Dratovani CPU
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Warren
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Dratovani CPU
Nevite tu nekdo jak a kde se ma dratovat barton?
Case R3system Neon glow2x12cm articcolers,CPUAMD 64 3000+@ Venice BOX 1,4V Zalman Fatal1ty,MotherboardMSI (shit s nforce3 ktery me pekne .... a nejde moc pretocit :X),RAM2x512MB A-data dual chan (400Mhz,GrafikaRadeon9600XT 128MB 590@750 ,HDD HITACHI 80Gb 8Mb SATA. Seagate barracuda 80Gb 8Mb blabla[/size]
- johny128
- Začátečník

Re: Dratovani CPU
citaj FAQ, nehovoriac o tom ze sa to tu riesilo uz XYZ kratWarren píše:Nevite tu nekdo jak a kde se ma dratovat barton?
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Nevadi opakovani matka blbostijohny128 píše:citaj FAQ, nehovoriac o tom ze sa to tu riesilo uz XYZ kratWarren píše:Nevite tu nekdo jak a kde se ma dratovat barton?
2 Warren : Co presne chces nadratkovat?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

to mas ked sa ti nechce piplat s mostikmi, len zadratujes piny na druhej strane procesora(ta spodna strana co je posiata pinmi) je to menej prace a hlavne ti zostava zarukasovicka2001 píše:promiňte, omluvte nováčka, ale co je drátovat procesor???
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ta stoji asi 15$ a u nas se snad ani neprodava, vetsinou se pouziva proste tenkej dratek, proto dratkovani.sovicka2001 píše:jo, takhle ... jen jsem neznal ten výraz ... od toho je taková ta speciální samolepka, dík který nejde poznat že to bylo "zadrátkovaný," že jo???
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- johny128
- Začátečník

no, da sa to rucne strucne alebo daju sa kupit aj take samolepky ktore len das medzi procik a dosku a mas po starostiach.sovicka2001 píše:jo, takhle ... jen jsem neznal ten výraz ... od toho je taková ta speciální samolepka, dík který nejde poznat že to bylo "zadrátkovaný," že jo???
PS: nevie nieto kde sa to da kupit??
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já nevím jak vy, ale já drátuju patici. Drátování procesoru je STRAŠNÁ piplačka, zatímco do patice si z tenkýho drátku vytvořím jakési miniaturní "skobičky" ve tvaru U a strčím je do patřičných dírek (to zní blbě
) v socketu a na to vložím procesor. Jednoduché a efektivní. Drátování pinů na procesoru, nebo dokonce pájení na druhé straně socketu je podle mně blbost...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Ja mam napajenej kabel a na nej je pripojenej prepinac a nacvakam si co potrebujuTomV píše:Já nevím jak vy, ale já drátuju patici. Drátování procesoru je STRAŠNÁ piplačka, zatímco do patice si z tenkýho drátku vytvořím jakési miniaturní "skobičky" ve tvaru U a strčím je do patřičných dírek (to zní blbě) v socketu a na to vložím procesor. Jednoduché a efektivní. Drátování pinů na procesoru, nebo dokonce pájení na druhé straně socketu je podle mně blbost...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu říkám elegantní řešení...Dr Meduza píše:Ja mam napajenej kabel a na nej je pripojenej prepinac a nacvakam si co potrebujuTomV píše:Já nevím jak vy, ale já drátuju patici. Drátování procesoru je STRAŠNÁ piplačka, zatímco do patice si z tenkýho drátku vytvořím jakési miniaturní "skobičky" ve tvaru U a strčím je do patřičných dírek (to zní blbě) v socketu a na to vložím procesor. Jednoduché a efektivní. Drátování pinů na procesoru, nebo dokonce pájení na druhé straně socketu je podle mně blbost...
The problem has been eaten.

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

neco jako maj http://fab51.fc2web.com/pc/barton/athlon-e20.html akorat je to trochu sparenejsi (znate meTomV píše: Tak tomu říkám elegantní řešení...![]()
- Ricardo
- Začátečník

-
Tady jsou možnosti použití drátkováníhttp://www.ocinside.de/go_e.html?/html/ ... inmod.html vše co je třeba je drátek a trocha zručnosti.
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
- Warren
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
JJ to vypada jako slibna stranka.Muzes este napsat jestli se ma menit jen multiplikator nebo mam nadratkovat i vyssi napeti?
Case R3system Neon glow2x12cm articcolers,CPUAMD 64 3000+@ Venice BOX 1,4V Zalman Fatal1ty,MotherboardMSI (shit s nforce3 ktery me pekne .... a nejde moc pretocit :X),RAM2x512MB A-data dual chan (400Mhz,GrafikaRadeon9600XT 128MB 590@750 ,HDD HITACHI 80Gb 8Mb SATA. Seagate barracuda 80Gb 8Mb blabla[/size]
- uuuuu
- Začátečník

- Luboss
- Začátečník

Jen by mě zajímalo k čemu potřebuješ drátovat když už ti to takhle jede na @2454Warren píše:Nevite tu nekdo jak a kde se ma dratovat barton?
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB
- Warren
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz to mam zamceny muzu takhle nastavit nasobic?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: