MSI P35 Neo2 /-FR /-FIR (775, P35 + ICH9 /ICH9R)
Moderátor: Eddward
- Joeh
- Nováček
-
BIOS 1.3 a problém s pamětí
Také jsem si nahrál bios verze 1.3 a počítač vytuhl. Stačí vyměnit paměť za pomalejší typ znovu nabootovat a nahrát bios verze 1.2. Doufám že v dalším biosu už budou opět paměti 800 fungovat.
CPU INTEL Core 2 Duo E6750 COOLER Arctic cooling freezer 7 PRO MB MSI P35 Neo2-FR DIMM 2x1GB Kingston KHX6400D2LLK2/2GN (4-4-4-12) + 2x512MB Kingston KHX6400D2LLK2/1GN (4-4-4-12) HDD 2x SEAGATE 320GB ST3320620AS VGA BFG NVIDIA 8800GTS OC 512MB DDR3 CASE COOLERMASTER Elite 330 black PSU Fortron 500W, PFC FX500-A DVD Samsung SH-S182D
- Shit
- Odborník PCT
U verze pro "CN + TW" jsou to "nástavce" pro konektory ke skříni (něco jako Asus Q-konektor). Bohužel ve verzi pro "normální země" tyto konektory nejsou součástí balení.mugen píše:edit:to Maddogg: sory ale já se jen zeptal co to je protože v tomto jsem nováček a vubec mě nenapadá co by to mohlo byt.
- Maddogg
- Čestný člen
Vždyť o tom já vubec nemluvím . Myslel jsem tohle :mugen píše: edit:to Maddogg: sory ale já se jen zeptal co to je protože v tomto jsem nováček a vubec mě nenapadá co by to mohlo byt. možná tak nějaky jummpery či co
a tohleonecar píše:Elektrošokové tyčinky, které se zasouvají pod nehty a deska ti pak dává elektrické šoky, když moc taktuješ.
mugen píše:a já myslel že se to zasouvá do uši hold mě ten tvar dost zmátl no Confused
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Finkky
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- volkovski
- Začátečník
- Shit
- Odborník PCT
- volkovski
- Začátečník
- Izzy_Cloud
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
MSI MB P35 NEO2-FIR, P35, SATA2, RAID, GBLAN, FW, CrossFire,
Zdavím
Podělím se o svoji skušenost: Imstaluju WINDOWS XP, při kopírovámí se to zahryzlo "TVRDEJ RESET" znova nabůtuju, a zase to samí akorád při jiném procentu, zase tvrdej reset - a už to nenaběhlo prostě mrtvej počítač.
Vyndal sem jednu RAMku a už to šlo ta druhá odešla takže zatim jedu jen na jednu.
A od té doby je to celé nestabylní a vůbec se mi to nelíbí.
V celku je zvláštní začáteční Bůtování a pak to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ prográme pro kontrolu Procesoru: Nemohu vněm vůbec nic změnit ani ty zakladní funkce jako je GAMES OFFICE atd. nejde prostě použít vůbec nic sté nabýtky - VŽDY SE TO NA TVRDO ZAHRYZNE!
A další problém je když něco hraju rozezní se zvukový ALARM a vyskočí další tabulka od toho procesoru jak se vní nastavujou volty a sledují otáčky a hlá sí to pokles otáček na nolu ale přitom se větrák točí. poklesne to několikrát za sebou. A tohle dělá prostě kdykoliv prostě nepravydelně, vlastně nemusím ani nic hrát třeba jen surfovat po NETu.
Teplota je stále stabylní kolem 30 stupňů Celsia.
PROSÍM O RADU JESTLI SE NĚKDO S NĚČÍP PODOBNÝM NESETKAL !!!
Podělím se o svoji skušenost: Imstaluju WINDOWS XP, při kopírovámí se to zahryzlo "TVRDEJ RESET" znova nabůtuju, a zase to samí akorád při jiném procentu, zase tvrdej reset - a už to nenaběhlo prostě mrtvej počítač.
Vyndal sem jednu RAMku a už to šlo ta druhá odešla takže zatim jedu jen na jednu.
A od té doby je to celé nestabylní a vůbec se mi to nelíbí.
V celku je zvláštní začáteční Bůtování a pak to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ prográme pro kontrolu Procesoru: Nemohu vněm vůbec nic změnit ani ty zakladní funkce jako je GAMES OFFICE atd. nejde prostě použít vůbec nic sté nabýtky - VŽDY SE TO NA TVRDO ZAHRYZNE!
