PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

hele nebyly by foutouz??? nejak mi nefaka to vidyou a tak vlastne nevim wo co gou...

sorry za ten emerickej prizvuk... :wink:
SOLAR PRISONbude brzy
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Topey píše:Hele stoobi,jeste jsem se chtel zeptat na rozmery toho DVD,nemohl bys ho zmerit pls?
Je to normální romka do 5,25"pozice a délka je 20,5cm.

lord Morpheus píše:hele nebyly by foutouz??? nejak mi nefaka to vidyou a tak vlastne nevim wo co gou...
Fota nemám, protože je to rozdělaný.
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

lord Morpheus píše:hele nebyly by foutouz???
A jaký fotouz by jsi chtěl? Lépeřečeno co konkrétně? Pionner neni žádná modelka, ale když mi řekneš jak by jsi to chtěl vyfotit tak ti snapnu tu moji 106...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

S-Video

Příspěvek od Topey »

Hele Stoobi,proč si ten display zapojoval přes S-video? Je přece normálně snažší,když ho píchneš do grafiky tak,jak stojí ne ? ? Konektor na to má,co jsem koukal . . .
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: S-Video

Příspěvek od Stoobi »

Topey píše:Hele Stoobi,proč si ten display zapojoval přes S-video? Je přece normálně snažší,když ho píchneš do grafiky tak,jak stojí ne ? ? Konektor na to má,co jsem koukal . . .
No to teda nemá. Jde to zapojit i na VGA, ale zapojení je o dost složitější. Pro Svideo stačí připájet dva vodiče a jede to. :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ale na druhou stranu kdyz uz se s modama tak piplas, tak tohle bych si vychytal.. jakoze na qalite obrazu by se to melo pomerne vyrazne projevit, ne..? :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Maxtor píše:No ale na druhou stranu kdyz uz se s modama tak piplas, tak tohle bych si vychytal.. jakoze na qalite obrazu by se to melo pomerne vyrazne projevit, ne..? :?
To možná jo, ale když jsem ten displej pájel, tak jsem měl ještě grafiku, která měla jen jden VGA výstup a Svideo, takže jelikož ta case má být použitelná s monitorem a displej byl navíc, tak jsem to dal na Svideo. A upřímně, nijak mě to teď nevadí...:)
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

Chci se zeptat, jak je ten nápis vyřezaný leserem, to řezaj kde? A kolik to asi tak stojí. Case je pěkný, byl bych rád kdybych taky něco podobnýho vytvořil.
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

F.A.N.T.O.M píše:Chci se zeptat, jak je ten nápis vyřezaný leserem, to řezaj kde? A kolik to asi tak stojí. Case je pěkný, byl bych rád kdybych taky něco podobnýho vytvořil.
To mi řezal známý...a cena byla tuším kolem 200,-Kč. :wink:
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

Stoobi píše:
F.A.N.T.O.M píše:Chci se zeptat, jak je ten nápis vyřezaný leserem, to řezaj kde? A kolik to asi tak stojí. Case je pěkný, byl bych rád kdybych taky něco podobnýho vytvořil.
To mi řezal známý...a cena byla tuším kolem 200,-Kč. :wink:

dík
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Neo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neo89 »

Hele Stoobi kde si nechavas rezat ty plechy laserem pls? Ja sem taky z vychodnich cech (H.K) a tady stoji rezani laserem do bocnice +/- 1000 Kc. :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Dělal mi to známý, který nechce být jmenován, takže asi tak...ale myslím, že se dají najít i firmy s lepší cenou, hlavně jde o to, jak předáš návrh...
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

známý má laser a nechce být jmenován=vydělat. to je nějaký divný ne :)
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:známý má laser a nechce být jmenován=vydělat. to je nějaký divný ne :)
říká ti něco slovo melouch? :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:
XPM píše:známý má laser a nechce být jmenován=vydělat. to je nějaký divný ne :)
říká ti něco slovo melouch? :wink:
no jo, tak to potom jo :-D

//Stoobi - cenzůra!!!
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Neo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neo89 »

A kde si pls splašil to pletivo (pochybuju že si ho koupil už bílý) maj ho normál v OBI atd. ? :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Neo89 píše:A kde si pls splašil to pletivo (pochybuju že si ho koupil už bílý) maj ho normál v OBI atd. ? :?
Nejsem si jistej, jaký pletivo myslíš, ale jestli myslíš ten tahokov, tak ten není bílej, ale stříbrnej (hliník) a kupoval jsem ho v tuningshopu... :wink:
Neo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neo89 »

Jooo, dik :D
Neo89
Nováček
Nováček

Stoobi

Příspěvek od Neo89 »

Videl sem ze u svyho modu 2.0 mas LDC z PsOne. Jde udelat aby na normalnim monitoru byla napr. hra a na ,,PsOne displayi" treba Winamp ? Nebo to LCD funguje jako 2.monitor a zobrazuje uplne to samy jako normalni velkej monitor ? :? (popr. jakej je na to programek)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

LCD pracuje jako druhej monitor a může jak klonovat, tak na nej mít rozšířenou plochu... nicméně tohle záleží hlavně na grafice :wink:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Odpovědět

Zpět na „Projekty“