Dratovani CPU

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Warren
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dratovani CPU

Příspěvek od Warren »

Nevite tu nekdo jak a kde se ma dratovat barton?
Case R3system Neon glow2x12cm articcolers,CPUAMD 64 3000+@ Venice BOX 1,4V Zalman Fatal1ty,MotherboardMSI (shit s nforce3 ktery me pekne .... a nejde moc pretocit :X),RAM2x512MB A-data dual chan (400Mhz,GrafikaRadeon9600XT 128MB 590@750 ,HDD HITACHI 80Gb 8Mb SATA. Seagate barracuda 80Gb 8Mb blabla[/size]
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Dratovani CPU

Příspěvek od johny128 »

Warren píše:Nevite tu nekdo jak a kde se ma dratovat barton?
citaj FAQ, nehovoriac o tom ze sa to tu riesilo uz XYZ krat :)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

johny128 píše:
citaj FAQ, nehovoriac o tom ze sa to tu riesilo uz XYZ krat :)
Nevadi opakovani matka blbosti :lol:
2 Warren : Co presne chces nadratkovat?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

promiňte, omluvte nováčka, ale co je drátovat procesor???
Francie ... sladká Francie
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

sovicka2001 píše:promiňte, omluvte nováčka, ale co je drátovat procesor???
to mas ked sa ti nechce piplat s mostikmi, len zadratujes piny na druhej strane procesora(ta spodna strana co je posiata pinmi) je to menej prace a hlavne ti zostava zaruka :wink: .Pod zadratovanim sa mysli spojenie niekolkych parov pinov niecim tenkym, vodivym cim sa dosiahne rovnaky efekt ako ked sa hras s mostikmi
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

jo, takhle ... jen jsem neznal ten výraz ... od toho je taková ta speciální samolepka, dík který nejde poznat že to bylo "zadrátkovaný," že jo???
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

sovicka2001 píše:jo, takhle ... jen jsem neznal ten výraz ... od toho je taková ta speciální samolepka, dík který nejde poznat že to bylo "zadrátkovaný," že jo???
Ta stoji asi 15$ a u nas se snad ani neprodava, vetsinou se pouziva proste tenkej dratek, proto dratkovani.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

sovicka2001 píše:jo, takhle ... jen jsem neznal ten výraz ... od toho je taková ta speciální samolepka, dík který nejde poznat že to bylo "zadrátkovaný," že jo???
no, da sa to rucne strucne alebo daju sa kupit aj take samolepky ktore len das medzi procik a dosku a mas po starostiach.
PS: nevie nieto kde sa to da kupit??
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Jiri Drak píše:Ta stoji asi 15$ a u nas se snad ani neprodava, vetsinou se pouziva proste tenkej dratek, proto dratkovani.
tak dekuju moc... a už to tu nebudu zaplácávat zbytečnými OT ... ještě jednou díky !
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Ja pajim na druhou stranu socketu :twisted:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já nevím jak vy, ale já drátuju patici. Drátování procesoru je STRAŠNÁ piplačka, zatímco do patice si z tenkýho drátku vytvořím jakési miniaturní "skobičky" ve tvaru U a strčím je do patřičných dírek (to zní blbě :-D ) v socketu a na to vložím procesor. Jednoduché a efektivní. Drátování pinů na procesoru, nebo dokonce pájení na druhé straně socketu je podle mně blbost...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

TomV píše:Já nevím jak vy, ale já drátuju patici. Drátování procesoru je STRAŠNÁ piplačka, zatímco do patice si z tenkýho drátku vytvořím jakési miniaturní "skobičky" ve tvaru U a strčím je do patřičných dírek (to zní blbě :-D ) v socketu a na to vložím procesor. Jednoduché a efektivní. Drátování pinů na procesoru, nebo dokonce pájení na druhé straně socketu je podle mně blbost...
Ja mam napajenej kabel a na nej je pripojenej prepinac a nacvakam si co potrebuju :wink:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dr Meduza píše:
TomV píše:Já nevím jak vy, ale já drátuju patici. Drátování procesoru je STRAŠNÁ piplačka, zatímco do patice si z tenkýho drátku vytvořím jakési miniaturní "skobičky" ve tvaru U a strčím je do patřičných dírek (to zní blbě :-D ) v socketu a na to vložím procesor. Jednoduché a efektivní. Drátování pinů na procesoru, nebo dokonce pájení na druhé straně socketu je podle mně blbost...
Ja mam napajenej kabel a na nej je pripojenej prepinac a nacvakam si co potrebuju :wink:
Tak tomu říkám elegantní řešení... :o :)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

TomV píše: Tak tomu říkám elegantní řešení... :o :)
neco jako maj http://fab51.fc2web.com/pc/barton/athlon-e20.html akorat je to trochu sparenejsi (znate me :oops: ) hlavni je ze to jede 8-)
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Tady jsou možnosti použití drátkováníhttp://www.ocinside.de/go_e.html?/html/ ... inmod.html vše co je třeba je drátek a trocha zručnosti.
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
Warren
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Warren »

JJ to vypada jako slibna stranka.Muzes este napsat jestli se ma menit jen multiplikator nebo mam nadratkovat i vyssi napeti?
Case R3system Neon glow2x12cm articcolers,CPUAMD 64 3000+@ Venice BOX 1,4V Zalman Fatal1ty,MotherboardMSI (shit s nforce3 ktery me pekne .... a nejde moc pretocit :X),RAM2x512MB A-data dual chan (400Mhz,GrafikaRadeon9600XT 128MB 590@750 ,HDD HITACHI 80Gb 8Mb SATA. Seagate barracuda 80Gb 8Mb blabla[/size]
uuuuu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od uuuuu »

Zadrátkovat jde všechno:násobič,rychlost FSB,napětí jádra a když spojíš můstky L9,tak i velikost cache.(vše lze ale provádět jen na odemčených procesorech).Pokud ti BIOS neumožňuje změnu napětí,tak i to napětí.
Luboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luboss »

Jen by mě zajímalo k čemu potřebuješ drátovat když už ti to takhle jede na @2454 :shock:
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB
Warren
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Warren »

A kdyz to mam zamceny muzu takhle nastavit nasobic?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Warren píše:A kdyz to mam zamceny muzu takhle nastavit nasobic?
Ne. To zamčení pocesoru slouží právě k tomu, aby takhle nastavit nešel... :(
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“