Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

[ot]Tome, až se budu nudit, tak ti tej holčině v avataru zase přimaluju sluchátka, ok? :lol: :lol: :lol: [/ot]

Každopádně PKs SUXXX! :angry2:
Naposledy upravil(a) NoTHX dne pon 9. kvě 2005, 10:38, celkem upraveno 1 x.
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

TomV píše:
RYAN píše: hmmm aky si level??? pvp?! :twisted:
53... :-) A garantuju ti, že čarodějka na levelu 50+ je už hodně nebezpečný protivník... :wink:
dobre dobre ja som len 42 lvl ale HawkEye cize luk ale aj tak nic moc ze som 42 lvl nedavam nejak extra akurat na ludi som silny na monsters nic moc musim si pockat na vysie levely a nejaky luk s C grade....
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Ryan : Nepékáčkuj ! :-) Tebe by taky štvalo, když k tobě přijde maník a jen tak pro nic za nic tě zabije. A střílení začátečníků osobně považuju za tu největší ubohost a úmyslné kažení hry právě začínajícím hráčům.

Já (a nejen já, že presi... :)) zabíjím červené na potkání... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? jj, to je celkom zbabele, som vcera pobehoval s kamosmi lv10 obaja asi a prisiel tajpek a slahol mi nejakym nevinnym nozikom, dmg10 :?
cumim, co to robi, zacal mlatit tych na nizsich leveloch, jasne ze som mu jednu dal cez hubu mojimi dual swordmi :) a potom som ja dostal ani neviem cim, ale dalo mi to dmg 300, parkrat ma prastil a bol som KO :?
a este vypisoval ze hahahaha :lol: uplny dilino :lol:

:) som zistil ze aj kamaratov bracha to drvi ale ze je uz niekde lv brutalne vysoko, ale ze kolko, to nevim :)

:) pockajte az vymakam svojho Orca(este par tyzdnov) :)
Hediel so svojimi kuzelnymi palickami moze trenovat atletiku potom :)
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

presidente píše:Ryan: imho lol kolik si lvl ty? PvP si dame :) Btw lvl ma napsanej v podpisu..
smates: hulku:)
Prave tu jsem koupil nejlepsi jaka byla(za 170000)a je to furt stejny.Naco jsou ty kristaly ruzovej a bilej?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Joži píše: :) pockajte az vymakam svojho Orca(este par tyzdnov) :)
Hediel so svojimi kuzelnymi palickami moze trenovat atletiku potom :)
ROFL... :lol: :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

už budu skoro lvl 20. Budu si moct vybrat dráhu dark wizarda Je to dobrá "odnož" nebo povolání pro dark elfa?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

meridius: doporucil bych DE eldera ci jak se to rika
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Meridius píše:už budu skoro lvl 20. Budu si moct vybrat dráhu dark wizarda Je to dobrá "odnož" nebo povolání pro dark elfa?
Vyber si, tady jsou rozdíly mezi Wizardem a Oraclem : http://www.l2orphus.com/cmp_skills.php? ... le&hide=on . Wizard má hlavně útočnou magii, Oracle je hlavně buffer (toho bychom potřebovali :-))...
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

TomV píše:
Meridius píše:už budu skoro lvl 20. Budu si moct vybrat dráhu dark wizarda Je to dobrá "odnož" nebo povolání pro dark elfa?
Vyber si, tady jsou rozdíly mezi Wizardem a Oraclem : http://www.l2orphus.com/cmp_skills.php? ... le&hide=on . Wizard má hlavně útočnou magii, Oracle je hlavně buffer (toho bychom potřebovali :-))...
jenže, já se tam objevuju tak sporadicky a většinou jen tak na hoďku, že to, že byste ho potřebovali asi nebude rozhodující. Sice by mne to bavilo v týmu víc, ale není čas. Dík za ty linky.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

sakra, co se děje? teď mi to během deseti minut dvakrát spadlo. Ale ne, že connection, ale sekl se zvuk a že je prý potřeba aplikaci zavřít.
krillicane
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krillicane »

to je fakt vic Oraclu se hodi ja uz jeden sem ale 2 je vic nez 1 :))))))
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

krillicane píše:to je fakt vic Oraclu se hodi ja uz jeden sem ale 2 je vic nez 1 :))))))
A ty se tam vyskytuješ taky sporadicky... :roll: :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ja sa tam asi velmi teraz ukazovat nebudem,skola suxxx, nemam vela time :(
krillicane
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krillicane »

