Project: Intel Eco Concept by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Dudu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudu »

Mooc pěkný,
elegantní a svěží...
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

az ted mi doslo ,ze si pouzil slot-in mechaniku z notebooku...na nacrtku mas uvedene ,ze pouzijes disky 9,5mm ,ale mechaniku ne ..proto me to docvaklo az ted...no a tak se chci zeptat jak si propojil notebookovou mechaniku s normalni deskou...diky..pokud mas link na redukci tak budu taky vdecnej...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

tu redukci mají v každým HW obchodě kolem 200,-Kč, je to prostě redukce ATAPI>IDE... :wink:
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

Stoobi píše:tu redukci mají v každým HW obchodě kolem 200,-Kč, je to prostě redukce ATAPI>IDE... :wink:
tak dik... ja sem na to prave nikde nenarazil...tak se budu koukat vice...ne ze bych to nejak moooc nutne potreboval...jen me napadlo ,ze vlastne nevim jak toho dosahnout...diky za info
Simix
Nováček
Nováček

very nice

Příspěvek od Simix »

Stoobi ty si prostě boreeeec :o
mx.payne
Nováček
Nováček

Příspěvek od mx.payne »

cuir píše:
Stoobi píše:tu redukci mají v každým HW obchodě kolem 200,-Kč, je to prostě redukce ATAPI>IDE... :wink:
tak dik... ja sem na to prave nikde nenarazil...tak se budu koukat vice...ne ze bych to nejak moooc nutne potreboval...jen me napadlo ,ze vlastne nevim jak toho dosahnout...diky za info
No já bych neřekl, že ji mají v každém HW obchodě. Sháněl jsem jí nedávno a všude na mě koukali jak na blázna :? Našel jsem ji akorát na Cybexu: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... DLK-322548
Asus M4A785TD-M EVO :: AMD Athlon II X2 2,8Ghz :: Kingston 2GB DDR3 1333mhz :: Yesico FL-550 ATX(T)P/PFC :: Samsung F2 500GB Eco Green
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

našel jsem Italy co dělaj podobnou case, vypadá luckusně, je pro microATX a měří 31x31x31 cm

foto:
Obrázek

link:
http://www.ppetrarca.it/cabe.php

cena 150Éček

jo týpkovi na bit-tech.net fóru se podařilo do ní narvat i vodníka 8)
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Nahoru bych možná dal eště větráček co by to cucal ven pomalou modrou svítici 120 ale vzhledem k tomu situ co tam je to ne třeba :)
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury 96GB @6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

Cože??? taková krabička tak to je mazec! Stoobi ty mas začarovany ruce jak něco tak krasnyho svedeš??? :-D
HL2 dohráno za 8h 42m 3s
HL2 episode one dohráno za 2h 6m 26s
HL2 episode two dohráno za 5h 12m 54s
NO!s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NO!s »

Obrázek
Spo.On
Začátečník
Začátečník

KRÁSA!!

Příspěvek od Spo.On »

Stooby seš brostě nej, tvoje case sou prostě špica!! :up: :up:
Těd bych chtěl skusit svůj first casemoding, skončil sem s renovovací jawy s11 a myslím že se mi povedla. :lol: . Doufám že se mi ten case taky povede. :-D
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Nadherna cista a precizna praca, radost sa pozerat, len tak dalej :up: :wink: .
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Tryton
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tryton »

Nevím co dodat, práce profesionála :o Užasný, jak je někdo schopný udělat " rukama, kusem materiálu a nápadem" takovouhle precizni a líbivou "věc". Tohle se musí zamlouvat opravdu každému :) Gratuluju !
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.5 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+Mora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
postel114
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od postel114 »

Stoobi, ty jsi Velemistr, a tvé moddingy jsou Mistrovská díla!!!
Navíc jsou naprosto nápadité a originální...padám do kolen...
PROSTĚ NÁDHERA!!!!! :worship:
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

bavi vas to porad? :stupid2:
TherorCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od TherorCZ »

Maxtor píše:Tady ale potom navstava otazka, na co je nizka spotreba, kdyz dane PC zpracuje sotva system a jeho komponenty maji vyznam egyptskych vykopavek..
No mě SSD disk nepřipadá jako vykopávka.Spotřeba 12W je u uvedené sestavy nereálná.
SSD - cca 0,07/1,25W (bez/se zátěží) http://hwmag.extrahardware.cz/clanek/ha ... kapitola=2
CPU - cca 17W
MB - zjistil jsem akorát toto:
podporované procesory:
Core Duo: T2700, T2600, T2500, T2400, T2300, L2400, L2300
Core 2 Duo: T7600, T7400, T7200, T5600, T5500
Celeron M: 450, 440, 430, 420, 410
Pozn.: čipset i945GT nepodporuje Windows? 98/ME, pro zajištění stability je doporučen zdroj min. 350W .
Zdroj:http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=15161
Tak nevim jestli by udávanej procesor deska vzala.
To už přesahuje 12W a s deskou to může být okolo 50W ppodle zátěže.

To Stoobi:
Jakej nejsložitější tvar jsi dělal z plexi?(ohýbání nahřátím).
Co třeba polokoule?
Díky.

//Stoobi: Promaz OT...
Naposledy upravil(a) TherorCZ dne pon 14. dub 2008, 15:53, celkem upraveno 3 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No takhle složitý tvary určitě nehrozí, už u tohohle to ohýbání byl docela porod a aby to k něčemu vypadalo, tak to dalo zabrat a dělat polokouli, to si dost dobře nedokážu představit... :oops:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

nad polokouli jsem premyslel nafouknout balon a obalit ho laminatem..co vy na to?
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

moje koule, tvoje koule, zeměkoule :roll:
jinak si to docela nedovedu přectavit, možna by nebylo špatny rozehřat plexi a hlavou na něj zatlačit xD
Lub0$
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lub0$ »

stoobi, kolko stoji taky bezny co urobis? Myslim, ta vyroba plus casti atd. Teda lepsie povedane kolko do jednej case investujes :-D
A inac co to stoji ked si to niekto chce kupit?
Nemyslim konretne tuto case v tejto teme, len tak cca. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“