Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od Nerboard »

tak to je problem skor v tebe nie? :lol:
bud chces challenge alebo to hned hodis na easy pri nejakom zaseku ked to nevies pokorit a nechces premyslat ako to urobit

edit// ale samozrejme zalezi aj ako sa naucis hru. po case to bude pre teba viac easy ako prve hranie. ja si pamatam na witcher 2 ked som to hral na hard a bolo to peklo tak som to musel hodit na normal. a po nejakej dobe hrania mi to pride uplne easy aj na najtazsiu obtiaznost
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Taky zvolim "hard". Uz jen 13 dni a krabice bude doma
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Teď vyšel první gameplay z PS4, vypadá to dobře až na doskakující stíny a LoD.
Ale kvůli 30fps bych to tam nehrál.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Paul píše:Teď vyšel první gameplay z PS4, vypadá to dobře až na doskakující stíny a LoD.
prosím tě o link
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Nerboard píše:tak to je problem skor v tebe nie? :lol:
bud chces challenge alebo to hned hodis na easy pri nejakom zaseku ked to nevies pokorit a nechces premyslat ako to urobit

edit// ale samozrejme zalezi aj ako sa naucis hru. po case to bude pre teba viac easy ako prve hranie. ja si pamatam na witcher 2 ked som to hral na hard a bolo to peklo tak som to musel hodit na normal. a po nejakej dobe hrania mi to pride uplne easy aj na najtazsiu obtiaznost
No však jo .. je to spíš moje chyba a štvě mě, že mi to hry občas umožňujou :D Každopádně udělal jsem to pouze v pár hrách a většinou u těch, které mě ke konci už nebavili, ale chtěl jsem to dohrát .. u W3 tohle dělat nebudu ( doufám ) :D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Marek4 píše:
Paul píše:Teď vyšel první gameplay z PS4, vypadá to dobře až na doskakující stíny a LoD.
prosím tě o link
https://www.youtube.com/watch?v=k_dvkGwwny0
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

díky, i na té PS 4 to celkem jede
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To šíleně nekvalitní AO, který je vidět třeba na 1:17 a dále je strašný, ten tmavej duch okolo celýho Geralta. A doskakující stíny ehehe :roll:
PS5 | LG OLED CX55
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

toho ducha jsem si všimnul až teď :O coto
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Když vemu v potaz celkovou nekvalitu videí na ytb, tak byl někdo schopný rozponat rozdíl PS4 oproti "rádoby" ultra pc gameplay ? Tohle je pro PCkaře s lepším pc docela zklamání ... Hra vypadá dobře, ale člověk by čekal markantnější rozdíl. Takhle to pak skoro až vypadá, že ta krabice v hodnotě 970 umí zázraky :D .... hlavní tahák W3 není naštěstí grafika, ale ostatní aspekty ...
Jinak, když to vidím s tím next genem, tak asi nebudu mít důvod minimálně do příchodu nové generace konzolí svoji 970 upgradovat, protože i skoro po 2 letém releasu PS4 jsou rozdíly mezi PC vs PS4 verzí tak nepatrné, že během hry to člověk ani nepostřehne ... no nebudu dělat předčasně závěry uvidíme za necelé 2 týdny ...

Docela výstižný coment " good to know i have to spend couple thousand dollars for PC which runs PS4 graphic on 60 FPS "
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

Já dostal Witcher 3 zdarma ke GTX 970 co jsem nedávno kupoval (GOG kupon), takže budu hrát asi na PC s připojeným PS4 ovladačem, ale fyzickou kopii na disku si chci určitě taky pořídit, protože to je jedna z her, které ve sbírce musím mít fyzicky v krabičce :D Tak tu potom vemu na PS4.
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Nema niekdo kupon ktory nepotrebuje a co by strelil lacnejsie? Nedokazem totizto presvedcit kamosa nech si to kupy za 36€. Ale nejakym 20 €uram by snad neodolal.
A ja by som nemal kludne svedomie keby som sa o nieco nepokusil.
Je to hovado, no...
:D
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Autoři už plánují dva, docela rozsáhlé datadisky....
Jeden pod názvem "Srdce z kamene", vyjde v říjnu a převážně bude z Oxenfurtu a zabere dobrých 10 hodin.
Druhý pod názvem "O víně a krvi", vyjde v roce 2016, slibuje 20h extra hraní a otevře nový region Toussaint
Doufám, že budou taky zadarmo :)
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Still.Lord píše:Doufám, že budou taky zadarmo :)
Jo, na torrentoch.

Na steame uz stoja 24.99,-€
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Still.Lord píše:Autoři už plánují dva, docela rozsáhlé datadisky....
Jeden pod názvem "Srdce z kamene", vyjde v říjnu a převážně bude z Oxenfurtu a zabere dobrých 10 hodin.
Druhý pod názvem "O víně a krvi", vyjde v roce 2016, slibuje 20h extra hraní a otevře nový region Toussaint
Doufám, že budou taky zadarmo :)
Jasně, 30 hodin hraní v nových lokacích bude zadáčo, protože CD Projekt je vlastně charita, ne byznys.

...zadarmo bude 16 DLC packů, což budou questy a tak, menší věci.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

nj v podstate sa už dá kúpiť niečo ako seasson pass, takže zadara to už asi nebude :|
ale sú aj horšie hry a neni problém dať E takže sem investujem rád kedže si tie E zaslúžia
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Neříkám že mám problém zaplatit... :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Clueless gamer Conan hraje Witcher Wild Hunt

https://www.youtube.com/watch?v=SfjLRuE1CLw

Dokonalost :-D
Neuvěřitelný jak vtipnej je Conan člověk :-D
A skvělá reklama pro CDP.

Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tech gameplay a ukázek je uz moc az se to zajida. Prestal jsem to sledovat, protože chci hrat sam a nepotrebuju, abych koukal na nekoho jiného a ten ještě spoiloval.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

přesně tak, taky jsem přestal.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“