Jen takový dotaz - jak se na W7 dostanu do nouzového režimu prosim tebe?
EDIT: vygůgleno a provedeno tak, jak si poradil. Funguje bez problému, díky moc.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Mel jsem naprosto stejny problem. Zajimave bylo,ze s ovladaci od Asusu mi karta jela v poho,ale na amd ovladacich jen jedno jadro. Vyresila to reklamaceVizi píše:Zdravím,
mám asi dva a půl roku Ati 4870X2, teď sem ji chtěl prodat, bohužel už pár dní trotlovala a snižovala výkon ve hrách prakticky o 30% a více. Myslel sem že by to mohlo být deskou nebo zdrojem, ale nakonec se ukázalo po dnešním startu, že asi odešlo druhé jádro grafiky a tedy výkon je prakticky na úrovni jedné ati4870.Po spuštění CCC panelu, GPU-Z nebo jen správce zařízení, systém ukazuje jen jednu grafiku nebo že Crossfire je vypnutý a po druhém jádře se zem slehla.
http://img140.imageshack.us/img140/6826/vgab.jpg
otázka i když asi už na ní znám odpověď, ale přece jen se ujistím zní .. je to možné, že druhé jádro umřelo ?
- zkoušel sem nahodit znovu ovladače, ale výsledek bez úspěchu
- zkoušel sem přehodit vga do druhého černého PCIE slotu, ale pořád jen jedno jádro
- zkoušel sem přehodit napájení pro grafiku
- bios desky na default
nic prostě nezabralo...
Už asi 14dní se s tím otravuji a zdá se že grafika postupně snižovala výkon a až do dnešního dne kdy se vypnulo druhé jádro a tím se odebrala do věčných lovišť i když jedno jádro jede, ale výkon je mizerný.

Tak sem zkusil nahodit nejnovější ovladače ve verzi 11-2 ze stránek sapphire a světe div se grafika jede jak má včetně obou gpu a dokonce i takty gpu a pamětí se po ukončení hry snižují na svou základní frekvenci... jsem z toho jelen! No snad to nezakřiknu.Nimbus píše: Mel jsem naprosto stejny problem. Zajimave bylo,ze s ovladaci od Asusu mi karta jela v poho,ale na amd ovladacich jen jedno jadro. Vyresila to reklamace

No po prvním naštvání na 11.2 si je teď nemohu vynachválit, mám instal i profily a jede to v pořádku včetně snížení frekvence po zátěži. Stažené je mám z ofic. webu Sapphire.HĘŁŁĘR píše:Akorát jsem se chtěl zeptat, jakou verzi ovladačů nejnovější máte, co je stabilní.
Vídím, že kolega píše chválu na 11.2, takže tuto si mám dát a budu spokojen ?
jelikož mám rok staré ovladače a hraju Shift 2, mám zatraceně málo FPS, chci zkusit, zda-li nepomůže novější verze ovladačů.

Prosím, po aplikaci 11.2 a zapnutí prohlížeče mě bolí oči z toho textu ... veškerého. Nevíš, kde mám něco zapnout / vypnout ? abych viděl to písmo jako dřív ? Hezky ostře. Teď je to jakoby rozmazanýVizi píše:..

Zkus ještě restart a vyzkoušej jiný prohlížeč, zda to dělají všechny nebo jen tvůj v tom případě se ti asi přehodilo nějaké nastavení v něm, případně reinstal prohlížeče, který používáš.HĘŁŁĘR píše:Prosím, po aplikaci 11.2 a zapnutí prohlížeče mě bolí oči z toho textu ... veškerého. Nevíš, kde mám něco zapnout / vypnout ? abych viděl to písmo jako dřív ? Hezky ostře. Teď je to jakoby rozmazanýVizi píše:..