Dratovani CPU

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Dr.Thrax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Thrax »

Neviem, no drátovanie a rezanie skalpelom mostíky sa mi moc nepozdáva.
Kamarát tak pri drobnej chybičke odpáli už 2 procesory. No kto má na to nervy a pevnú ruku,nech sa do toho pustí. :-D :D :-D :D :-D
AMD Athlon 64 3200-3500, Ram 2048 MB 450 MHZ, Geforce FX 5950 Ultra,neskor Radeon X800XT ked bude, Maxtor 200 GB, Zalman Reserator 1 na procesor, Zalman Reserator 1 na grafiku a chipset, Thermaltake case aluminium xaser V modern life V 6000 A, IC7-Max 3 doska,Soundblaster audigy 1, creative 5.1 repro, TV tuner, DVD-R-RW, monitor 17" hyundai imagequest plochý CRT-LCD su sroty
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Dr.Thrax píše:Neviem, no drátovanie a rezanie skalpelom mostíky sa mi moc nepozdáva.
Kamarát tak pri drobnej chybičke odpáli už 2 procesory. No kto má na to nervy a pevnú ruku,nech sa do toho pustí. :-D :D :-D :D :-D
to dratovanie som robil vcera, tak ako mi povedal TomV a nepotrebujes na to ani pevnu ruku, da sa to v pohode zdratovat tak aby to este bezalo :wink:
Doc_CZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doc_CZ »

Dr Meduza píše:
TomV píše: Tak tomu říkám elegantní řešení... :o :)
neco jako maj http://fab51.fc2web.com/pc/barton/athlon-e20.html akorat je to trochu sparenejsi (znate me :oops: ) hlavni je ze to jede 8-)
no prave, ze zname :-)
domací PC - AMD Sempron 2800+ @ 1800MHz, MSI K8N Neo3-F Golden Edition, 1GB (2 x 512) @ 400MHz, ASUS EN6600 256MB @ 600/580MHz, Seagate 120GB 7200rpm 8MB cache
MT - Motorola MPx200
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

Blbe ze to neodomkne procik.
Len to zmeni multiplier a ine ak to doska nedokaze, ale odomknut sa musi pracne cez L1
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“