bez 1.4 si ale moc nezahraješ na online serverech .)izerS18 píše:Mně se toto stávalo na i na XP SP2 s X1900GT a i pod Vistama 32bit. Patch 1,4 ee...dal jsem 1,32 a bylo...mám teď 8800GTX a jede to v pohodě. Patch 1,4 tam už nedám
Far Cry
Moderátor: Baneshee
- kuavik
- Mírně pokročilý

- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hraju COD1 a COD2... a to už času bere moc,takže toto jsem ani neřešil. Ale děkuji za upozornění
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- zombux
- Odborník PCT

- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš tam hozený nějaký patch či jedeš jen na hru po instalaci?
Mně se toto nikdy nestalo... vždy jsem měl aspoň nějaký patch a minulý týden jsem to dohrál opět s patchem 1,32 a za celou hru ani jedna chyba. dříve se mi stalo,že se to třeba neuložilo,ale teď ok...
Mně se toto nikdy nestalo... vždy jsem měl aspoň nějaký patch a minulý týden jsem to dohrál opět s patchem 1,32 a za celou hru ani jedna chyba. dříve se mi stalo,že se to třeba neuložilo,ale teď ok...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- zombux
- Odborník PCT

- vesna
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cau, nevim esi se to tady resilo ale nejde mi zapnout ve hre AA, je zasedle. sestava viz podpis
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
- Swat
- Mírně pokročilý

Jde spustit pouze po prvním spuštění hry,pak už ne.Pak ze hry musíš vyjet a pustíš to přes Start/Programy/Ubisoft/Far Cry/Configure Far Cry.Tam to funguje bezpečně.vesna píše:cau, nevim esi se to tady resilo ale nejde mi zapnout ve hre AA, je zasedle. sestava viz podpis
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- zombux
- Odborník PCT

tak jsem našel řešení, je třeba smazat všechny savy z tohohle levelu (swamp), a rozehrát to znova od posledního savu předchozí misezombux píše:kdo si vzpomíná na řešení problému? jsem na konci SWAMP, ta ženština přijede s vozíkem k bráně, konec levelu, a při nahrávání dalšího se to kousne. už jsem to jednou dohrál a taky jsem měl tenhle problém, ale zapomněl jsem řešení
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Thellwin
- Administrátor

- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to hrál znova teď na druhou obtížnost a super pohoda. Když jsem se ale takto někdy sekl,tak jsem si nahrál save cca 2 dozadu,kde bylo všeho více a jel jsem pak znova 
- Thellwin
- Administrátor

- mungo
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
7-8 ran z té brokárny,či co to je..jak to má 10 nábojů a max 50 je reserva...to ho dá v klidu a ani se tě nedotkne 
- Thellwin
- Administrátor

