PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

musim pochvalit velmi dobra case len straaaasne prehnanej tej ciernej :(
no snad komponenty pc tomu dodaju stavu :)
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

expLorer píše:musim pochvalit velmi dobra case len straaaasne prehnanej tej ciernej :(
no snad komponenty pc tomu dodaju stavu :)
z tohto vypliova, ze si pravidelny divak tejto sekcie a je ti uplne jasne, ze komponenty tam nikdy neboli a ta skrinka je este len v vyrobe. :lol:
tak a tolko silvestrovsky OT. teraz si idem vyhrabat chatu zo snehu aby som sa tam mohol vecer opit. :wink:

//Stoobi - 2XPM: Umazal jsem ty posty. Asi jsme se nepochopili. Před nedávnem jsem dával fotky, kde jsou komponenty uvnitř case, viz. tady a na to jsem odkazoval...ale už konec dohadovaní.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

:worship: :up: hustyyyy ale vopravdu HUSTYYYYY ale zajimala by me uctenka... Na kvalitni mod clovek potrebuje kvalitni konto a podle modu vypada ze Stoobi m hodne kvalitni konto...

Ja osobne mam maly problem s financema ale to sem nepatri...

Predek: genialni, akorat bych chtel videt ten displej v celku v akci...
Bok: logo dobry, jinak neni co hodnotit
Zadek: trosicku se mi nelibi ta expanzka ale to nic neni...
Vnitrek: moc fotek zatim nebylo...

hele a muze mi nekdo vysvetlit proc UV plexi sviti?
SOLAR PRISONbude brzy
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky. Jak tam koukám, tak bude nejlepší, když 2.0 zapojím a nafotím ten displej.

Snad v nejbližší době objednáme ze SaSou silikonové hadičky z Gumexu, takže budu moci vodníka předělat a zapojit. Zároveň bych rád taky co nejdříve předělal předek a dal to už 100% dohromady, aby mohl fungovat. :wink:

Tak za hodku hodím fotky, pokud se mi to podaří rozjet...:)
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

tento postik si nemuzu odpustit: sem s nima... BTW jak teda s tema UV vecickama? jak to sviti?
SOLAR PRISONbude brzy
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

To Lord myslim ze o UV je uz toho tady dost na pct. Proste koupis UV neon nebo UV diody.Ty nebo ten neon zapojis das do casu a nakoupi ruzne UV aktivni blbosti,ktere ti pod UV zarenim zacnou reagovat :) :) napr.SATA kabel,ATA133,vetracky....atd.Je toho spousta :) :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Přesně tak. Já tedy nejsem zastánce tkaových těch kravin jako jsou sata kabely, barvičky, apod. Na 2.0 je použitý jen modrý UV plexi, který vypadá hodně parádně. Jinak tady je vzorník plexi pod UV. :)

Obrázek

Ale tohle prosím řešte v CM sekci, kde kolem toho jsou thready. Foto displeje nahodím asi až zítra, včetně videa...:)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ok, jak jsem říkal. Včera a předevčírem jsem trošku prohlédl 2.0 a hledal problém, který z neznámých důvodů na Invexu celý PC restartoval. Nakonec jsem ale na nic nepřišel. Dokončil vypuštění vodníka vyndal čerpadlo a výměník kvůli vyčištění. Zatím čekám na silikonový hadice, abych to mohl znovu zapojit. V souvislosti s tím jsem udělal revizi zapojení elektriky a rozhodl jsem se pro integraci na PCB.

Co se týká vzhledu, tak je oddělanej spodek u předku a ten příjde předělat. S tím i levá bočnice, kde bylo kouřové plexi. Kvůli lepšímu náhledu na modifikovaný interiér. Interiér jsem rozmontoval, abych mohl doladit podlahu "interiéru".

No a po napuštění a doladění snad bude 2.0 bezpotíží a plně funkční a "ready to work" :) A nakonec ještě přikládám ukázkové video LCD z PSone. Bohužel mi ten obrak fotak dost ztmavuje a některý barvy jsou do červena, ale v reálu je to super. Tí, co byli na Invexu mohou potvrdit.

Video LCD_PSone wmv (2,76MB) download
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Nebylo by to v DivX nebo Mpeg, pls??? :roll:

No ... jaksi ... no prostě se linuxu moc nelíbí wmv formát.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

OT/ koukam,ze si pan sem tam pusti poradny disco :arrow: :up: /OT
Jinak nema asi cenu znova a znova psat,ze prace je uzasna,jelikoz snad kazdej na tomhle 4u vi,ze jses da best modder in czech scene !

