SB live 1024 na KX suxx

Audigy1 zatim na CT driverech a dochazi mi trpelivost

pokud se to nezdari vracim se k live 5.1

Moderátor: CageJ
Zkoušel jsem mám ji pár dní a z žádnýma driverama mi nejede 5.1 ale 4.0TomV píše:Audigy 1 mám na kX vyzkoušenou, ta jede celkem bezproblémově...-HoNY- píše:Audigy1 zatim na CT driverech a dochazi mi trpelivost![]()
HADES píše:Kolega mě upozornil že bych sem mohl dát odkaz na alternativní ovladače ke zvukovkám od Creative. A právě tak činím
Jde o KX Project, link: http://www.kx.webz.cz/
Sám je doma používám na svojí SB Live! a nemůžu si vynachválit, oprvdu doporučuji k vyzkoušení
Mno jelikož jsme si ji teď pořídil tak ji měnit nebudu ,ale není možné aby s orig. driverama hrala tak špatně tam bude určo nějaká zradabikeruh píše:koupit si nejakou jinou zvukovku nez je 1, ja sem ju mel driv ale zase me nehral centr a skoro vubec zadek, a jak rikas, na orig creative me to nehralo taky skoro vubec,
Mas uplnu pravdu, s KX drivermi sa daju robit take veci, ze niekedy to je az neuveritelne co dokaze stara SB Live a to hardware-ovo. Len treba pochopit tie moduly a sposob prepajania. Rozmyslam nad kupou novej zvukovky ale bude to nieco od Creativu, co podporuju KX.calib píše:mam live 5.1 a creashit inspire 5300 + koss porta pro ... tyto ovladace si nemuzu vynachvalit. ti co proti nim neco maji jsou lemry a neumi ovladace nastavit (stejne jako ja ze zacatku:-). jejich nejvetsi sila je prave v extremnich moznostech nastaveni, ekvalizeru a milionu+1 presmerovani vystupu apod. pokud nekomu nejede centr apod, neni to KX ovladacema, ale tim co je mezi monitorem a zidli (klavesnice to neni). zdar a KX cest.