To je takový technický oříšek ...
(nemám samozřejmě namysli obyč. blikátko, ale klasiku s otočným zrcátkem, i když .... blikátko by asi stačilo - oranž. žárovka do blinkru...)
Moderátor: L4mka

Eště k tomu udělat plynulý přechod při pozsvěcování a je to dokonalýStoobi píše:více LED, které by střídavě blikaly

Jj, 3 cm jsou akorát,kvalitní kovový kryt a efekt jak sviňa je na světě..axis. píše:Však mi tě ještě ukecáme Stoobi![]()
Myslím si že dva je málo nejlepší je kompromis 3

To taky neni špatnej názor. Ale stim umístěním: Nevim jestli bych ho cpal nahoru, to asi ne. Spíš na nějakej bok nebo mě ještě napadlo vzhůru nohama dovnitř. Co se zapojení týče věřim, že Stoobi na něco přijde.cardman píše:Zase když se to veme kolem a klem tak maják by měl blikat jenom při nějaký poruše...takže já bych ha zapojil třeba na nějakej panel místo toho pípdla nebo co tam je pro signalizaci překročení max. teploty...
A mě by se ten maják líbil u toho páčidla...

nemyslels doufam ruzne barevny ledky ze ne? to by uz pak byl hroznej kolotocStoobi píše:Ohledně těhle věcí mi radí jeden kámoš, takže asi tak. Ale tak nějak nad tím uvažuju. Zase si myslím, že 4x4cm je skoro dost. Ideálně by bylo tak o průměru 2cm. Zkusím sehnat nějakej kryt přes to a podle toho bych to udělal. A asi by to nebylo klasicky se zrcádkem, ale prostě více LED, které by střídavě blikaly, takže efekt by měl být stejný...
No ještě uvidím...

Kolotoč by to byl, ale stoobi chce docílit stejného efektu jako u zrcadlového majáku a ještě jsem neviděl maják, kterej by měnil barvymaster88 píše:nemyslels doufam ruzne barevny ledky ze ne? to by uz pak byl hroznej kolotocStoobi píše:takže efekt by měl být stejný...

No nevím...pro mě to není nějakej router, co bude stát v koutě. Kdyby to tak bylo, tak ho nemodduju vůbec. Jde o to, že to byla zajimavá case, na který mě napadl tenhle mod, takže škoda to není. Usilí a nápady jsou pro modding nutností a peněz v tom zas až tolik není. Celkově max. do 2000,- vč komponent. A navíc, ten počítač už zanedlouho bude středem zájmu (možná) jedné "školní" akce a nemluvě o soutěžích (ale proto to nedělám). A až bude plnit svoje poslání, tak taky nebude úplně zastrčenej, ale bude na něj vidět...XPM píše:Není to zbytečný cpát tolik úsilí, peněz a nápadů do něčeho co bude ležet v koutě?

Jestli teda můžu radit, tak u některých vícefunkčních baterek občas bývá i takový malý kuželovitý "náhubek" oranžové barvy, aby se ta baterka dala použít i jako majáček nebo tak něco. Mám to doma, takže když budeš hledat, tak určitě taky něco podobného najdeš...Stoobi píše:No taky jsem koukal po různejch kelímcích. Ale uvidíme, co najdu. Určitě se něco bude hodit, problémem jsou právě ty zmiňovaný vzorky, apod. Ale snad se něco najde...
Ale díky za snahu...