PROJEKT : GAME_CUBE - aktualizace 26.července

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Beefeater-64 : ja nemam zase tak velkou troubu ale možna že by to tam šlo ale newim , ale dobre vychytavky :D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je fakt, že vypalovací barva ve spreji a následné vypálení je taky řešení, ale s práškovým barvením se to pořád nedá srovnávat. Pokud máš tu možnos, tak bych neváhal, to je jednoznačně nejlepší řešení na šasi... :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

presne tak, souhlas se stoobim. zkousel sem nekolik vypalovacich barev ve spreji (na vejfuky a na kamna atd...) a nikdy to nebylo nic dobryho. barva casem slejzala nebo udelala silenej povrch :devil:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

no zatím to vypadá velmi slibně...už se těším na dokončení
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Stoobi : oka to zkusim ,jelikož chci mít vnitřek šasi kvalitní jelikož se muže snadno pošlrabat a černa je super barva :D zavolam a dam info za kolik a jak to vypada ale to vydim nejspíše až na přiští měsic jestě uvidim.

Flegy : jaky šilený povrch??? :wink:

Blue Storm : diky moc , zatim jsem asi v menší půlce 8) doufa, že se nic už nepokazi :D
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

omlouvám se za fotky ale budu je muset nahrat na jiný server :wink:
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Tak tu mam malý update ... bočnici pro okno a vrchní čast jsem už přeleštil a vypada to dobře nechám to tak 2 dny vytvrdnout a pak idu na lakování bezbarvým lakem.Leva bočnice byla dneska přebroušena pod vodou a zítra davam na ni finální 5 vrstvu metalicke barvy ,už se těšim až ji budu leštit.Myslím že jinak tyhle fotky nebudou potřebovat komentář.

Jinak jsem se rozhodl vzít věci do svých rukou a šasi si nastříkam sam.Zkusil jsem sintetickou matnou černou barvu a je celkem agresivní a drží dobře 2 vrstvy a klič měl co dělat aby to šlo do kovu.Zítra nahodim foto šasi a začnu asi dělat kryt na zroj.Tak zatim zdaar :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na te horni fotce ten rez vypada fakt hrozne. To tam je takovej zub?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Woyta : jo je ale na tom bude lemovka takže sem to nějak neřešil.A lemovka to krasně zakryje :D :roll:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

GAME_CUBE píše:Woyta : jo je ale na tom bude lemovka takže sem to nějak neřešil.A lemovka to krasně zakryje :D :roll:
To máš sice pravdu, ale bacha na větší nerovnosti, ona lemovka se ráda kroutí a pokud má kam, tak se dosta často vyhne. Samozřejmě, že jí vyrovnáš, ale rovnej řez je jen výhodou.

Každopádně co se laku týká, tak mi pořád příjde, že ho máš dost krupičnej. Po nastříkání poslední vrstvy jsi to brousil pod vodou? Je dobré takovým způsobem celý povrch zmatnit, aby byl neporovitý, pak to jde vyleštit naprosto perfektně...ale samozřejmě bacha na hrany, apod, aby jsi to neubrousil moc - až na plnič nebo plech... :wink:
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Stoobi : mno to ne nebrousil .. mylsiš že to mužu brousit když už je na tom leštěnka??? :wink: a kolikatkou asi 2000 ?

Jinak jsem dostal napad že bych si tam dal LCD display ... sem byl dneska s otcem vybírat LCD televizi s všiml jsem si autorádii s obrazovkou ... mylsim že by to vypadalo dobře .. mylsim že by se to vysouvalo z šasi jako ty radia :wink: ale všude hledam a nemužu najit a ten psone už se neprodává jak mi řekl obchodník :( snad něco najdu .. pokud vite pls ... :D
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mno cena tech displeju je celkem velka, psone displej se uz nevyrabi a displeje pro ps2 jsou sice tak akorat ale otazka je jak maji velky tistak aby se to tam veslo...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

M4r1hu4n3 : To právě shanim ale nikde jsem nenašel recenzi na ten PS2 display a cena kolem 2500 tisíc je v klidu ale taky sem se dival třeba na lcd televize ty se 7" obrazovkou a ty mají rameček ve velikosti LCD displaye. :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

U PS2 displejů je hlavně tuším řešeno jinak propojení, takže by to chtělo vykoumat zapojení na PC. Ještě jsem to nikde neviděl.

Co se týká broušení. Tak zkusil bych ti přes leštěnku. Samozřejmě co nejjemnější šmirgl a hodně vody - brousit opravdu jemně, ale aby se celý povrch krásně zmatnil. Osobně používám 2500 :wink:
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Stoobi : Takže jsem dneska přebrousil pod vodou bočnici a vrch mno a jak tam byla ta krupinačná vrstva laku tak to zbrousilo pouze jen něco a to jsem jěl rovnoměrně takže se mi tam udělaly takově tečky ( vypadalo to že je čast vybroušená a další že ne ) newim co s tim ale asi na to bude muset nová vrstva laku nebo asi neumim brousit pod vodou :oops: pls poradte :wink:
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

To se mi stávalo taky. Moc tlačíš, fakt jenom lehounce a hodně vody.
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

bubanek : oka taže stači přes to je jednou přejet???
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No jednou ne.. brousit to trochu chce.. ale netlacit.. to spravne slovo jak na to je šudlit.. :D ..proste to jen zlehoucka chvili šudli a uvidis..
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Maxtor : dobra ... tak to budu šudlit :wink: diky za rady moc :D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pokud brousíš mezi každou vrstvou laku, tak by se ti žádné tečky neb krubičky objevit neměly. A samozřejmě jak zde píšou, žádné extra tlačení, prostě jemně zmatnit celý povrch rovnoměrně. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“