- tom01
- Mírně pokročilý

- mungo
- Začátečník

-
Ak si tam, tak uprimnu sustrast. Neviem, co mas za zbrane, ale poradim ti len tak vseobecne, aj s prislubom "krajsich zajtrajskov". Skor, nez zoskocis si priprav zbrane, ktore chces pouzit. Teda 2, ktore sa daju prepinat tlacitkom. Ja som sa mu pokusil dat aspon 1 headshot sniperkou a zvysok bola hadam brokovnica a G-36.
Takze Mutant sa objavi - headshot, mozno hod granat, okamzite prepni zbran, strafuj okolo neho a vysyp don zasobnik
Prebijaj a sucasne zdrhaj za zalomenie chodby, ale nie rovno. On je relativne pomaly, rakety samozrejme nie. Teraz ukrutne bacha na 1 vec: Kdesi v tych chodbach su male dvere, ku ktorym sa ani nepriblizuj. Ver mi, mas dost problemov s tym jednym "mazlom".
Skus zopakovat postup. kazdopadne strafuj okolo a snaz sa donho palit. Z casu na cas sa ti ho podari zlozit.
Teraz ti svetle zajtrajsky: V miestnosti za tymi dvierkami ta cakaju 2 skakave mutanty - ergo vsivy problem a autosave daleko. Takze si priprav nejaku utocnu pusku a brokovnicu. Pribliz sa k dveram a pozri za seba, aby si mohol cuvat - zaklad prezitia.
Hod dnu granat a cuvni, vyprovokuje ich to a mozno aj porani. Ak nie - zopakuj.
Ked vybehnu, tak cuvaj a strielaj do nich, ked minies naboje v puske, prepni na brokovnicu a pokracuj v palbe. Snad sa ti ich podari zabit.
Ked je po vsetkom, nabi zbrane a vojdi do miestnosti. Su tam dalsie dvere. Ked sa k nim priblizis, vo vnutri sa zacne bit Valeria s mutantmi. Otvor dvere a pomoz jej, inak to hras cele od zaciatku.
Bacha na 1 vec - aj ked cele poschodie nema dalsi vstup, predsa len ma predo dvermi k valerii prepadli dalsi 2 skakavci - skadial mohli prist okrem teleportu netusim, asi pozornost autorov hry.
Takze toto vsetko - od zaplavenia tej megamiestnosti po zachranu Val musis prejst na 1 zatah, az potom je dalsi save. Nenechaj si to znechutit, ta hra stoji zato, az na niekolko podobnych pekelnych miest.
Takze Mutant sa objavi - headshot, mozno hod granat, okamzite prepni zbran, strafuj okolo neho a vysyp don zasobnik
Prebijaj a sucasne zdrhaj za zalomenie chodby, ale nie rovno. On je relativne pomaly, rakety samozrejme nie. Teraz ukrutne bacha na 1 vec: Kdesi v tych chodbach su male dvere, ku ktorym sa ani nepriblizuj. Ver mi, mas dost problemov s tym jednym "mazlom".
Skus zopakovat postup. kazdopadne strafuj okolo a snaz sa donho palit. Z casu na cas sa ti ho podari zlozit.
Teraz ti svetle zajtrajsky: V miestnosti za tymi dvierkami ta cakaju 2 skakave mutanty - ergo vsivy problem a autosave daleko. Takze si priprav nejaku utocnu pusku a brokovnicu. Pribliz sa k dveram a pozri za seba, aby si mohol cuvat - zaklad prezitia.
Hod dnu granat a cuvni, vyprovokuje ich to a mozno aj porani. Ak nie - zopakuj.
Ked vybehnu, tak cuvaj a strielaj do nich, ked minies naboje v puske, prepni na brokovnicu a pokracuj v palbe. Snad sa ti ich podari zabit.
Ked je po vsetkom, nabi zbrane a vojdi do miestnosti. Su tam dalsie dvere. Ked sa k nim priblizis, vo vnutri sa zacne bit Valeria s mutantmi. Otvor dvere a pomoz jej, inak to hras cele od zaciatku.
Bacha na 1 vec - aj ked cele poschodie nema dalsi vstup, predsa len ma predo dvermi k valerii prepadli dalsi 2 skakavci - skadial mohli prist okrem teleportu netusim, asi pozornost autorov hry.
Takze toto vsetko - od zaplavenia tej megamiestnosti po zachranu Val musis prejst na 1 zatah, az potom je dalsi save. Nenechaj si to znechutit, ta hra stoji zato, az na niekolko podobnych pekelnych miest.
- Thellwin
- Administrátor

- mungo
- Začátečník

-
Mutanti tomu dodali spravny adrenalin, vojakov som totiz vykosil takmer vzdy.
Ale okamihy, ked mutanti vyprodukovali takyto zasek na 100 opakovani by som najradsej vyhodil PC z okna.
Kde inde si sniperkou stopnes cln, nasadnes, vyhladis cokolvek na 2 nohach na mape a pohodlne dojdes do ciela z opacnej strany?
Ale okamihy, ked mutanti vyprodukovali takyto zasek na 100 opakovani by som najradsej vyhodil PC z okna.
Kde inde si sniperkou stopnes cln, nasadnes, vyhladis cokolvek na 2 nohach na mape a pohodlne dojdes do ciela z opacnej strany?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Na tak snadnou hru cheat? Já nikdy nepoužil cheaty...když použiješ spravnou zbran tak to je snadny....to máš radost když podvádíšThellwin píše:Tak jsem to včera dojel (ano zbaběle jsem použil cheat, abych ten úsek prošel). Po počátečním nadšení bych to hodnotil tak 8.5/10 ... mutanti mi nesedli.
Nechápu...