Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MirosPikos
Nováček
Nováček

Re: Race Driver GRID

Příspěvek od MirosPikos »

Tenhle problém jsem ted pozoroval na docela nadupaný mašině ( E8400, 4GB DDR II 800Mhz, HD 4870, atd...) a projevovalo se to pouze ve Vistách, na XP už to běželo v pohodě!!! Netušim čim by to mohlo být, ani poslední patch 1.2 to neřeší.

Kazdopádně v XP to běželo plynule v pohodě hratelně (neměřil jsem přesně) na 1680x1050 všechno na max.!

Takže jestli si chce hru zahrát, XP je jasná volba...bohužel pro mě :(
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Nesouhlasím, na Vistách 64-bit běží bez problémů... to, že to někomu na vistách "blbne" nemusí být systémem, ale třeba špatným nakonfigurováním systému apod.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

kdyz si tady clovek tu dizkuzi trochu projde tak zjisti proc se co seka , uz jer to tady reseny asi 10x
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tak jsem se nudil az jsem stahnul demo (to druhy) a musim rict ze panove z codemasters se vytahli. Suprove optimalizovany a moc pekna grafika.. az se mi nechce verit ze to na mym starikovi bezi na ultra + 2xMSAA (sice mam 25-40fps, ale hrat se to da). Jinak dost zabavny a chytlavy. Cela hra je dost svizna a auta maj peknou fyziku, ten Ford Mustang je dost zivej kdyz na to dupnu 8) . Asi koupim plnou :-D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zajimalo by me kolik z vas to hraje na klavesnici... skousel sem to a je to sileny, hlavne s autama s nahonem na prdel
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

zaujimave. ja som tuto "hru" stiahol, nainstaloval a zasi za 10 minut odinstaloval. mi to pripadalo jak pre 3rocne deti. Nulova realnost, trate jak na motokary... akurat ze to ma vesele farby.
Uz NFS sa mi zdlo realistickejsie ako toto.
ale proti gustu...
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Flegy píše:zajimalo by me kolik z vas to hraje na klavesnici... skousel sem to a je to sileny, hlavne s autama s nahonem na prdel
ja to jezdim na klavesnici, casi uplne stejny jako ten kdo ma volant , da se to jednoduse naucit.. rozjizdet se jen rovne a hlavne brat zatacky smykem ale bez plynu, plyn az kdyz uplne vyjizdis ze zatacky a nehrozi pretoceni.. naucil sem se perfektne ovladat astona , chevrolet laceti a zbytek je na prd , jako formule nema cenu, le mans taky ne, ty zavody kde jezdite pagani zondou nechapu proc jsou ve meste atd , takze defacto jezdim jen aston vs corvete chalege, GT1, a brigestone ostatni me nebavi pac se tma jen boura a je to masakr
racz píše:zaujimave. ja som tuto "hru" stiahol, nainstaloval a zasi za 10 minut odinstaloval. mi to pripadalo jak pre 3rocne deti. Nulova realnost, trate jak na motokary... akurat ze to ma vesele farby.
Uz NFS sa mi zdlo realistickejsie ako toto.
ale proti gustu...

chlape tahle hra ale vubec nemela bejt realna, to si zahraj LFS, tahle hra se prave vyznacuje arkadou a jednoduchosti na ovladani, proto kdyz se neboura tak dojizdi z 12 lidi tak 8-10 v a prvni 3-4 v rozmezi 5 sekund, a to je na tom to zabavny
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

snad to tak bude...
THUMBS UP

...Race07 8-)
Naposledy upravil(a) racz dne čtv 28. srp 2008, 20:00, celkem upraveno 2 x.
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Zub: jezdit umim neboj ;) . jen jak sem presedlal z LFS tak sem si ze zacatku nejak nemohl zvyknout... btw nejlip se mi jezdi s formulkama :) , uplne nesnasim americky lestenky, clovek aby zatcel 50m pred zatackou :D
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Nevite nekdo co to je antialiasing level 1,2,3? V nastaveni mi jde dat 2xMSAA,4xMSAA a nebo level 1, level 2 a level 3 :? moc nepobiram jakej je mezi tim rozdil a proc nejde dat 6xMSAA..
PS5 Pro | LG OLED CX55
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

To bych taky rád věděl
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tak ted jsem se nastval.. asi se mi prehrala grafka, pres celou obrazovku byly artefakty, tak se snazim co nejrychlejc ukoncit hur a zrovna kdyz to ukladalo tak naskoci modra smrt :( a ted mi ty savy nejdou.. pise to save data corrupted :x muzu hrat karieru znova no :x :x :angry2:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hhh, nemas nahodou HD4850? me se pri hrani gridu dnes v noci obevili artefakty a bohuzel uz zustaly :devil:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

nn ma X1950Pro :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hh, ta se mi tehda jedna taky podelala... :lol:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Kdyz si koupim nejaky auto v zavodech lemans "team entry" tak jakou to ma vyhodu?

Takhle udelame ten ukol + dojeti a mam penize..
LeMans zavody jsou vzdycky po sezone nebo i nakej zavod si muzes dat kde vyhrajes treba nakej peniz?

Dik za odpoved :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, nevíte někdo, jak to vypadá s tím patchem 1.3 alias add-onem? Díky.
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Není nějaký tweak, který by zlepšoval dohlednost? Hraju v 1680x1050 na full s 8MSAA a vidím je kousek před sebe, v dálce je všechno takové...rozplizlé 8)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jackiii píše:Kdyz si koupim nejaky auto v zavodech lemans "team entry" tak jakou to ma vyhodu?

Takhle udelame ten ukol + dojeti a mam penize..
LeMans zavody jsou vzdycky po sezone nebo i nakej zavod si muzes dat kde vyhrajes treba nakej peniz?

Dik za odpoved :)
Když máš auto příslušný třídy,můžeš se účastnit závodu se svým týmem.Pokud takový auto nemáš,musíš vzít nabídku jiných týmů.Rozdíl je ten,že když závodíš za jiný tým,vyděláš balík,ale nezískáš tak dobrou reputaci.Takže já to dělám tak,že se snažím co nejdřív získat vlastní auto,abych mohl jít do závodu s vlastním týmem,protože se daj vydělat prachy a mnohem lepší reputace....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

A anizo na 16x mame v ovladacich zapnuty? 8xAA je sice fajn frajerinka, ale bez aniza mas vsechno dal jak 3 metry rozmazly... nejen v teto hre
spike18 píše:Není nějaký tweak, který by zlepšoval dohlednost? Hraju v 1680x1050 na full s 8MSAA a vidím je kousek před sebe, v dálce je všechno takové...rozplizlé 8)
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“