PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

eXp10it píše:
dymONE píše:stym vodnikom ste sa mozno shodli, ale je to blbost
klidne povidej a prehanej.....budto do SZ anebo jeste lepe zaloz novy thread v chalazeni at to tady stoobimu moc nezapatlame :wink:
Preco by som mal prehanat ? S vodnikom aj so vzduchom mam myslim dost skusenosti nato, aby som vedel presne ocom rozpravam, a rozhodne to niesu nejake sracky do vzduchu. Takze ak chces, tak si otom vklude mozme popisat, ale rozhodne nevidim dovod prehanat, ci inak sa interpretovat.A ak o nejakej teme nemam prehlad, tak sa radsej nezapajam ... nemam dovod to robit ako XY userov na tomto 4e. No tuto temu rozhodne nevidim ani na vlastny dred a ani na pokec v tomto drede .. predsa len je to dred niekoho ineho a uplne p niecom inom. Takze ked tak mi pisni SZ kcomu, preco a ako ste ktomu doslepi .. ja ti nato urcite odpisem :wink:
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

bombózní kejsna ! :) GJ
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Tak aby nedošlo k mýlce ... já noc nepřeháním ..mě osobně se to líbí hlavně z hlediska preciznosti jak je to udělaný ... ale osobně to není můj styl ... BTW: preferuji také učelnost a to mi zdrovna když nejsou přístupné kabely jako učelné nepřijde ale to sem říkal hned i na Invexu :) ...

jinak já osobně 4/5 ... 5/5 nikdy by nikdo neměl dostat ...to už neni kam se zlepšovat ;)
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

O tom co napsal Vlastik si myslím též své ... Trochu víc fotek by taky asi neškodilo :wink: ... Jinak neznám bednu podobných kvalit - prostě super!
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Nikdo nemuze uprit, ze je to kvalitne provedena prace. To ze jsou kabely schovany a z toho prameni mozna o neco obtiznejsi demontaz mechanik podle me neni na skodu. Tohle neni "porad otevrena bedna" kde se testujou disky, mechaniky, grafarny.... Takze interier je podle me naprosto super. Design se mi taky libi, kourove plexi sam pouziju ted u sveho modu. Jak tu uz kdysi nekdo rekl (Bud Jelen, nebo vlastik) jsem priznvcem, "uhlazenych modu" a nestydim se za to. Ocenuju praci s drevem, ale takovou vec bych si do pokoje nedal...

Je tam spousta napadu a osobne se mi libi velmi PS1 za kourovym plexi. To je pak prekvapeni, kdyz se pc zapne a podle me to vubec nevypada chude. Osobne davam taky 4/5. Plnej pocet bodu bych nedal ani hochum z Bittechu...no i kdyz... tam obcas :wink:

Kdyz budete chtit remcat panove, vzdycky si projdete na www.pretaktovani.cz ty souteze a pak se sem vratte... Podle me pak budete davat 12/5 :-D

//edit: 5/5 u me ma Orac3 a bude mit Machinatrix
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Moc díky za podporu a kladné hodnocení.

2Kopi.: nevím, proč bych tvůj post mazal. Vyjádřil si se a s tvým názorem se v podstatě ztotožňuji, takže nemám co dodat.

A za menší počet fotek se omlouvám, ale prostě to bylo všechno tak ve spěchu, že mě ani nenapadlo, že některý části či fáze nejsou nafocený. :sad: Teď je boužel vypuštěná voda, jelikož musím opravit to tekoucí místo a jsou vyndaný komponenty, ale něco nafotím... :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No mistr rozhodně nejsem...ale je to fakt, ten mod jsem začal, když jsem ještě dost věcí neuměl, takže některý detaily už byly prostě udělaný špatně, především, kdybych začal teď, tak udělám homemade case a nebudu žezat do takovýho papíru...stejně jsem skoro všechno musel předělat... :-D
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no ja sem dal 4/5 je to pro mě dobrej case ale zase neni nejlepsi mas tam spoustu vychytávek který sou dobrý ale jako celek se mě to tolik nelibi :oops: mam raci trochu jinej styl modu
btw: 5 bych dal game cube a takovejm casum :-D a na ty ta tvoje proste trochu strácí :oops: ale na čecha :worship: :worship: :worship: za chvili tem zazobancum na bittechu dame co proto :twisted: :twisted: :twisted:
2kopi: pěkne si to napsal :up:
4Stoobi:
Stoobi píše:...tak udělám homemade case a nebudu žezat do takovýho papíru...
ty by si delal HM ja myslel ze jue nemas rad :lookround:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přestože do CM sekce nepřispívám tak dneska udělám vyjímku, protože tenhle mod mě narozdíl třeba od Stoobiho Rust routeru (je to super práce, ale není to můj styl a do pokoje bych si to rozhodně nepostavil) a různých prapodivných modů dost oslovil. Tohle bych se v obchodě klidně koupil. Je to v černý barvě kteou mám rád (teď mám taky černu case) a na první pohled to vypadá úžasně. Jak už tady někdo napsal, je to takovej ten "uhlazenej mod" a ty já taky můžu.

