Tak s velkým prodlením přidám nějaké fotky. Boužel kvalita je hodně mizerná, protože mi nějak začíná blbnout foťák...ale snad už brzy bude novej...
Hlavně jsem chtěl ukázat zadní část, kde je homemade expanzní nádoba, kterou jsem svářel asi dva dny před odjezdem do Polska (podotýkám, že to je dělaný z železný trubky). Jinak je zadek krytý 3mm kouřovým plexi, který je na "válečkách" odsazený 1cm od plechu. Vím, že zde zase budou námitky na to, že tam je jen jedna díra pro kartu, ale není problém udělat další...

Zdroj je krytý tahokovej, jako vepředu, ale musím uznat, že vzadu vypadá pěkně, ale vepředu nic moc...proto už jsem vymyslel vylepšení předku a snad to brzy dodělám.
Nafotil jsem i prázdnej vnitřek, voda ve vodníkovi je vypuštěná protože jsem narychlo musel použít PCV hadice, které jsou naprosto hrozný a proto chci udělat výměnu za silikon.

No a ještě jsou tam pro ukázku dvě fotky pravé bočnice, aby bylo vidět, že povrch je "zrcadlovej", ale boužel ty fotky mají hrozný šum, ale vidět to je...
Až se dostanu k úpravě předku, tak samozřejmě přidám fotky...
PS: Takhle fotky vnitřku vypadají dost otřesně, když tam nejsou komponenty...navíc tam všechno hrozně plandá. Proto spíš upřednostnuji předchozí fotky, kde je vidět vnitřek osazený - a kabely jsou "neviditelný"