Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Vizi
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Vizi »

Vokys píše:mno prijde ze zabijeni za rohem je horsi a horsi. driv to bylo sem tam a ted to mam kazdy druhy kill.
Z tohohle mám také dosti vředy v žaludku.
Vyšlo plno oprav, rok máme za sebou a např. baterky na zbraních, které svítí ve dne jako světlomet na autě ještě pořád funí ve hře a nikoho to netrápí i když už to dávno mělo být upraveno. Co si o tom myslet ?! Samozřejmě budeme hrát dál, ale takové "maličkosti" totálně potápí jinak super titul.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Baterky jsou "opravený",svítily podstatně víc.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Vizi píše:..., bohužel s tím nic neuděláme a jediná reálná možnost je to přejít a hrát dál mno. :roll:
Bohužel. Ale naštve, když vidíš, že mu z hlavy ucákne 2x krev, a stejně je to on, kdo dá kill.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Luks píše:Baterky jsou "opravený",svítily podstatně víc.
Ty světlomety tomu moc nenasvědčují, vývojáři z hráčů dělají akorát hňupi a všichni jim to žereme.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Tak to nežer,resp. nehraj :-D
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Luks píše:Tak to nežer,resp. nehraj :-D
Pravda to bych mohl, ale jsem jen další tupá ovce ve stádu.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Luks píše:Tak to nežer,resp. nehraj :-D
Není nutný až tak...stačilo by se, kdyby se většina komunity sebrala a psala petice...projevila se na fórech battlelogu, DICE atp...

Jenže co chceš dělat když se tě v threadu o tom, jak je "suppression" efekt totálně nesmyslnej a na hlavu polovina lidí, neli dokonce menšina zastává toho, že to je kravina která mrví hru a pak sou tam blbci, co jdou tvrdě proti tomu a člověk, kterej argumentuje tim, že byl vojákem 2 roky v afghánistánu a že prostě je to důležitý abys věděl, že si nemůžeš vzít zbraň a vystřílet všechny jak rambo, v reálu nepřípustné a tohle dohry přináší akorát reálnost...prostě zelenej mozek...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

mragash píše:Klávesnice je přes USB. Značka je connect IT. Je to nová klávesnice, u starší se mi porouchalo PS2 :/ tak jsem koupil zatím tuhle.
Právě to uskočí i samo, nemusím ani nic mačkat :(. Je to fakt divné..
Je to tou levnou klávesnicí. Mám tu samou connect IT, taky mně odešla stará a potřeboval sem něco narychlo a mně to dělalo, že se během hraní B3 stále odpojovala a připojovala. Potom mě pomohlo, až že sem ji zapojil na USB HUB.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Vizi píše: I když byla BBC2 fajn hra, tak se prostě BF3 rovnat nemůže i když mám někdy sto chutí ji odinstalovat. Bohužel demence u některých hráčů (adminů) byla a vždy bude největším nešvarem online hraní. Už jsem se naučil žít s tím, že neoprávněný ban za cheaty je denní chléb a na retardovanost adminů se snad někde stojí fronta.... co už mno, jedeme dál.
Osobně nesouhlasím. U BBC2 si člověk mnohem víc užije různých výbuchů a demolic, mapy jsou menší ale mnohem přehlednější a lépe domyšlené. Sniprů i když je tam hromada, není problém si je najít a nožem jim dát najevo co si o nich člověk myslí. A hlavně u BBC2 ještě není tak výrazné ty neskutečně otravné neustále vyskakující hlášky o nějakém pitomém vyznamenání, získání nějakých bodů či co a pod. B3 je díky tomu jak jeden velký cirkus. Nemluvě o tom přihlouplém systému - nejdříve spustit Origin, potom internetový prohlížeč a až nakonec hru. I když sem si koupil komplet B3 s Premium, tak stejně radši hraju BBC2, či z nostalgie Battlefield 1942.
A k nasr*** je, že ten B3 ani nemůžu prodat, protože sem si to aktivoval na Originu, kde mám ostatní Battlefieldy. Pro mně osobně zatím bezkonkurenčně nejhorší díl celé série. A bojím se toho, že ta degradace vyvrcholí v dalším díle.
Doporučuju stáhnout si Battlefield 1942, je už zadarmo. Je to hezká ukázka toho, že v jednoduchosti a přehlednosti je síla. A člověk se pobaví i bez milionu vyznamenání, známek, bodů, upgradů a já nevím čeho všeho.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