Takže dávám 4/5 (5/5 je dokonalost a nikdo není dokonalý :oops: )
Goldnoob team proud member!
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Něco na tom bude, dva roky na tom znát až tak nejsou. Ale možná Stoobi řeže jednu bočnici 3 hodiny a proto je to perfektní ale trvá to. Holt to já bych nevydržel :-D

Promazávání je cenzůra, cenzůra je pro komunisty.
:evil:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

ale o tom to prece neni jak dlouho clovek ten mod dela.. ja ten muj delam snad vic nez 3 roky ale v dobe kdy sem zacinal byla i bocnice luxus a v ty dobe sem proste nemel takovy napady jako mam dneska hlavne kuli tomu jaky moznosti mame dneska atd.. clovek ten mod muze delat 2 roky ale protoze napady na danej mod proste nejdou do hlavy tak rychle jako treba na "zaspinene mody" atd..

nechapu proc se s pribyvajicim casem na delani zvysuji i ocekavani..

a muj nazor na projekt jako takovy : moc decentni. 100% zpracovani ale na me je to proste moc decanko. mrizka se mi celkem libi, vrchni plexi super :wink:
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

No hlavne to stoobi dost dobre popisal, ze preco to robil 2 roky. Nie kazdy ma cas byt zatvoreny 16h v dielni a robit case ako vlastik. Inak sa snad hodnoti stale konecna praca a nie pomer praca/cas nie ? Vpodstate je to jedno kolko kto robi mod .. ide oto ako to bude vyzerat.
Inak celkom nechapem to, ze sam velky vlastik ktory nam tu kritizuje 2 roky, svoju dokonalu pasivnu case robi uz cez 1.5 roka a este ju nema hotovu ale v kazdom druhom drede sa onej mozme docitat. Hold vlastik .. mal by si travit viac casu v tej tvojej dielnicke a az potom kritizovat.
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

vyděl sem ten case na Invexu a hlasoval sem tam pro něj
je to přesně muj styl decentní a hrozně promakaný
PS1 displej pod kouřovim sklem je supr nápad a vidět je nádherně
vodník tomu fandim sám ho teď stavim a vůbec si nemyslim že je to zbytečný nebo nepraktický no holt je to složitější s prvnim spuštěnim tj. zavodněnim okruhu ale potom už je to ok

sory že to píšu ale dost dlouho už se krotim ale tohle je fakt moc 2Vlastik přečti si eště jednou to co napsal kopi ale místo jeho jména si tam dej to moje protože s kopim na 100% souhlasim už asi měsíc mě tady pěkně se..š fakt neumíš nic jinýho než buzerovat ostatní a vychvalovat svou case tvoje předchozí dřevo case se mi celkem líbila ale do pokoje bych si radši dal tu Stoobiho a jestli si myslíš že když case je absolutně neslišná ale stojí 100tisíc tak že je to supr tak si rezervuj místo v blázinci ho..do
tu tvojí case za 100 tisíc si můžeš strčit do pr....
nes.. tady a radši di makat ať už něco ukážeš no a až to sem hodíš tak zase vypadni a di si 2roky dělat na něčom dalšim protože většina lidí tě tady nechce a všichni víme že si jen de...ní namachrovanej ču...

//Stoobi - promazán snad všechen flame by VlasTik a navazujícící - viz smetiště dotazů.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Stoobi píše://Stoobi - promazán snad všechen flame by VlasTik a navazujícící - viz smetiště dotazů
Good idea...

:roll: Těším se na fotky :twisted:
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Taky doufam, ze budou jeste nejaky fotky, vsechno to bylo, tak podrobny a najednou konec je takovej vodflaklej (co se fotek tyce) :lol:
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

njn...to je pravda...ale boužel teď už jsou komponenty venku a vodník vypuštěnej, takže to nebude ono...ale snad to nějak brzo nafotím...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak s velkým prodlením přidám nějaké fotky. Boužel kvalita je hodně mizerná, protože mi nějak začíná blbnout foťák...ale snad už brzy bude novej...:)

Hlavně jsem chtěl ukázat zadní část, kde je homemade expanzní nádoba, kterou jsem svářel asi dva dny před odjezdem do Polska (podotýkám, že to je dělaný z železný trubky). Jinak je zadek krytý 3mm kouřovým plexi, který je na "válečkách" odsazený 1cm od plechu. Vím, že zde zase budou námitky na to, že tam je jen jedna díra pro kartu, ale není problém udělat další...:) Zdroj je krytý tahokovej, jako vepředu, ale musím uznat, že vzadu vypadá pěkně, ale vepředu nic moc...proto už jsem vymyslel vylepšení předku a snad to brzy dodělám.

Nafotil jsem i prázdnej vnitřek, voda ve vodníkovi je vypuštěná protože jsem narychlo musel použít PCV hadice, které jsou naprosto hrozný a proto chci udělat výměnu za silikon. :) No a ještě jsou tam pro ukázku dvě fotky pravé bočnice, aby bylo vidět, že povrch je "zrcadlovej", ale boužel ty fotky mají hrozný šum, ale vidět to je...:)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Až se dostanu k úpravě předku, tak samozřejmě přidám fotky...:)

PS: Takhle fotky vnitřku vypadají dost otřesně, když tam nejsou komponenty...navíc tam všechno hrozně plandá. Proto spíš upřednostnuji předchozí fotky, kde je vidět vnitřek osazený - a kabely jsou "neviditelný" :wink:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Hezký, tenhle mod se mi líbí... Jenom by mně asi vadilo, že je to lesklý... Dá se na to šahat, aniž by byly hafo viditelný otisky?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Honny píše:Dá se na to šahat, aniž by byly hafo viditelný otisky?
No poměrně to jde, ale samozřejmě otisky sem tam vidět jsou...ale to už je prostě nevýhoda černý lesklý barvy... :(
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

pěkný :up: :up: :lol:
Jenom skoda, ze uz tam nejsou ty vnitrnosti...
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Odpovědět

Zpět na „Projekty“