Rozhodne nie si sám aj ja z tej hry chytam zachvaty hnevu... Ta hra vyslovene tresta proaktivnych hracov co hraju na objectives... Vecsina vlajok je na otvorenych miestach s minimom moznosti krytia takze kdejaky sniper camper je tu za borca. Vyslovene ak nekempis v technike alebo s reconom na dialku tak je hra extremne tazka. Musis stale chodit so stadom inak si neskrtnes. Hrac so skillom ma v podstate zviazane ruky... Hitovanie je tragedia a na zabitie nepriatela treba velmi vela hitov casto to ani dobre nehituje. Takze ked si proaktivny a ides zabrat nejaku vlajku sam lebo stupidne stado ala tvoj team sa babre s nepriatelom na jednej vlajke a nezabera ine tak nemas vela sanci na uspech,... naspawnuju sa tam 3 nepriatelia a skoncil si... prec su tie casy BF3 a ciastocne BF4 ked si sam v pohode vykosil naraz aj 3 nepriatelov pri jednom nabehu. V BF1 sa to neda praktikovat tak lahko moze za to viac faktorov, hitovanie, zbrane a design map.Riku píše:Já jsem u tý hry imrvére nasranej.. ale ultra nasranej. U BF4 jsem se nikdy nerozčiloval, tady bych prohodil monitor oknem
Dalsi problemy na ktore som narazil su:
-minimapa= nepouzitelný kram na ktorom nič nevidno, skusal som menit aj gameplay nastavenia ale nic nepomohlo a ta minimapa je naprd, potrebuje jednoznacne prepracovat, zvecsit dosah a hlavne mat poriadne vysvietené spotnué nepriatelske sily. Pre Boha ja nemam cas lustit pocas boja minimapu na ktorej su mikroskopicky a nevýrazne znazornený nepriatelia ja to potrebujem vnimat prevažne periferne takze to tam musi svietit a byt dostatočne veľke!
-system spotovania nepriatelov je tiež nepouzitelny ako minimapa, znova mikroskopicke a nevýrazne ako by to tam ani nebolo... musia to jednoznacne prepracovat.
- nepriatelia splivaju s prostredim ako ruku na srdce ale rozoznat nepriatela od prostredia je extremne tazke, viem ze camperske socky uz davno otvorili sampanske ale ako skutocne je toto velký problem. Potrebuje to prepracovat a zvyraznit nepriatelov.
- na zaver nechcem byt hnidopich ale vzhladom na design map by som rozhodne privítal nerfnutie Recon zbrani lebo momentalne je ta hra fraška! Na jednej strane často nuti ist hračov na vlajky ktore nemaju takmer ziadne možnosti krytia a na druhej strane su vlajky obklopene miestami kde sa moze skryt nepriatel a kempit. Takze v Battlefield 1 ist zabrat vlajku znamena ist ako ovca na porážku. Toto designoval fakt nejaký "genius".