siddhi píše:
Vizi píše: I když byla BBC2 fajn hra, tak se prostě BF3 rovnat nemůže i když mám někdy sto chutí ji odinstalovat. Bohužel demence u některých hráčů (adminů) byla a vždy bude největším nešvarem online hraní. Už jsem se naučil žít s tím, že neoprávněný ban za cheaty je denní chléb a na retardovanost adminů se snad někde stojí fronta.... co už mno, jedeme dál.
Osobně nesouhlasím. U BBC2 si člověk mnohem víc užije různých výbuchů a demolic, mapy jsou menší ale mnohem přehlednější a lépe domyšlené. Sniprů i když je tam hromada, není problém si je najít a nožem jim dát najevo co si o nich člověk myslí. A hlavně u BBC2 ještě není tak výrazné ty neskutečně otravné neustále vyskakující hlášky o nějakém pitomém vyznamenání, získání nějakých bodů či co a pod. B3 je díky tomu jak jeden velký cirkus. Nemluvě o tom přihlouplém systému - nejdříve spustit Origin, potom internetový prohlížeč a až nakonec hru. I když sem si koupil komplet B3 s Premium, tak stejně radši hraju BBC2, či z nostalgie Battlefield 1942.
A k nasr*** je, že ten B3 ani nemůžu prodat, protože sem si to aktivoval na Originu, kde mám ostatní Battlefieldy. Pro mně osobně zatím bezkonkurenčně nejhorší díl celé série. A bojím se toho, že ta degradace vyvrcholí v dalším díle.
Doporučuju stáhnout si Battlefield 1942, je už zadarmo. Je to hezká ukázka toho, že v jednoduchosti a přehlednosti je síla. A člověk se pobaví i bez milionu vyznamenání, známek, bodů, upgradů a já nevím čeho všeho.
Věc názoru, mnoha chutí, mnoha lidí...
BFBC2 fajn hra užil jsem si své jak v singl hře, tak v progamingu, kde bylo mnoho krásných zážitků na turnajích, mnoho hodin trávených s fajn lidmi, ale prostě své už má hra u mě za sebou a už bych se k ní asi nevrátil. BF3 i přes své nedokonalosti a někdy až nemožnou retardaci hráčů, má prostě něco navíc, co mě láká daleko více.

K věci ohledně přihlašování přes Origin... mno pár kliků navíc mě nemůže rozhodit, ano v první fázi, kdy byla hra čerstvá mě klient štval, ale po nějaké době jsem si prostě zvykl, jeho chod v pozadí systému prakticky nevnímám. :) Battlefield 1942 - Battlefield 2 a Battlefield 2142 skvělé produkty na které rád vzpomínám, mnoho hodin v multáku, ale doba de dál a tak k tomu i přistupuji.

Demolice, výbuchy a přehlednost map, další věc zvyku a různorodých názorů nic víc nic míň. U mě osobně je BFBC2 daleko překonaná záležitost, takže nemám potřebu se vracet, svá léta má už za sebou.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Vizi píše:
.
Samozřejmě věc názoru. Na mě B3 působí jako jeden velký cirkus spojený s módní přehlídkou. Většině hráčů nezáleží na týmu a jediné co řeší je jejich status, jakou barvu má jejich zbraň, jaký nesmysl má na zbrani namontovaný apod. Hraju čistě jenom Public a B3 je v tomto nehratelný. Je to cirkus, už tomu chybý jenom obrovský ohňostroj a módní promenáda po molo na konci každé hry.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Já furt opakuju to, že pokud nemá člověk partu lidí na ten battlefield tak je to hrozný sraní s tim, protože je to plný retardů.

Dneska sme se ale v klanu bohužel shodli na tom, že už to nikoho nebaví :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No já hraju normálně a v pohodě. Hraju hlavně Conquest a tam hraju skoro sám na sebe. Označuju lidi ,pomáhám zpravit techniku a nebo oživuji. Podle mě BF3 je zatím největší zábavná střílečka. Teď jsem zase hrál hodinku MoH W a jsem nasrán jak tam dostávám kuřbu. Tam je to prostě v prdel*.
Ještě jsem zvědav na Crysis 3 jaký to tam bude ,ale i tak věřím že BF3 bude nej střílečka a pak ho nahradí BF4.
Berte to tak že v BF3 je vše takže si každý vybere za co či sčím bude hrát a hlavně jsou tam velké mapy.

