Arctic Cooling Accelero S1 a S2

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

Woyta píše:Nezapomen ze dost vyrobcu nepouziva referencni design karty takze jadro muze byt trochu posunute.
thx za odpoved
to ma hned nenapadlo
takze moja predchadzajuca otazka je vlastne bezpredmetna :sad:

takze sa opytam inac

aka je vzdialenost konca chladica od mounting hole blizsie ku koncu chladica?

dik moc
toto uz snad bude smerodajne
...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

má někdo zkušenost s Accelero S1 na Asus EAX1950Pro?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

zombux píše:má někdo zkušenost s Accelero S1 na Asus EAX1950Pro?
Kamos ma Saphire 1950gt512@pro + Accelero S1 + turbomodul a max. teplota kolem 60st v loadu
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

turbomodul? takhle, já potřebuju co nejtišší chod, vyšší teploty mě nezajímají takže extra chlazení na to cpát nechci. jde mi teď hlavně o to, aby to na asus vůbec šlo namontovat, lidi se sapphirem jsem viděl ale s asusem ne
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

nejsem si vědom, že by asus měl na X1950pro jinej, než referenční tišťák, takže namontovat půjde, pasivně se to provozovat dá, pokud máš v case dostatečný průvan
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

místo case mám jen kostru (chieftec middle, takže jako normal big). v létě mám v místnosti poměrně horko, ale ta grafika by stejně většinu času jela na idle, hry víceméně nehraju...
Pfizer & Moderna inside
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

v idle to uchladí určitě, v zátěži by mohla, nebál bych se to zkusit, přinejhoršim bys tam dal nějakej pomaloběžnej větrák
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no chystám na CPU dát thermalright s AC 120mm s PWM, tak teoreticky bych na něj mohl napíchnout další, aby se regulovaly synchronně... ale radši bych totální pasiv. no uvidíme, prvně zkusím v týhle díře sehnat accelero.
Pfizer & Moderna inside
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Já budu dávat na obě karty S1ky a jediný větrák kvůli místu bude foukat za strany co je napájení....aby tam byla apoň trochu cirkulace vzduchu. Taktovat je nebudu. Pasivy na RAM nechám a na VRAM pokud píšete že dodávaný pasiv je vetší dám ten. Jinak v Case je ještě jeden In větrák (12O) a dva Out (12O) plus zdroj, to by snad mělo udržet teplotu karet i když budou pasivní ne?
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

durod píše:Kamos ma Saphire 1950gt512@pro + Accelero S1 + turbomodul a max. teplota kolem 60st v loadu
pasivne pri loadu kolem 75
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak jsem objednal S1 rev2, po víkendu dám vědět jak jsem dopadl. v místním krámku za 495, což je ok
Pfizer & Moderna inside
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jak je to s chlazenim napajecich obvodu u 8800GTS-512? Box tam ma chlazeni , AC S1 ne. Bude stacit ofukovanim 120x120 fanem na S1 nebo je treba splasit dalsi extra pasiv na ony obvody?
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

ofuk by měl stačit, pro lepší pocit můžeš nalepit pasivky
Libang
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Libang »

hoj , pujde AC S1 rev.1 na 8800GT ??
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

kdybys nebyl líný a prošel si tady těch 25 stránek,zjistil bys,že pasuje,protože je to univerzální chladič :wink:
Duduk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duduk »

1. Vedel by mi niekto povedat, ci sa AC S1 aj s turbo modulom zmesti na MB ASUS Maximus Formula tak, aby treti PCIE 1x slot (je to ten druhy pod PCIE x16 - 1) bol pouzitelny pre full high PCIE x1 karty?

2. Je AC S1 rev.1 naozaj kompatibilny s ATI HD4850? Pravdepodobne kupim nieco od Sapphire alebo ASUS.

Dik.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jestli vidim dobře, tak zabere přesně tři sloty včetně GK
http://i193.photobucket.com/albums/z315 ... STEM-3.jpg

ad 2) je kompatibilní
Duduk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duduk »

Kurnik, to budem musiet asi vymysliet nieco ine. :( Iba, ak by som vyuzil pre PCIE x1 zvukovku ten druhy PCIE x16 slot, kedze nepouzivam dve grafiky.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak me napada...nezkousel uz nekdo ho trosku modnout tak, aby sel odvadet vzduch rovnou z case?
Nemel by to byt teoreticky problem, oblozit zebrovani a dopredu dat 80mm fan...
Uvazuju o 4850, ale takovou topivou mrchu v case nechci, tak premyslim, jak to teplo efektivne dostavat ze skrine, aby ji vic nezahrival
.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

no ona topi jen s referenčním chladičem,který je dobrý akorát tak do sběru kvůli mědi,při použití S1 pasivně klesne teplota na 45 a při použití 120mm fanu na to dokonce až na 37 v loadu,což je velký rozdíl oproti 88 s referenčním chladičem :lol:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“