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

sry Stoobi,ale jaka mela bejt vypovidajici hodnota toho videa?,ale mod jinak very good
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

8-) .konecne novy fota(videa) uz jsme umiral nedockavosti zas neco videt
BTW: nechtel by jsi namontovat Webku aby jsme tu case mohli pozorovat nonstop? a prace na ni :P
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Stoobi píše:...
vzdyt se ti to resetlo vzdycky az po najeti windowz...takze v tom 2.0 problem nebyl (pokud samozrejme nepocitam moznost vadneho zdroje) ne?

a co se tyce toho disca....nejak mi k tobe nesedi :wink:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No právě, že nevím, kde byl problém. Když jsem ty komponenty vrátil do původního PC, tak vše jelo naprosto korektně, takže jsemt o spíš sváděl na zdroj, ale když jsem to teď prošel, tak bylo vše v pořádku, až na jeden kabel, který byl vytržený, ale to se muselo stát až potom, protože když byl vytrženej, tak by to ani nenastartovalo. Takže prostě nevím, kde byl problém.

A to disko? Já nevím.Nemám vyhraněnej styl, jen prostě který písnička se mi zalíbí, tak jí poslouchám. Tohle třeba jo...:)

A zkoušel jsem to převádět do Mpeg a bylo to moc velký, takže snad ten wmv až tak nevadí... :oops:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

to Stoobi : mohl by jsi podrobně popsat ten problém s tim resetovánim?
mně to kdysi dělalo taky, zapnul sem komp, najely windows a asi po cca půl minutě se komp samovolně resetoval, potom už vše šlo bez problémů, u mně to vyřešila až přeinstalace windows

//Stoobi - tady to byly resety ještě před startem win, tedy těsně před startem. Ale tenhle problém není náplní této sekce, takže pls no-OT :wink:
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Slot_in Pioneer DVDrom

Příspěvek od Topey »

Zdar Stoobi,mod je parádní,takřka bez chyb,chtěl sem se optat na informace ohledně Slot_in Pioneer DVDrom kterej máš ve svým modu,takže mohl bys prosím prozradit,kde jsi ho přesně sehnal,jeho jméno,protože google neumí najít "Slot_in Pioneer DVDrom",kolik tě stál a informaci ohledně jeho kolmého naklonění,teda nemůže se DVD-čku nic stát v týhle poloze???
Předem díky za odpověd a tvůj drahocený čas... :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pokud si dobře vzpomínám, tak je to Pioneer 105S DVD. Ale nejsem si úplně jistej. Kupoval jsem jí asi před rokem tady v bazaru za 350,-Kč a tak nějak by se asi dala sehnat. A myslím, že Plextor dělá takový i DVD-RW, ale nevím, jak je to s dostupností u nás.

A co se týká náklonu, tak jelikož je v úhlu 90°, tak není problém... :wink:
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Slot_in Pioneer DVDrom

Příspěvek od dR@gon »

Topey píše:Zdar Stoobi,mod je parádní,takřka bez chyb,chtěl sem se optat na informace ohledně Slot_in Pioneer DVDrom kterej máš ve svým modu,takže mohl bys prosím prozradit,kde jsi ho přesně sehnal,jeho jméno,protože google neumí najít "Slot_in Pioneer DVDrom",kolik tě stál a informaci ohledně jeho kolmého naklonění,teda nemůže se DVD-čku nic stát v týhle poloze???
Předem díky za odpověd a tvůj drahocený čas... :oops:
Jak napsal stoobi... Slot-In verze mechanik dělá i Plextor na svých DVD-RW a k sehnání jsou v http://www.czechcomputer.cz nebo http://www.alzasoft.cz. Každopádně když jsem se na ně díval tak jsou pěkně mastný. Jinak kdyby jsi sháněl mechaniku se slot-in tak se mrknu po Pionner DVD-106s :wink:
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No Money

Příspěvek od Topey »

No právě,moc se mi nechce vyhazovat za DVD 2000,když normální stojí 500,ale ten Pioneer vypadá zajímavě,akorát po 4,3/2 hodiny googlování jsem zjistil,že sehnat jí u nás je takřka nemožný aspoň teď,ale teď jsem začal přemlouvat chlápka z czechcompu,jestli by nekde 1 kousek nesehnal,jako protekcni :lol: :lol: tak uvidim,jak to dopadne... kazdopadne uz sem u nich utratil docela dost na to,aby kvuli me mohl zvednout telefon a objednat to... :oops: Jakej je rozdíl mezi tim typem 105S a 106S ? Zatím THX a sorry Stoobi,jestli jsem nejak narusil vyznam,nebo chod tvyho temata...
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DVD

Příspěvek od Topey »

Hele stoobi,jeste jsem se chtel zeptat na rozmery toho DVD,nemohl bys ho zmerit pls?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“