Asi nejsem člověk. Ale i tak... newsku jsem napsal naprosto nezaujatě, místo toho svého screenu jsem mohl použít ten, co je tady, ne? To by pak bylo rozpoutání flamu. Ta doměnka o reklamní strategii v reakci na Cool.usera má být flame?Nehlede na to, ze rozpoutavani Flame od useru, kteri zastavaji redaktorske apod. posty mi take pripada nemistne..
Nehledě na to, že rozpoutávání flame od userů, kteří vedou blbé řeči a sami si nevidí na špičku nosu apod. mi také připadá nemístné.Maxtor píše:To je jen dukaz, ze chyba neni v Safari, ale ve vasich rozdrbanych oknech.
Žádný (non)ENG bug není, to je jednak neohrabaná formulace a jednak si je třeba uvědomit, že to znamená, že tu betu nezkoušeli na neanglických Windows a programují prapodivným způsobem, když je to vázané na jazyk systému. To je fatální nedostatek a za něj je třeba je drbat, co to jde... To by bylo tak těžké do instalátoru nebo aspoň na web hodit "English Windows XP only"?Tak samozrejme o ENG bugu se vi
No to já právě ne, protože projde Acid 2 Testem a špatně vykreslené weby NEJSOU CSS pozicované, to je prosím pádný argument...No ja bych to spise specifikoval jako problemy s CSS..
Jak jsem již řekl, je rychlý, přehledný, ale není to beta.