A další problém je když něco hraju rozezní se zvukový ALARM a vyskočí další tabulka od toho procesoru jak se vní nastavujou volty a sledují otáčky a hlá sí to pokles otáček na nolu ale přitom se větrák točí. poklesne to několikrát za sebou. A tohle dělá prostě kdykoliv prostě nepravydelně, vlastně nemusím ani nic hrát třeba jen surfovat po NETu.
Teplota je stále stabylní kolem 30 stupňů Celsia.
PROSÍM O RADU JESTLI SE NĚKDO S NĚČÍP PODOBNÝM NESETKAL !!!
- Izzy_Cloud
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
1
JE TO HODNĚ ZVLÁŠTNÍ VĚC
Intel Core 2 Duo E4500, 2.2GHz, 800FSB, 2MB Cache, LGA775, 65nm
MSI MB P35 NEO2-FIR, P35, SATA2, RAID, GBLAN, FW, CrossFire, ATX 2x 1024MB DDR2 800Mhz, HDD 320GB Serial ATA/300 Sapphire Radeon X1950 PRO 512MB DDR3 PCIE, dual DVI-I
MSI MB P35 NEO2-FIR, P35, SATA2, RAID, GBLAN, FW, CrossFire, ATX 2x 1024MB DDR2 800Mhz, HDD 320GB Serial ATA/300 Sapphire Radeon X1950 PRO 512MB DDR3 PCIE, dual DVI-I
- Shit
- Odborník PCT
Re: MSI MB P35 NEO2-FIR, P35, SATA2, RAID, GBLAN, FW, CrossF
MSI Core Center nepoužívej - dělá to neplechu.Izzy_Cloud píše: V celku je zvláštní začáteční Bůtování a pak to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ prográme pro kontrolu Procesoru: Nemohu vněm vůbec nic změnit ani ty zakladní funkce jako je GAMES OFFICE atd. nejde prostě použít vůbec nic sté nabýtky - VŽDY SE TO NA TVRDO ZAHRYZNE!
- Kollda
- Začátečník
-
- Kosta4
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
MS-7345
Mám v plánu si tuto desku pořídit a po přečtení tohoto fora mám z toho docela dobrej pocit. Asi to je pěknej kousek, až asi na tu poslední verzi biosu. Osadím jí Core2Duo E4400 a 2GB A-data 4-4-4-12. Snad si i v OC dostanu vysoko...uvidím. Kdyby jste měli nějakej dobrej tip na přetaktování. Třeba lepší kousek od intela. Jedině uvítám 

- Finkky
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys prosim poslat nejaky detajlnejsi postrehy po vice jak tydnu pouzivani tenhle desky? Minimalne me bys udelal velkou radostShit píše:(17.8)Příští týden to testnu víc a podám hlášení.

Popravde uz sem byl temer rozhodnutej, ze pujdu do P35-DS3 od GB, ale kdyz jsem si precetl vlakno o DS3/4 a jejim "cyklovani" tak me jaksi presla chut.
Sice tahle deska taky neni bezchybna, viz problemy noveho BIOSu s A-DATA EE, nebo pochybny sw MSI Core Center, ale v pripade DS3 mi prijde (aspon podle postu co jsem cetl), ze nikdy nevite, kdy vam vypovi sluzbu a zacne si delat, co chce.
- Pajoncek
- Začátečník
Je naozaj pravda ,ze to ma len PCIe 1.0 ? To je dost zavazny problem imho. a neviete nahodou ci niektora s tychto dvoch dosiek pcie 1.1 ma?
http://www.x-computers.sk/_shop_make.php?kod=040202608
http://www.x-computers.sk/_shop_make.php?kod=040202828
http://www.x-computers.sk/_shop_make.php?kod=040202608
http://www.x-computers.sk/_shop_make.php?kod=040202828
- volkovski
- Začátečník
Ake cyklovanie ??? co tym myslis, ale aj tak mam pocit ze tato MSI je viac zbugovana ako ta GBFinkky píše:Mohl bys prosim poslat nejaky detajlnejsi postrehy po vice jak tydnu pouzivani tenhle desky? Minimalne me bys udelal velkou radostShit píše:(17.8)Příští týden to testnu víc a podám hlášení.![]()
Popravde uz sem byl temer rozhodnutej, ze pujdu do P35-DS3 od GB, ale kdyz jsem si precetl vlakno o DS3/4 a jejim "cyklovani" tak me jaksi presla chut.
Sice tahle deska taky neni bezchybna, viz problemy noveho BIOSu s A-DATA EE, nebo pochybny sw MSI Core Center, ale v pripade DS3 mi prijde (aspon podle postu co jsem cetl), ze nikdy nevite, kdy vam vypovi sluzbu a zacne si delat, co chce.