EDIT: Mrkněte tady na tuto stránku. Prý počítá zda jsi hacker či ne. Já mám 0.1% :-D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

siddhi píše:
Vizi píše:
.
Samozřejmě věc názoru. Na mě B3 působí jako jeden velký cirkus spojený s módní přehlídkou. Většině hráčů nezáleží na týmu a jediné co řeší je jejich status, jakou barvu má jejich zbraň, jaký nesmysl má na zbrani namontovaný apod. Hraju čistě jenom Public a B3 je v tomto nehratelný. Je to cirkus, už tomu chybý jenom obrovský ohňostroj a módní promenáda po molo na konci každé hry.
Snažím se hrát týmově, hraji pro zábavu a přiznám narovinu ano můj status mě zajímá, ano barva zbraně a skin vojáka mě také zajímá (ať z důvodu praktických "skin vojáka" nebo jen z důvodu se pochlubit ostatním a poměřit si své statistiky). Jsou to věci, které mě v té hře nějakým způsobem drží, ano někdy přijde i na honění ega, ale tak je to jen hra a vše zmíněné podle mého názoru k tomu patřit musí, jinak by to bylo jaksi pusté a hra na schovku by se zdála zajímavější. :)

S cirkusem problém nemám, graficky a hratelně to prostě z mého pohledu mnohokrát předčí BFBC2. Retardovaní hráči se najdou vždy a vždy se to dá nějakým způsobme překonat. V každé mult hře je to stejné a kdo si myslí opak, tak je zaslepený blázen. :roll:
Naposledy upravil(a) Vizi dne úte 15. led 2013, 19:34, celkem upraveno 1 x.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Já sem podobnýho názoru, nehraju BF3 nějak závratně, semtam si zahaju víc a pak to nezapnu několik dní, ale baví mě to taky z důvodů jakou mám zbraň, že si je upravuju, že pricházim na to jak s ní zacházet, zajímaj mě taky výsledky, statistiky...proto mi nevadí hrát TDM nebo Conquest Domination...ovšem i tam platí že je to vopruz když si hráči neuvědomujou že v těhlech dvou modech je třeba se oživovat medikem, jinak stoupá soupeřícímu týmu score/resp klesaj tickety a timhle způsobem se dá hrát na výhru + je to rychlý takže se člověk nenudí jak na 5km^2 kde je třeba přeběhnout xxx metrů než se člověk dostane na bojiště, na odemykání zbraní/statistiky ideální...tim nicméně ale neshazuju ty velký mapy, sou dobrý ale tam člověk musí už bejt připravenej a hrát na víc než jen rychlý běhání a střílení před sebe...tam je to hlavně o vozidlech a to je zas jiný kafe...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

taky hraju radeji tdm protoze je tam akce a ne nekde chodit jako debil a pak me sejme sniper.
ale ted mam posledni dobou nejaky silny soupere. at jdu na jaky koliv tdm tak mi davaji moc headshotu a nebo je nejaka divna animace a ja vidim jen ze dostanu jednu ranu a ostatni nevidim. i slaboucky zbrane jako ump a mp7 me davaji na jednu supu.
dela to na temer kazdym serveru
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Nenech se mást, to že ty vidíš že chcípáš na jednu ránu je chyba netcodu, kterej ti prostě díky svý zalagovanosti nezobrazí přesně to, co se stalo, v době kdy tě zabíjel hráč s MP7 nebo UMP45 to ty sice nevidíš, ale vykropili do tebe půlku zásobníku, ty díky netcodu nic nevidíš, protože MP7 se např používá protože je hodně rychlá a přesná a UMP zase střílí pomalejš ale není moc slyšet, takže si toho většinou taky nevšimneš jak moc toho do tebe našil.

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

MP7 a UMP45 "slaboučký" zbraně? :lol:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

MP7 je snad 2. nejslabší zbraň ve hře, UMP je nejsilnější "PDW" zbraň, ale furt slabší než třeba M4A1
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

MP7 je na close quarters mapách k nezaplacení,rychlá kadence,dlouhej zásobník a slušná přesnost.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“