MSI P35 Neo2 /-FR /-FIR (775, P35 + ICH9 /ICH9R)
Moderátor: Eddward
- Maňo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Majitelia tejto dosky, vyšiel vám nový BIOS 1.8 
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
- JoeBlack
- Nováček

Měl bych problém s touto deskou, pokud někdo víte nějaké řešení, tak mi prosím poraďte.
Vlastním desku MSI P35 NEO2-FR, bios 1.8
2x radeon 3870 (msi a powercolor, poslední ovladače).
Po hardwarovém zapojení crossfire jsem nainstaloval ovladače a zapnul funkci crossfire v catalystech, ale po vypnutí PC se přestala jedna grafická karta detekovat a tudíž crossfire nešlo. Po opětovném rozebrání a složení vše funguje, ale opět jen do vypnutí PC.
Netušíte někdo čím by to mohlo být? Je možné, že jsem něco přehlédl, ale netuším co.
Po hardwarovém zapojení crossfire jsem nainstaloval ovladače a zapnul funkci crossfire v catalystech, ale po vypnutí PC se přestala jedna grafická karta detekovat a tudíž crossfire nešlo. Po opětovném rozebrání a složení vše funguje, ale opět jen do vypnutí PC.
Netušíte někdo čím by to mohlo být? Je možné, že jsem něco přehlédl, ale netuším co.
- EpileptickyKrecek
- Začátečník

Napájení?JoeBlack píše:Měl bych problém s touto deskou, pokud někdo víte nějaké řešení, tak mi prosím poraďte.
- JoeBlack
- Nováček

Tak jsem byl právě na polední pauze a zjistil jsem zajímavou věc.
2 karty nepropojené můstkem = regulace otáček v pořádku, detekce obou grafik, 4 výstupy na monitor.
2 karty propojené = strašněj kravál, windows XP detekuje jen jednu kartu a výstup na 2 monitory.
Takže můj první odhad je konflikt biosu grafických karet, což mě dost překvapuje, když nebývá problém propojit 3870 a 3850.
Mimochodem napájení mám zapojeno dobře.
2 karty nepropojené můstkem = regulace otáček v pořádku, detekce obou grafik, 4 výstupy na monitor.
2 karty propojené = strašněj kravál, windows XP detekuje jen jednu kartu a výstup na 2 monitory.
Takže můj první odhad je konflikt biosu grafických karet, což mě dost překvapuje, když nebývá problém propojit 3870 a 3850.
- mir3kj
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
problem s realtek hd
Zdravim, mam tuhle desku a dneska jsem se dal do preinstalace winu, ale problem se zvukem, myslel jsem ze je to problem s moji HD3870 (HD audio bus), tak jsem nejdriv nainstaloval ovladace na grafku i na hd audio bus na ni, a pak jsem sel na zvukovku, ale ovldace co jsem mel k zakladni desce mi na ni nejdou..
pise mi to ze proste nejdou nainstalovat, popripade dodam screen.. nemel s tim take nekdo problem? nevite co s tim? ovladace z netu jsem se snazil stahnout, ale stahovali se mi 6 kb/s
predem dekuju za odpoved
pise mi to ze proste nejdou nainstalovat, popripade dodam screen.. nemel s tim take nekdo problem? nevite co s tim? ovladace z netu jsem se snazil stahnout, ale stahovali se mi 6 kb/s
predem dekuju za odpoved
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W
Dell Vostro 3450 + Fujitsu Siemens Lifebook E4010D
- Zub
- Začátečník

-
a nemas neco zapojeny v tom pci slotu pod druhym pci-e slotem? mam za to ze tam nema byt nic zapojene.JoeBlack píše:Tak jsem byl právě na polední pauze a zjistil jsem zajímavou věc.
- Zub
- Začátečník

