EMI-DJ píše:K čemu to bude připojeno ještě pořádně nevím, ale určitě to bude něco okolo >100cm fullHD.
Z jakého důvodu by měl být obraz nekvalitní? A jak bych to tedy měl vyřešit? Díky
Cokoliv v SD kvalite vypada na HD televizi hrozne. Mozna se mnou bude nekdo nesouhlasit, ale ja jsem namlsanej filmama v HD. Dokonce jsem kvuli tomu prestal stahovat obyc DivXy a radeji si nejaky den pockam na 720p verzi
A kdyz vidim jak si nekdo pousti DigiTV na metrovy LCDcko, je mi z toho zle. Kdyz do toho pak jeste vstoupi ne u vsech televizi dotazeny upscaling, je to "radost" sledovat
Resenim je HD vysilani (DVB-S2, DVB-C nebo DVB-T, zalezi co je u tebe dostupne), ale Nova v HD je porad jenom Nova
Z HD nabidky UPC je pro me zajimavy jen Eurosport, ale kazdy ma sve zajmy nastaveny jinak. Tim nechci nikomu podsouvat sve preference
Apropos, kdyz uz jsme u sportu v TV, musim si povzdechnout ze zde je nekvalita SD vysilani videt nejvice. HD vysilani Ceske televize doma nechytam, takze jsem odsouzen k DVB-T v SD, coz je bida. Hlavne u rychlejsich akci je to bes. Stejne spatny je to i pres ivysilani po netu.
Drive jsem doma mel DigiTV, ale s prechodem z CRT televize na LCD slo z domu. Na TdF jsem se dival jen protoze jsem fanatik, ale kvalita byla velmi spatna