pravidla vs ja ;)

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mossad píše: 1] po 30ty - mne osobne nejde io nejaky vrtulky , jen o ten system ze jeho uzitecna hodnota je nula...
Není, protože vyšší rank nedostaneš zadarmo, viz. právě tvůj případ... (bez urážky)
Mossad píše:2] nehadam se - diskutuji
Diskutuj, ale neplácej. Zatím je to tak 50:50 a tak se nediv, že ti to tady dává každej druhej sežrat...
Mossad píše:3] nechci vetrak ani zatim ani potom, ale nejsem zacatecnik
To si rozporuješ s bodem 6...
Mossad píše:4] netrapim se vetrackem je mi 25, trapi mne jine veci nez tohle forum
Nevypadá to tak... věnoval jsi tomu spoustu času...

Mossad píše:5] na cem budu pracovat si urcim sam
:)
Mossad píše:6] pisu si: vetracek se brzy objevi na mem konte
To si rozporuje s bodem 3...

Mossad píše:a nikdo mi porad newyvratil me tvrzeni ze: tento informativni system ma 0 hodnotu , mate tu lidi kteri umi a neni to v tom systemu poznat a zaroven tu sou blabolisti kterym wrtule pribivaji.
Každej systém má svoje pro a proti. Snažíme se blábolisty eliminovat tím, že nepřelezou 1 větrák, který je automatický po určitém počtu příspěvků. Vetšinou se nám to daří.
Mossad píše:navic bych si rad hodil kostkou ale bohuzel nemam 25ti stenou kostku :evil:
Napsal bych ti co si hodit, ale to jako admin nemůžu :oops: :roll:
Bathory
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

techhle sest bodu specialne bylo pro buddyho ale to sis jiste precet pane ooo velky admine... proto si v bodu 3 a 6 neodporuju pouze reaguju na jeho vedceckou radu, precti si co napsal budy, precti si moji odpoved a pak si precti to co si sem napsal sam, zjistis ze nejen ja tu placam... ale kdyz uz vim ze slysis na buddyho tak si to nekam napisu...

//Bathory - však já vím, nicméně to nijak neovlivňuje to, co jsem napsal, protože to sedí, včetně toho rozporu bodů 3 a 6 :wink:

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Můžeš mě říct o čem se teda tady diskutuje, když ti bylo zodpovězeno proč je systém takový jaký je? Na jednu stranu říkáš jak další větrák nechceš, na druhou říkáš kolik let si u PC, jaké zkušenosti máš a tvrdíš že si zasloužíš víc jak začátečník. Možnosti jsou dvě: Buď napíšeš - podle tebe škemrající a řitilezeckou - žádost módovi nebo se prostě smíříš s rankem Začátečník. ;-)
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 2. úno 2008, 14:28, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

pak se nediv že máš jen jeden větrák. :roll: (neber to osobně)
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

Mr. Dirk píše:...
jak jsis vsiml ziju bez wrtulek od r 2004 na tomto foru, ale jenom tvrdim, ze ranky jsou chybne nastavene a chybne klasifikuji lidi, at jiz pripad muj nebo napr zmineny sh a takovych tu bude vic, vsichni jsou s tim spokojeni a ja se jen ptal proc a jak... nic vic... nemuzu za to ze se tu s toho stala obecna diskuze my vs oni a oni vs my...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Bud v klidu, hold to je zivot. Bohuzel pro me, ja bych se napr. pro sekci s Intel deskama pretrhl, jakmile se mi nejaka deska dostane pod ruku snazim se lidem radit, co to jde - viz. P5B Deluxe Thread - a stejne bohuzel zustanu posthunterem... Ano, byl jsem posthunter, mozna si i dnes do nekoho rypnu, jen me mrzi, ze zamitnuti jsem zazil snad uz po treti... :( Hold zivot jde dal.

Samozrejme si ted nestezuju na system, ani na rozhodnuti moderatoru, beru jejich pristup jako objektivni, jen to je pro moji jesitnou dusi rana pesti, protoze nevi, kde dela chybu.

Prominte, ze schazi diakritika, jsem na nemecke verzi Windows.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mossad píše:jak jsis vsiml ziju bez wrtulek od r 2004 na tomto foru, ale jenom tvrdim, ze ranky jsou chybne nastavene a chybne klasifikuji lidi, at jiz pripad muj nebo napr zmineny sh a takovych tu bude vic, vsichni jsou s tim spokojeni a ja se jen ptal proc a jak... nic vic... nemuzu za to ze se tu s toho stala obecna diskuze my vs oni a oni vs my...
Právě na tvém případě je evidentní, že systém zafungoval dobře. Co se týče sh, on má vědomosti na to, aby 3 větrák dostal, ale jeho přínos pro fórum je za posledního řekněme půl roku takřka nulový, protože sem v podstatě nechodí.

... máš další příklad? :roll:
Bathory
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Ono je hlavně třeba pochopit, že ty ranky vystihují pouze tvé působení na tomto fóru. Ve skutečném životě můžeš být uznávaný odborník s mnohaletou praxí, stejně tak jako úplný amatér, ale to tu nehraje roli. Důležitá je kvalita příspěvků a přínos pro toto konkrétní fórum. Prostě pochop, že ten titul začátečník, který ti tak vadí, nevyjadřuje "začátečník v oblasti počítačů", ale "začátečník na fóru pctuning.cz", nebo chceš-li "začátečník v oblasti přispívání kvalitních, věcných a užitečných příspěvků do diskusního fóra serveru pctuning.cz" (tm) :)
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Lepsi je byt odbornik v jedne oblasti a mit drobnej prehled v dalsich oblastech, nez se snazit byt dobry ve vsem coz nejde zvladnout. Ten dela to a ten zas tohle a vsichni dohrimady vime moc. Proto tu je forum.
Ze se X roku ucis na skole o dane oblasti? Jenze skola a praxe je vec jina. Ja dokoncuju vyskou skolu zamerenou na CAD a CAM a ted jsem byl na praxi. Zjistil jsme ze nic vlastne neumim za ten pulrok jsem se naucil vic nez za roky ve skolach.

