LoCo99 píše:a tohle neni žádnej cheat, vemte si jak vypadá progaming u Codka -> promod kde se vypne jakejkoliv kouř (pokud chcete) a podobně + textury v rozlišení nebrečkrátnebreč
Tak to se pleteš hochu, v cod promodu nic takovýho není, za odstranění kouřů nebo používání Ambient Occlusion v nvidia CP, což způspbuje že ve smoku vidíš výrazné siluety hráčů, či zjednodušování textur až na úroveň, která překračuje hodnoty, kterou hra nastavuje standartně nejnižším grafickým nastavení bez módu, máš ban jak vyšitej a pro komunitu už si navěky scripter/md5tool bugger a cheater.
Promod nemění nic než pár vlastností hry co se týče nastavení zbraňového vybavení či speciálního match módu pro žebříčky + chování zbraní a hitboxy postav tak, aby se to lépe přizpůsobilo progamingu.
To je dobrá demagogie toto...
Všechno co děláte jsou nepovolené úpravy hry, nepovolené skripty, cheat znamená po překladu podvod a to, že si měníte a upravujete hru ve svůj prospěch tak, abyste měli nad ostatními hráči výhodu zůstává podovodem resp. podváděním, takže cheating jako cheating, je jedno jestli používáš aimbot, wallhack nebo se šťouráš v herních souborech, pouze aimbot a wallhack jsou tak okatý, že nějaký menší změny v nějakym nastavení (viz ty AA zabíjející na caspianu base to base), pokud nemáš páru otom, že to vůbec jde udělat, si všimneš mnohem méně, než když vidíš, že blbec střílí samý headshoty a míří mu to samo nebo ví úplně všechno a o všech...já sem do teďka zůstával v úžasu, jak mě můžou některý ty AA dávat skoro přes celou mapu, než jsem si to sám nevyzkoušel, jak těžký to v tom AAčku je...i tak jsem byl na pochybách, jestli náhodou nemá crazy skill, jenomže ikdyž jsem já hitoval přes celou mapu, udělalo mu to pár škrábanců na laku a sundat AAčkem něco vůbec není pr*el...takže začínám mít výrazné pochybnosti o čistotě některých "super AA boterů"...
A je paradoxní, že se dozvídám, že v BF3 udělalo DICE vše clientside, když před nedávnem sem na jednom fóru zabývající se modifikací a možná i hackováním BF3 četl, že je to obtížné z toho důvodu, že naopak je vše server-side...