TomV píše:
krillicane píše:to je fakt vic Oraclu se hodi ja uz jeden sem ale 2 je vic nez 1 :))))))
A ty se tam vyskytuješ taky sporadicky... :roll: :)

tak za to ja nemuzu........ moji rodicove neradi vidi kdyz sem celej den u Pc :(
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

jj, podobne

:(

btw, server3 je online, pingy su na Europu 2x lepsie,ale takto je to celkom ok , odznova sa mi nechce
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

Tak sem to včera asi po měsíci spustil :oops: ,že si zase zahraju za svoje Orca,du po mapě a ted vidím že za mnou celou cestu běží další Orc,bez výzbroje atd.tak sem se zastavil a ten zm.d do mě začal mlátit,furt mi ubíral trak po 10HP ale s.alo to,tak se tak bráním a ted přiběhne nějaký kouzelník a dá mi 400damage a já lěžím :) asi si myslel že sem ho napadl já tak mě zabil.hodí mě to do vesnice a zase to samé hajzli,totálně mě znechutili tu hru :evil:
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hanis píše:Tak sem to včera asi po měsíci spustil :oops: ,že si zase zahraju za svoje Orca,du po mapě a ted vidím že za mnou celou cestu běží další Orc,bez výzbroje atd.tak sem se zastavil a ten zm.d do mě začal mlátit,furt mi ubíral trak po 10HP ale s.alo to,tak se tak bráním a ted přiběhne nějaký kouzelník a dá mi 400damage a já lěžím :) asi si myslel že sem ho napadl já tak mě zabil.hodí mě to do vesnice a zase to samé hajzli,totálně mě znechutili tu hru :evil:
To máš v pohodě ... já jsem jednou chodil v partě s nějakym Rusem taky kouzelníkem, docela solidně jsme je rubali. Pak se k nám přidal ještě jeden kouzelník Rus a nejakej nabusenej válečník taky Rus ... najednou se ty dva kouzelníčci mezi sebou začali bavit rusky a z toho co jsem pochitil mi doslo že se domlouvaj že mě zabijou a začali do mě rubat ... nakonec jsem je sejmul, ale zbylo mi asi 24 HP (jeden byl lvl 18 a druhej nevim) ... ten třetí jenom stál opodál a já se modlil aby do mě taky nešel, protože to bych už asi nerozdejchal. :twisted:
Goldnoob team proud member!
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

tak z toho si vazne nemusis nic delat vcera sme sli s bratrem a jeden se me ptal na level, tak se zamerne rek o 10 vetsi protoze sem tusil co bude nasledovat. On do me zacal mlatit za 1dmg, ale pak mi najednou dal 800 a 400 a takhle jeste jednou a behem dvou sekund sem lezel bez sance, sranda :) Btw thellwin koukam, ze si taky nastvanej, ze AC vyhralo? PSV rullez
sry za OT :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

presidente píše:tak z toho si vazne nemusis nic delat vcera sme sli s bratrem a jeden se me ptal na level, tak se zamerne rek o 10 vetsi protoze sem tusil co bude nasledovat. On do me zacal mlatit za 1dmg, ale pak mi najednou dal 800 a 400 a takhle jeste jednou a behem dvou sekund sem lezel bez sance, sranda :) Btw thellwin koukam, ze si taky nastvanej, ze AC vyhralo? PSV rullez
sry za OT :)
Tobě se to o levelu ještě dobře kecá, ale mě by lvl 50 asi nikdo neuvěřil :) Stejně Tomovi fandím, protože PK sou absolutně suxxx, až budu tak lvl 50 možná se dám taky na dráhu PK bijce. I když to musel bejt docela borec, když tě sejmul na 3 rány.

Trocha OT : AC nesnášim a to jakým způsobem zase postoupili mě fakt na.ralo :(
Goldnoob team proud member!
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“