Vetracky neresim. K cemu je potrebujes? I kdyz uznavam ,ze na pohovorech se libilo to ze moderuju na PCT a pak jsem si s psychology personalni agentury pri interview pekne popovidal o chlazeni PC.

Smyslem PCT je hlavne se dozvedet neco noveho a navzajem si pomahat. Ale jde take o to vychovat novou generaci ktera nas starsi nahradi. s PC fory jsem zacal kolem roku 2000. Za tu dobu jsem zazil snad vse. Bohuzel i fora (kdo si pamatuje na svetpocitacu.com?) protoze se uzivatele rozhadali a velka cast tech nejaktivnejsich odesla.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

2 cagle - no a kdyz uz tu pusobim 4tym rokem nemuzu byti absolutni zacatecnik ze? to je to v cem tkvi ta pointa nemyslis? jen proto ze nikam nepisu zustavam dal na vychozim ranku coz je imho informace nepravdiva. tot jeste zhruba vse...

pokud bych to bral jako rank 0,1,2,3,4,5 tak je to ted nastaveno tak ze na ranku 1 zustanes 4ever, nemam dojem ze je potreba to mit reseno timhle napis nam systemem ale je to vase vec, a proste ani na tomhle foru nejsem zacatecnik at se porad nebavite tim ze jsem placl ze i v rl asi neco vim ;) taky newim vsechno taky ale nejsem zacinajici ani tady ani tam.

este mi sem napiste nejaka pekna moudra at se mi dobre spi ;)

//Mr. Dirk - ty můžeš taky ať se zase zasmějem. 8-)

Gygabite - ©Hlupak
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Mossad píše:2 cagle - no a kdyz uz tu pusobim 4tym rokem nemuzu byti absolutni zacatecnik ze?
muzes
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Mossad píše:... jenom tvrdim, ze ranky jsou chybne nastavene a chybne klasifikuji lidi ...
Dobre... at se tedy pohneme z mista - jak by to tedy melo byt spravne? Napis konkretni opatreni a zmeny, ktere by system zmenily tak, aby fungoval a spravne klasifikoval lidi.
Mossad píše:... uz tu pusobim 4tym rokem nemuzu byti absolutni zacatecnik ze?
S timto bych taky nesouhlasil - jsou taci, u nichz se da s uspechem pochybovat ze by se jich jakkoli dotklo i 10 let...
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Myslim, ze 4 stranky pro tento thread je vice nez dost a mohli by jste to nejak zakoncit...

Pro Mossad: Chapej, je bud takovy system, ktery tu je ted, nebo je karma. Karmu admini nechteji, takze logicky vyplyva, ze at se tu budes stavet na usi nebo na neco jineho, zavedeny system zustane. To, ktery system je lepsi a horsi mi neprislusi hodnotit, ale muzu rict, ze s vedenim tohoto fora v tomto ohledu nesouhlasim.
Takze, jestlize jsi prave precetl co jsem napsal, ti prave muselo dojit to, ze to nema smysl a ze ze sebe delas akorat tak cil posmesku...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

ne pohodicka, zustanu si easy user uz je mi to naprosto jasny ;] oni maji svou pravdu ja taky...

Gygabite - ©Hlupak
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Já si z těch větráčků dělám spíš srandu, nemyslím si, že to fórum je tu proto, aby si tu někdo honil ego... Ale aby se radilo druhým. A spíš než karmu potřebuje přehlednější dělení, protože se tu začínaj řešit problémy pořád dokola a nikomu se nechce k daným problémům radit znova a znova.
Burn in hell.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

pokud mas problemy s timto forem nemas jednodusi vyuzit jina fora na netu?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Prestante se tu hadat o vetracky.....
Az na ne bude mit narok, dostane je ..... :-)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ty vago. Tady se to rozrostlo. :-D Jak kdyby se za každý větráček dával Masaryk. ................ teda něčí starosti bych chtěl. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mossad píše:ne pohodicka, zustanu si easy user uz je mi to naprosto jasny ;] oni maji svou pravdu ja taky...
Ale tys nám nedoložil, že náš systém je nefunkční... na oba příklady co jsi uvedl jsem ti napsal, jak to s nima je a žádný další jsi nepředložil. Když tě Wilík vyzval, jak by to mělo podle tebe vypadat taky nereaguješ. Vážně nevím, co tady od nás chceš. Založíš téma, kde každá druhá věta není pravda a to jenom proto, že sis nepřečetl pravidla a vůbec nevíš, jak to tady funguje. O to hůř, že jsi tu už 4 roky, jak stále zdůrazňuješ...
Bathory
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

ten system stejne nezmenite to uz tu bylo tak proc plytvat cenny cas? nebudu psat nawrhy na neco co neprojde...

<OT>edit 2 wilik - jak si to vedle zamkl, tak jen dodam ze michal jindra neni uzivatel, nechtel sem strilet cenneho uzivatele tohodle fora , ale ten xsicht z te karticky, ktery odkaz propaguje, na te strance je totiz psano ze se hlasy ziskavaji do te ankety podvodem a nevede nikdo jiny nez michal jindra...

Gygabite - ©Hlupak
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“