel sem to znova hraju po nejaky dobe se to zase sekne a porad dokola zkousel sem i sniit detaily i rozliseni a nic, grafiku sem meril byl vyuzita tak na 70% a rozhodne se neprehrivala
mam sestavu:
CPU: Intel core 2 duo E8200 zakladne 2,66ghz pretaktovano na 3401mhz
zakladni deska: asus p5k
chipset: intel p35/g33/g31
ramka : 2x ddr2 1gb
grafika: Nvidia getoforce 8800gt 512mb
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“