Copak se nám podařilo spálit...

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

moje nove prirastky za 3 mesiace Gigabyte i915, MSI KT3 ultra.... velmi produktivne obdobie :x
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

Taky neco prihodim:-)Pred 2roky jsem delal upgrade grafiky na Saphire Radeon 9800.Stastny jak blecha z nove grafy jsem dojel z Alfy, vrazil ji do PC pustil par testu,zahral par games a byl nadseny z jejiho vykonu.Asi po dvou hodkach jsem se rozhodnul, ze ji jeste pomuzu mirnym OC tak jsem nabehnul do garaze a zacal pracoval na uchytu pro 8x8 vetrak, ktery jsem chtel umistit nad grafu aby mi ji ofukovala z druhe strany.Uz jsem ho mnel hotovy, tak jsem nabehnul ku PC, ktere bylo zapnute, ze to jenom primerim jak to vychazi a ejhle.Kdyz jsem to primeroval tak mi to vypadlo z ruky a spadlo na tistak.PC se vyplo a bylo po srande :( kurna tak jsem se jeste u PC nezapotil jak tehda,vztekle jsem tam snad poskakoval 30minut po pokoji, az me mati orvala co tam tak rvu a nadavam a ze abych se uklidnil:-D.Tim plechem jsem ji totalne vyzkratoval,ani vetrak nenajel, nastesti to odnesla jen dve hodky stara grafa-to bylo ve ctvrtek kolem 17.Do alfy jsem nabehnul hned druhy den v 9hodin cely priposrany jestli mi to vyreklamujou.
Prijedu na reklamaci a kdyz jsem videl co tam bylo za typka tak mne braly mrakoty.Tehda tam byl takovy drsny typek(mnel takove ostrejsi vystupovani se zakaziky-jak se rika s nikym se nesral:-) ) tak jsem si rikal, ze jsem v riti, ze to muzu zabalit 8000 v prdeli kvuli takove posrane chybe.Nastesti mnel typek dobrou naladu, takze se mi ho tam k memu udivu podarilo jeste rozesmat, dal mi grafu, kterou tam mneli odlozenou pro nejakou sestavu a jeste jsem dostal privesek na klice:-)Dojel jsem domu statny jak blecha, ze se mi podarilo grafu vyreklamovat a pridavny chladic jsem pak uz namontoval pri vypnutem PC :roll: :)
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Pavlik 3
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavlik 3 »

No tak já jsem spálil board Abit KT7, chtěl jsem si u větráku v casu připájet delší kablik abych to nemusel nastavovat, ale udělal jsem to tak šikovně, že po připojení větráku se mi vyzkratoval konektor na desce, protože jsem to měl špatně připájený, z desky se zakouřilo a konektor přestal fungovat, ale deska statečně jela ještě rok dokud ji nevytekly kondenzátory a jeden nebouchl. Jinak nic, pokud nepočítám věci co sem dezintegrovat úmyslně.
PC1: E8500 @ 3,16 GHz, Noctua NH-C12P, Asus P5Q Deluxe, 2 x 2048 DDRII 800MHz A-Data-Gaming Edition, Sapphire HD 4870 X2, Asus Xonar DX/XD, Enermax MODU82+ 625W, 2 x Samsung SpinPoint F1 - 320GB, Samsung SH-S183L, Teac CA-200K, CoolerMaster Centuruion 590, 4 x Noctua NF-P12-1300, Razer Lachesis & Razer Goliathus Alpha MousePad - Control, Saitek Cyborg Keyboard UK, Logitech Z-2300 THX, Samsung SyncMaster T220
PC2: HP Pavilion dv6700 Special Edition
Capi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Capi »

