Jop, statistiky jsou uchovávány na EA serverech. Nedávno jsem upgradoval OS a řešil jsem to samé.ŠakaL píše:MP rank je komplet na netu? potrebuju preinst. wokna,tak jestli mam neco zalohovat,nic sem nenasel
Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Battlefield Bad Company 2
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Reinstal me taky ceka tedka, opruzKrteq píše:Jop, statistiky jsou uchovávány na EA serverech. Nedávno jsem upgradoval OS a řešil jsem to samé.ŠakaL píše:MP rank je komplet na netu? potrebuju preinst. wokna,tak jestli mam neco zalohovat,nic sem nenasel
Kdyz na jeden disk nahodim novy system, bude BFBC2 na druhem disku, kde je ted, funkcni jak to je to u Steam games? Nebo musim znova nainstalovat?
A jako fakt, po tom levelu 20 to leze brutus pomalu. Nemit sem tam goldstar tak to asi zabalim.
A docela cumim, na nekterych serverech jsem si vsiml, ze konzole sem tam vypise "Player XY banned for using aimbot" apod. Dale me bavi hraci se skore 40:3 nebo ti co maji v deathcam neustale 100% zdravi.
Btw vsiml jsem si, ze kdyz hrac veme kit mrtvemu medikovi tak muze ozivovat
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Bude potřeba nová instalaceBRKO píše:Kdyz na jeden disk nahodim novy system, bude BFBC2 na druhem disku, kde je ted, funkcni jak to je to u Steam games? Nebo musim znova nainstalovat?
Jakmile sebereš jakýkoliv KIT, automaticky přebíráš povolání, zbraně, perky atd. padlého.BRKO píše:Btw vsiml jsem si, ze kdyz hrac veme kit mrtvemu medikovi tak muze ozivova:ol
- Fenous
- Začátečník

-
Mne uz se parkrat stalo, ze hrajic za medika a umrice, ke me pribehl friendly treba sniper, vzal muj kit a ozivil me, ja pak pokracoval s jeho kitem snipera, od ty doby to taky delam kdy muzu.
- Frostys
- Začátečník

-
Jojo tohle je úplně normální
Už v normálním BF2 ale i v betě Bad company 2
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha, ja myslel, ze jen zbrane. Diky. Sam kit zmenim jen omylem, nejcasteji u mcom, kdyz tam nejaky mrtvolky uz lezi.Krteq píše: Jakmile sebereš jakýkoliv KIT, automaticky přebíráš povolání, zbraně, perky atd. padlého.
"Lost connection to game server. Please check your connection and try again"
V sever browseru neustale doatavam tuto hlasku, pripojim se tak na 1 z 20 serveru, co zkusim
- Fenous
- Začátečník

-
Tohle meneni u M-comu, kdyz se ho clovek snazi defusnout me docela toci, clovek macka spravny tlacitko a porad si prohazuje kity.
- siddhi
- Začátečník

-
Jakmile sebereš jakýkoliv KIT, automaticky přebíráš povolání, zbraně, perky atd. padlého.[/quote]BRKO píše:Btw vsiml jsem si, ze kdyz hrac veme kit mrtvemu medikovi tak muze ozivova:ol
Nutno ale dodat že získané Xp se započítává nadále k původnímu povolání - takže třeba jako inženýr seberu kit medika a oživuji ostatní, ale XP se započítává nadále za inženýra.
- IMI
- Začátečník

-
Muzu se zeptat kde najdu volbu "geometry details" ? Nikde jsem to nenasel.
A mam jeste jeden problem max rozliseni monitru mam 1440*900 ale mam docela dost velke zbrane.
Existuje nejaky mod nebo nastaveni ktere mi zmensi velikost zbrani ?
Diky.
A mam jeste jeden problem max rozliseni monitru mam 1440*900 ale mam docela dost velke zbrane.
Existuje nejaky mod nebo nastaveni ktere mi zmensi velikost zbrani ?
Diky.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To právě že ne. Pokud sebereš cizí KIT jiného povolání, přičítají se ti XP k té profesi, jaký je ten KIT. Dnes odzkoušeno.siddhi píše:Nutno ale dodat že získané Xp se započítává nadále k původnímu povolání - takže třeba jako inženýr seberu kit medika a oživuji ostatní, ale XP se započítává nadále za inženýra.
Moje chyba, je to volba "Level of Detail"IMI píše:Muzu se zeptat kde najdu volbu "geometry details" ? Nikde jsem to nenasel.
- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevim, jak jsi to zkoušel, protože to funguje přesně jak píše IMIKrteq píše:To právě že ne. Pokud sebereš cizí KIT jiného povolání, přičítají se ti XP k té profesi, jaký je ten KIT. Dnes odzkoušeno.
:: Pravděpodobnost přežití je přímo úměrná úhlu dopadu na zem... ::
- r1pper
- Začátečník

-
tak tak.. body se pricitaj tomu povolani za ktery si puvodne hralCirrus píše:Tak to nevim, jak jsi to zkoušel, protože to funguje přesně jak píše IMIKrteq píše:To právě že ne. Pokud sebereš cizí KIT jiného povolání, přičítají se ti XP k té profesi, jaký je ten KIT. Dnes odzkoušeno.
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- IMI
- Začátečník

-
Level of Detail mam na High. a Stromy a veskera vegetace jsou stale 2D. Myslim ze uz to lepsi nebude.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Aha, tak XP se opravdu přičítají původnímu povolání. Asi jsem si v průběhy hry změnil povolání. Omlouvám se za mystifikaci 
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele zda se mi to, nebo po dosazeni platinum star u nejake zbrane uz nemam sanci ziskat s ni gold star za kazdou dalsi stovku, tj. platinou konci award score na konkretni zbran? 
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, platinou koncis - dal uz se pocitaji jen killy ale bez dalsich rewarduBRKO píše:Hele zda se mi to, nebo po dosazeni platinum star u nejake zbrane uz nemam sanci ziskat s ni gold star za kazdou dalsi stovku, tj. platinou konci award score na konkretni zbran?
- prochybike
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych otazku na majitele ATI 5850 + 10.6 drivery. Nestava se Vam, ze ve hre dejme tomu cca kazde 3minuty na 1-2 sekundy spadnou FPS skoro na nulu a pak se zase vse rozjede jak ma? Vcera jsem poprve s 5850 zkousel BC2 a tohle me docela nemile prekvapilo (gk nebyla v tu dobu pretaktovana a teploty kolem 65C). Predesla GTX285 bezela v tomto ohledu naprosto v pohode jen s nizsim FPS nez ATI 5850 
- laginoo
- Začátečník

me dela neco podobneho taky 5850 v multaku po kazdem najeti do hry a pak priblizne asi kazdych 30minut, ale nekdy to nedela a v singlu vse ok a bylo celkem jedno jake sem mel ovladace, jeste dodam ze karta je pretaktovany
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- prochybike
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po preinstalovani systemu vypada, ze uz se mi BC2 s ATI5850 nezasekava a vsechno slape jak ma.
- Fenous
- Začátečník

-
5850 10.5 ovladace, vcera lagy po cca 5 minutach, ale nevim jestli je to grafikou, protoze to lagovalo i behem respawnu.