sorry za ten emerickej prizvuk...

Moderátor: L4mka
A jaký fotouz by jsi chtěl? Lépeřečeno co konkrétně? Pionner neni žádná modelka, ale když mi řekneš jak by jsi to chtěl vyfotit tak ti snapnu tu moji 106...lord Morpheus píše:hele nebyly by foutouz???
No to teda nemá. Jde to zapojit i na VGA, ale zapojení je o dost složitější. Pro Svideo stačí připájet dva vodiče a jede to.Topey píše:Hele Stoobi,proč si ten display zapojoval přes S-video? Je přece normálně snažší,když ho píchneš do grafiky tak,jak stojí ne ? ? Konektor na to má,co jsem koukal . . .
To možná jo, ale když jsem ten displej pájel, tak jsem měl ještě grafiku, která měla jen jden VGA výstup a Svideo, takže jelikož ta case má být použitelná s monitorem a displej byl navíc, tak jsem to dal na Svideo. A upřímně, nijak mě to teď nevadí...Maxtor píše:No ale na druhou stranu kdyz uz se s modama tak piplas, tak tohle bych si vychytal.. jakoze na qalite obrazu by se to melo pomerne vyrazne projevit, ne..?
Stoobi píše:To mi řezal známý...a cena byla tuším kolem 200,-Kč.F.A.N.T.O.M píše:Chci se zeptat, jak je ten nápis vyřezaný leserem, to řezaj kde? A kolik to asi tak stojí. Case je pěkný, byl bych rád kdybych taky něco podobnýho vytvořil.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian