Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dali ste někdo epilog na nejtěžší obtížnost? Mě se to furt nějak nedaří 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem to taky dohrál na hard , supr hra , asi to i překoná cod1 který jsem otočil asi 4x
a doufám že v dalšim (jestli bude) díle bude price , ten to prostě nějak musí přežít
akorát je mi líto Gaze a toho druhýho
grafika , hratelnost supr , dokonce to nebylo až tak krátký jak jsem čekal že to bude podle toho co jste tu psali
grafika , hratelnost supr , dokonce to nebylo až tak krátký jak jsem čekal že to bude podle toho co jste tu psali
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- majeje
- Nováček

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak bud to prepises v configu a nebo to napises do konzole, ktera se skryva pod tlacitkem hned pod "Esc", tjn "~" ci ";"...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Kašpec
- Mírně pokročilý

- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kašpec
- Mírně pokročilý

- KillerShot
- Začátečník

-
Tak musim rict ze me singl velmi mile prekvapil. Nejvic se mi libila ta cast kde zemrel SGT Jackson
Naposledy upravil(a) KillerShot dne úte 20. lis 2007, 17:16, celkem upraveno 1 x.
- Frostys
- Začátečník

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Frostys
- Začátečník

-
Šlo by mi někam uploadnout nějaký jeden save?
Hodilo mi to modrou smrt a smázlo všechny savy.
Jedná se konkrétně o save, kdy se zastřelil syn od někoho nevim koho
V ten moment se to stalo...
Pokud to teda půjde.
Hodilo mi to modrou smrt a smázlo všechny savy.
Jedná se konkrétně o save, kdy se zastřelil syn od někoho nevim koho
Pokud to teda půjde.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- F1l1p
- Středně pokročilý

- mungo
- Začátečník

-
Rad by som sa spytal (pozrel som si tu zopar prispevkov, nejake recenzie a zahral demo): Stoji ozaj ta hra zato?
Trochu som zmateny z dema - bola to vlastne taka chaoticka rubacka na vsetky smery. Hral som to na nejaku 2.-3. obtiaznost, ale nenasiel som privela dovodov na nejake zvlastne vyuzitie vyklanania sa do stran spoza krytu, cistenie miestnosti granatmi a pod.
Asi som prilis zatazeny na stareho Vietcong-a, kde som mal pocit, ze sa naozaj odniekadial k niekam prebijam a nielen sa snazim prekosit zaplavami protivnikov, aby som stlacil nejaky spinac, ktory vypne ich spawn-ovanie.
Trochu som zmateny z dema - bola to vlastne taka chaoticka rubacka na vsetky smery. Hral som to na nejaku 2.-3. obtiaznost, ale nenasiel som privela dovodov na nejake zvlastne vyuzitie vyklanania sa do stran spoza krytu, cistenie miestnosti granatmi a pod.
Asi som prilis zatazeny na stareho Vietcong-a, kde som mal pocit, ze sa naozaj odniekadial k niekam prebijam a nielen sa snazim prekosit zaplavami protivnikov, aby som stlacil nejaky spinac, ktory vypne ich spawn-ovanie.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
podle me litovat urcite nebudes, hlavne co se tyka MP. SP urcite pobavi, nemej strach ze by ses nudil 
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- Thellwin
- Administrátor

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Onecar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky si říkám, co je na tom tak super. Demo hnus hnusoucí, jeden obrovský chaos, grafika ubohá (a to vše na high) a nějak mě to nezaujalo. Asi mě to nikdy bavit nebude, přitom CoD3 bylo dost dobrý..mungo píše:Rad by som sa spytal (pozrel som si tu zopar prispevkov, nejake recenzie a zahral demo): Stoji ozaj ta hra zato?
CPU: C2D E8200 2.66GHz @ 3.66GHz passively-cooled by Scythe Mugen || MB: Gigabyte P35 DS4 || RAM: Patriot 2x2GB 800MHz CL5 || GK: Gigabyte 8800GTS 512MB (G92) || PSU: Seasonic S12II 500W || HDD: Samsung SpinPoint 500GB || Case: Thermaltake M9 black || OS: Windows Vista x64 || Monitor: Samsung SM 206BW 20'' widescreen || Mouse: Logitech MX Revolution + A4Tech XL-750BF red'n'black