Já jsem zase spálil TV kartu, něco jsem dělal v case a PC byl zapnutý .... vzal jsem starý chladič a nějak sem se dotknul tý TV karty a PC zhasnul a já cejtil smrádek ... už mi to bylo jasný .... ale kartu jsem očistil a blbý prodejce si toho ani nevšiml a dal mi novou .. :-D
My PC: .:CPU:. Intel P4 3,0GHz bohužel 2,0Ghz - 15x133MHz, .:Deska:. Asus P4PE2-X - i845PE, .:HDD:. Maxtor 120GB, .:RAM:. 2x 512MB Apacer PC3200 DDR bohužel 333MHz, .:GK:. ATI AH2600PRO 512MB, 600/1000Mhz, .:TV:. WinFastTV 2000XP, .:LCD:. Videoseven 17", .:Volant:. Logitech G25.
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

no ja sem něco přihodím tak za posledních 5 let asi 50 myší a o klávesnicích už ani nemluvím no a proč to asi ani říkat nemusím .jinak celkový součet základních desek 6 procesor 1 Grafiky 2 pak Crash test na starém noteboku a ještě přidám 6 zdrojů a 3 harddisky jeden monitor ten mi vyklouzl z rukou na schodech .Hold má někdo štěstí no :D
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

myšička myš odešla :roll:
ale ona z toho stolu slítla sama :oops:
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

azgard píše:myšička myš odešla :roll:
hmm napodobne akurat to bolo na LanParty :evil: esteze kaaamos tam mal rezervu (niakej shit od MS)
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

to já jsem včera připojoval 5 diod do case na 12V větev,ale nevšiml jsem si,že se drát dotýká caseu,zapnul jsem zdroj a potom jsem stiskl hlavní vypínač a udělalo to dva záblesky a už nešel spustit zatim jsem nezjistil čím to je.zdroj pěkně smrdí :shock: tak to asi bude tim,ale nevim jestly ještě něco neodešlo.nevíte náhodou co by mohlo ještě odejít ? :?
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

a jiný hardvare si myslím nemusíš mít strach pokud se ten drát nedotýkal ještě něčeho jiného měl by být v háji jen zdroj.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

me se to parkrat stalo ale komp se vzdycky sam vypnul ale zustala sviti dioda co indikuje zapnuti...podrzel sem spinac,dokud nezhasla a pak uz bylo vse ok....EC rulezzz :roll: jinak se me to stalo aji s 12v vetvi a hadrem ale ten to taky rozdejchal...kdyz o tom tak premyslim tak v case sem vlasne jeste nic neodpalil :)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

no ja nevim pozítří jdu ten zdroj dát do opravny,ten drat se dotýkal jenom plechu nakterým je připevněna základní deska.je divné,že ty diody fungují :?
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Ja podpalil akorat par vetracku a USB kabel u kteryho mi shorel konektor :oops:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Zatial "iba" GeForce 6600GT na AGP :oops: vysoka teplota a Oblivion spravili svoje pritom pamate boli pretaktovane len na 1000MHz z povodnych 900 a jadro asi 535Mhz z povodnych 500Mhz
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

bystryi píše:no ja nevim pozítří jdu ten zdroj dát do opravny,ten drat se dotýkal jenom plechu nakterým je připevněna základní deska.je divné,že ty diody fungují
dnes jsem zjistil,že spálené zdroje naspravují :twisted: tak si budu muset koupin nový :(
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

zkus ho sepnout na prazdno...jenom v zasuvce + dratek v napajecim konektoru,jesli nevis kde tak navod je nekde v modifikacich hardware ale ja ho tam nikde nevidim,i kdyz to byl myslim FAQ :? treba se sam rozbehne...ale priprave se na rychle vytahnuti zasuvky :)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Pár diod a kamosuv zdroj :roll:
Naposledy upravil(a) Nica dne stř 25. črc 2007, 23:41, celkem upraveno 1 x.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

nejde
Sniper2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sniper2003 »

:-) Ja mam v posledni dobe spis problem vubec neco odpalit,novy komponenty jsou nejak moc odolny,takze doby kdy veci odchazely jen se na ne clovek blbe podival uz jsou pryc,coz je skoda,nekdy to vydalo obcas i zajimavy efekty... :roll: :wink:
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

imho to je spis opacne...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Před půl rokem nebo kdy jsem byl teda produkovější, teď to byl jenom starý ATX 250W zdroj, prostě jsem měl prohlédnout PC na opravě - provedu VISUAL CHECK a po té zapnu, PC se spustí - bootuje a najednou mrd-jeb-bum! Rychle vypínám zásuvku a pak se podívám dovnitř a co nevidím - ohořelý zdroj zevnitř - tak jsem se na to vys*al a až se mi bude chtít omrknu to :roll:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“