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Finkky
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... start=1560volkovski píše:...
"PC po zapnutí opětovně restartuje a to třeba i 5x za sebou"
samovony restart v nepravidelnych intervalech, neprocital jsem to cele ale je tam toho vic
- Nemonic
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Desku mam jiz asi tyden, jsem naprosto spokojen. Nechci nejak zpochybnovat kvality Asusu, ale jsem moc rad ze jsem se nerozhodl pro P5K, protoze toto je bomba. Chipset ma uchvatne chlazeni na svou cenu a je opravdu velice chladny, neni vubec treba zadneho vetracku.
s OC jsem nemel vubec zadne problemy, momentalne mam 6 hodin prime stable na 380*9 (3420 MHz) u Q6600 na 1,34V real coz je podle me nadhera (toto nastaveni jsem rozchodil na druhy pokus, takze zadne problemy), zatim jsem nezkousel vysokou FSB s nizkym nasobicem, ale myslim ze ma este obrovsky potencial, snad k tomu brzo dojde.
Pri koupi byl obsazen BIOS verze 1.1. Ramky mam ( ty problemove s biosem 1.3 ) A-data EE 2GB 800+ MHz a dostal jsem je zatim na 1040 MHz s casovanim 5-5-5-15. To jsem uz ale odbocil od tematu.
Za velice dobrou vec povazuji 16 diod pritomnych na desce. Ovsem nechapu proc u VGA me sviti dioda a u zvukovky ( vrchni PCI slot, SB live! ) nikoliv. Mozna to zachrani novejsi bios, uvidime, nebo vubec svitit nema
Ale podle navodu ma znacit, zda je pridavna karta pritomna.
Veskera hodnoceni pro tuto desku jsou z meho pohledu kladna. Mohu jen doporucit, jsem rad ze jsem nevzal ( nekamenujte me prosim ) Asus P5K, nechtelo by se me tam resit dalsi chlazeni, kterym bych nejspis prisel o drahocenne ticho sestavy.
Jedina problematicka vec me prisla ta, ze je PCI-e 16x slot moc blizko pametovym slotum, takze pokud chcete nejakou pamet vytahnout, musite vytahnout GK. To ale kazdy jiste prekousne ( krom toho, kdo porad manipuluje s ramkama, ze
), kdy v dnesni dobe kdy se v kazde skrini pomalu odbouravaji sroubecky 
s OC jsem nemel vubec zadne problemy, momentalne mam 6 hodin prime stable na 380*9 (3420 MHz) u Q6600 na 1,34V real coz je podle me nadhera (toto nastaveni jsem rozchodil na druhy pokus, takze zadne problemy), zatim jsem nezkousel vysokou FSB s nizkym nasobicem, ale myslim ze ma este obrovsky potencial, snad k tomu brzo dojde.
Pri koupi byl obsazen BIOS verze 1.1. Ramky mam ( ty problemove s biosem 1.3 ) A-data EE 2GB 800+ MHz a dostal jsem je zatim na 1040 MHz s casovanim 5-5-5-15. To jsem uz ale odbocil od tematu.
Za velice dobrou vec povazuji 16 diod pritomnych na desce. Ovsem nechapu proc u VGA me sviti dioda a u zvukovky ( vrchni PCI slot, SB live! ) nikoliv. Mozna to zachrani novejsi bios, uvidime, nebo vubec svitit nema

Veskera hodnoceni pro tuto desku jsou z meho pohledu kladna. Mohu jen doporucit, jsem rad ze jsem nevzal ( nekamenujte me prosim ) Asus P5K, nechtelo by se me tam resit dalsi chlazeni, kterym bych nejspis prisel o drahocenne ticho sestavy.
Jedina problematicka vec me prisla ta, ze je PCI-e 16x slot moc blizko pametovym slotum, takze pokud chcete nejakou pamet vytahnout, musite vytahnout GK. To ale kazdy jiste prekousne ( krom toho, kdo porad manipuluje s ramkama, ze

C2Q6600(G0)@ 3,3GHz & 1,36V | CoolerMaster Gemin II | MSI P35 Neo2-FIR | A-Data 2GB EE 800MHz+@880MHz (4-4-4-12) |Sapphire x1950GT @ 600/700 | SB Live! 5.1 Digital | 250+320+500GB | Samsung SM 2232BW | Chieftec LBX-01B-B-B
NB: Barbone Tomahawk SE High- Compal FL90 v.2
NB: Barbone Tomahawk SE High- Compal FL90 v.2
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: