Jde o KX Project, link: http://www.kx.webz.cz/
Sám je doma používám na svojí SB Live! a nemůžu si vynachválit, oprvdu doporučuji k vyzkoušení
Moderátor: CageJ
Dance, pop , rock, atd..., nejsou žádný efekty ! To jsou jenom předvolby ekvalizéru. To má umět přehrávač, ne ovladače.Visitors píše:hele ty ovladače od kx jsou jakesi čudné maji divnej zvuk neobsahuji efekt jako Dance ,Pop ,Rok ...atd nev ale zas od creativ nejsou žadné nové![]()
sere mě u creativ ovladaču jakesi praskání v pisníčkách a ve hrach
No, tak to má nVidia dost průser.J@N píše:...
Jak v čem. Pokud hraješ hlavně hry, tak si Creativácký ovladače nech, protože tyhle nemají ještě dodělanou podporu EAX. Ale jestli chceš dělat hudbu, tak ber všema deseti...bigbalu píše:chtěl bych je vyzkoušet, jsou opravdu o tolik lepší než original ovladače od Creative?
Pekne si to vyskusaj a uvidis.....stoji to za to a nemas co stratitMatius píše:v čom konkrétne sú KX lepšie?
me nikdo neodpovi?Stnly píše:Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).
Chod do Effects pak Surrounder a tam si nastav...ale neviem co je najmenej...tusim 2.0Stnly píše:me nikdo neodpovi?Stnly píše:Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).![]()
![]()