Projekt: The Witcher

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

ChouLu píše:kam ti zmizeli fotky ze zacatku??? :(
Nikam nezmizely, jen ukazto nějak blbne. Dej pravym tlačítkem Zobrazit obrázek. Já to pak předělám do náhledů.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak na dnešek bylo plánováno vyřezávání zadní mřížky na chladič. Bohužel v dílně nemám čím topit (a k tomu tohle počasí), proto se vyřezávání odkládá. Postnu sem aspoň námět mřížky. Taky jsem zvážil hlavu s podstavcem - je to pod kilem, 950 gramů.

Ještě bych se chtěl zeptat, jestli byste mi neporadili nějaký lepidlo nebo tvrdidlo, kterým by se daly natřít ty vymodelovaný díly. Padnul tu plnič, ale do toho se mi nechce.

Obrázek
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

Sir_-_Death píše: Ještě bych se chtěl zeptat, jestli byste mi neporadili nějaký lepidlo nebo tvrdidlo, kterým by se daly natřít ty vymodelovaný díly. Padnul tu plnič, ale do toho se mi nechce.
glazura ked mas... :up:
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
TheMelin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheMelin »

jn .. taky bych byl pro glazuru... jenže on ty díly nemý vypálený ale jen vysučený.. nebo ne ?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

TheMelin píše:jenže on ty díly nemý vypálený ale jen vysučený.. nebo ne ?
Přesně tak. Ptal jsem se v podniku, kde mi dávali tu hlínu, a glazuru jedině, že bych to měl od nich vypálený v peci. Jinak by se to mohlo prej rozmočit.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

xi to nech vypaqlit ne ??
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bez_n1ck píše:xi to nech vypaqlit ne ??
To už asi nepude :wink:
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

ja nevim, naky bahno, vic mi ta hlina nerika, tak nevim, ze to nejde vypalit :-D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bez_n1ck píše:ja nevim, naky bahno, vic mi ta hlina nerika, tak nevim, ze to nejde vypalit :-D
Bahno to neni. Je to normální keramická hlína. Já už to mám vysušený, takže vypálení bych řek, že by to zničilo :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mini update. Vyřezána zadní mřížka (ještě má pár nedostatků). Kompletní díl přijde přichytit ke case a zatmelovat, aby to vypadalo pěkně sjednoceně.

Obrázek
wilkinsl
Nováček
Nováček

Příspěvek od wilkinsl »

v zadnem pripade to nevypaluj, ta hlava urcite neni duta, pokud takovou masu hliny strcis do pece, tak se ti rozleti na tisic kusu
TheMelin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheMelin »

no hlavně vypálit se to má před tim než to uplně vyschne...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dneska jsem se úplně náhodou dostal k vyříznutí okna do bočnice. Tvar to neni kdovíjak originální, ale mýmu účelu bohatě stačí. Pochopitelně opět ho zbývá zarovnat a začistit (na to už dneska nebyl čas a ani nálada).

Obyč okýnko.
Obrázek

A v tomhle duchu se ponese ve finální podobě.
Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přidám pár fotek z pomalu pokračujících prací. Přední posuvný víko už mám vymyšlený. Bude stylizovaný do podoby padacích dveří (akorát že se budou jen posouvat :) ). To ono na fotce pochopitelně není finální podoba. Kolem a prostředkem, schová se tim spoj, bude jakoby okování, aby to nenásilně přecházelo ke "zdivu" a bude doplněno vystupujícími hroty. Barva vypadá světle, ale počítám (nebo spíš pevně doufám), že lak to trochu ztmaví. Ta díra v dýze - to neni moje vrtalský umění. Ta tam už byla po suku a kupodivu obě vyšly přesně tak, aby se jima dal prostrčit šroub k úchytu :)

Obrázek Obrázek

A tady je vyblejsklý plexi pro okno (bude patřičně poškrábáno a pocákáno "krví", ale to ještě uvidim, jak to nakonec bude vypadat). No a k řetězum. Ten slabší bude sloužit výhradně jen k výzdobě interiéru, možná i venku, ale zatim mě nikam nenapadá ho umístit. Z toho silnějšího budou madla pro přenášení. Momentálně uvažuju nad tim, jak ho tam esteticky přichytit.

Obrázek
TheMelin píše:no hlavně vypálit se to má před tim než to uplně vyschne...
Ono, kdbych to nechal vypálit, už by nešly zabrousit hrudky a nerovnosti.
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

a jak planujes ty skrabance nejak 'usporadane' nebo jen hodit na chodnik prislapnout a projet :D :D :D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nightavanger píše:a jak planujes ty skrabance nejak 'usporadane' nebo jen hodit na chodnik prislapnout a projet :D :D :D
No tak určitě budou nějak uspořádáný (žádnej hrc prc), ať to vypadá k světu :wink:
bakua
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakua »

cim si prosimte vyrezaval ty drapy?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

bakua píše:cim si prosimte vyrezaval ty drapy?
Jestli myslíš tu vlčí stopu? Tak ta je vyřezaná prachobyčejnou, asi 10 let starou lupínkovou pilkou :)
bakua
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakua »

Sir_-_Death píše:
bakua píše:cim si prosimte vyrezaval ty drapy?
Jestli myslíš tu vlčí stopu? Tak ta je vyřezaná prachobyčejnou, asi 10 let starou lupínkovou pilkou :)
:) no myslim ze budu tu svoji muset asi taky vykopat pac moderni technika zacina v mych pripadech trochec pokulhavat...

ale jinak pekny napad ten tvuj;)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

nebudou ty řetězi řezat do ruk?Jen tak pro zajímavost kolik by to mělo vlastně vážit?
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“