-
Re: problem s realtek hd
nemas ji v biosu vyplou?mir3kj píše:Zdravim, mam tuhle desku a dneska jsem se dal do preinstalace winu, ale problem se zvukem, myslel jsem ze je to problem s moji HD3870 (HD audio bus), tak jsem nejdriv nainstaloval ovladace na grafku i na hd audio bus na ni, a pak jsem sel na zvukovku, ale ovldace co jsem mel k zakladni desce mi na ni nejdou..
pise mi to ze proste nejdou nainstalovat, popripade dodam screen.. nemel s tim take nekdo problem? nevite co s tim? ovladace z netu jsem se snazil stahnout, ale stahovali se mi 6 kb/s![]()
predem dekuju za odpoved
- mir3kj
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chlupatej_zub píše:nemas ji v biosu vyplou?mir3kj píše:Zdravim, mam tuhle desku a dneska jsem se dal do preinstalace winu, ale problem se zvukem, myslel jsem ze je to problem s moji HD3870 (HD audio bus), tak jsem nejdriv nainstaloval ovladace na grafku i na hd audio bus na ni, a pak jsem sel na zvukovku, ale ovldace co jsem mel k zakladni desce mi na ni nejdou..
pise mi to ze proste nejdou nainstalovat, popripade dodam screen.. nemel s tim take nekdo problem? nevite co s tim? ovladace z netu jsem se snazil stahnout, ale stahovali se mi 6 kb/s![]()
predem dekuju za odpoved
myslim ze ne, programy mi ji najdou, ale proste ji mam bez ovladace.. tudiz mi nejde zvuk.. zkusim se na to podivat, ale pred sesti hodinama mi vsechno slo v pohode..
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W
- Zub
- Začátečník

-
mir3kj píše:chlupatej_zub píše: nemas ji v biosu vyplou?
myslim ze ne, programy mi ji najdou, ale proste ji mam bez ovladace.. tudiz mi nejde zvuk.. zkusim se na to podivat, ale pred sesti hodinama mi vsechno slo v pohode..
no me jen napada jedna vec. jestly mas visty , tak se tam mozna nejaky ovladac nahral, zkus se podivat do ovladacich panelu, zvukove zarizeni a jaky mas vychozi zvukovy zarizeni?
- mir3kj
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chlupatej_zub píše:mir3kj píše:
no me jen napada jedna vec. jestly mas visty , tak se tam mozna nejaky ovladac nahral, zkus se podivat do ovladacich panelu, zvukove zarizeni a jaky mas vychozi zvukovy zarizeni?
Visty nemam, mam Win XP service pack 2.. v biosu ji mam povolenou a pokazdem spusteni nebo restartu pc se mi po najeti do winu zobrazi tabulka "Pruvodce nainstalovani nove hardwaru" - ale vzdy kdyz dam vyhledat ovladace tak mi to tak po 2 minutach hodi ze Pruvodce nebyl schopen dokoncit instalaci.. :/
- Zub
- Začátečník

-
- mir3kj
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tedka jsem dostahnul ovladace z Guru3d.com tak uvidime.. zatim je extrahuji.. tak momentik..chlupatej_zub píše:jo tak to vetsinou konci. vyzkousej zadat cestu presne k tem ovladacum na tom cd. a kdyz vlozis cd do mechaniky a das instalaci z neho?
EDIT: tak zase nic.. zkusim to jak si psal..
[blur]EDIT[/blur] Tak uz je to ok.. jeste jednou jsem reinstaloval winy..
dekuju za pomoc
- Zub
- Začátečník

-
tak uz mi konecne poradil clovek z konkurenčního fora. tady by se clovek rady nedockal. aspon kazdej vidi to debilni razeni jedny desky do jednoho treadu kde je 500 prispevku z toho 450 debilit kde se kdo chlubi a diky tomu to nikdo necte. kdyz clovek zalozi novy tema tak ho hned presmerujou prave na tread dany desky s 500 prispevkama.
- xmen2
- Začátečník

-
- zahno
- Začátečník

- xmen2
- Začátečník

-
No jo ale u biosu 1.1 se mi pc normalne resetovalo.zahno píše:Resilo se to uz mockrat, to nevypnes, to je vlastnost chipsetu...xmen2 píše:Cau lidi mam bios 1.7 a i pri softwarovem restartu se pc vypne a pak zapne a jako ze normalne restartuje,je to docela opruz.Nevite nekdo kde tuto debilni funkci vypnout?????????
- Zub
- Začátečník

-
- xmen2
- Začátečník

-
Ja ho mnel nataktovanej pred updatem a po updatu jsem ho nataktoval naprosto stejne no je to divny ale nebudu to resit i kdyz mne to hezky vytaci no.chlupatej_zub píše:tak treba jsi nemel system pretaktovany nebo jsi mel delicku na default.xmen2 píše: No jo ale u biosu 1.1 se mi pc normalne resetovalo.
tahle deska to dela kazdymu
- Maňo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Včera keď som hľadal maximum pre procák tak mi to robilo tiež ale nastavil som defaultné napätie a už to nerobí takže to asi spôsobuje práve to. BIOS mám 1.4
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd