Google Chrome
- Battlefield
- Začátečník
-
Re: Google Chrome
to Divx: řeším stejný problém
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
s certifikáty jsem zatím nepohl a k tomu přibyl další oříšek... Přešel jsem na Windows 7 x64 a Chrome se nyní zasekává... Hlavně tedy při práci se založkama. Je to nervy drasající když otevřete novou kartu, to chvíli trvá, pak se vrátite na tu předešlou, to opět trvá... celkova doba surfovani se tak celkem protahne. Řešení ale opět nevidim:/
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Hmm to je divné. Já valím na Win 7 64bit bez jediného problému. Rozšíření v Chrome máte? Zkuste vypnout. Dělá to jen v Chrome, nebo i v IE 8? Jestli je líné spíš uživatelské rozhraní, viděl bych chybu spíše v nějakém rozšíření nebo něčem podobném. Máte antivir? Vypnul jste po jeho instalaci Defender? Dost lidí má pak problémy s výkonem, pokud jim běží dva rezidenty...
- Mastodont
- Černá karta
-
Defender se vypíná automaticky pokud je potřeba.
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
No Defender se vypíná automaticky pouze, pokud člověk nainstaluje Microsoft Security Essentials. Mám vyzkoušeno, že třeba po instalaci Avastu 5, se sám nevypne a musí se vypnout manuálně. Neříkám, že to tak funguje třeba u každého, ale je lepší to zkontrolovatMastodont píše:Defender se vypíná automaticky pokud je potřeba.
- Mastodont
- Černá karta
-
Jenže avast není antivir ale malware.
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Narazil jsem na problém, který odpovídal mému..: http://www.google.com/support/forum/p/C ... 2a20&hl=en
Zkusil jsem to řešení od joelpt (best answer) TABLET DRIVER/LOW LEVEL MOUSE HOOKS, pro ty co neumí anglicky tam je postup: Start - napsat Služby - spustit program Služby, sjet dolu na Služba vstupní panel počítače Tablet PC a otevřít (dvojklik). Kliknout na Zastavit a poté změnit Typ spouštění na Zakázáno.
Problém zdá se byl vyřešen, avšak pro mne jako uživatele tabletu to neni příliš vhodné řešení:/
Zkusil jsem to řešení od joelpt (best answer) TABLET DRIVER/LOW LEVEL MOUSE HOOKS, pro ty co neumí anglicky tam je postup: Start - napsat Služby - spustit program Služby, sjet dolu na Služba vstupní panel počítače Tablet PC a otevřít (dvojklik). Kliknout na Zastavit a poté změnit Typ spouštění na Zakázáno.
Problém zdá se byl vyřešen, avšak pro mne jako uživatele tabletu to neni příliš vhodné řešení:/
- Mastodont
- Černá karta
-
Nejspíš ti nezbyde nic jiného než přejít na jiný browser.
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jedno z možných řešení, ale bohužel chromu se vzdát odmítám.
Vyzkoušel jsem i tu další možnost - ohledně detekce proxy serveru (a současně mít zaplou službu vstupní panel počítače Tablet pc), zatim to jede, ale nechci dělat ukvapene závěry
Edit: Nedalo se to vydržet a hodil jsem tam x86 verzi sedmiček
Edit: bohužel problém se znovu objevil
Vyzkoušel jsem i tu další možnost - ohledně detekce proxy serveru (a současně mít zaplou službu vstupní panel počítače Tablet pc), zatim to jede, ale nechci dělat ukvapene závěry
Edit: Nedalo se to vydržet a hodil jsem tam x86 verzi sedmiček
Edit: bohužel problém se znovu objevil
- KapaCZ
- Začátečník
-
Jak změnim doplnování adresy pomocí ctrl+enter z .com na .cz Ve firefoxu to už tak bylo od začátku a já sem i dost zvyklí na tuto fičuru. Případně mi poradte jak dostanu addon z firefoxu do chrome, jelikož addon url suffix by to dokázal.
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Addon z FF do CH nedostaneš nijak. Vždyť to jsou úplně jiné prohlížeče
- KapaCZ
- Začátečník
-
Jo to jsem si myslel, ale rád bych změnil to CTRL+ENTER, když to nepůjde budu stále u FF, dokud toto nepovolí měnit.
- Jája
- Čestný člen
Dá se už nějak nastavit "jemné posunování" jak je to ve firefoxu? Prolezl sem nastavení a nic nenašel.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Jemné posouvání Google Chrome v základu neumí. Je na něj ale rozšíření, které funguje i bez jakéhokoli nastavování - stačí restart Chrome https://chrome.google.com/extensions/de ... oknn?hl=cs
- Jája
- Čestný člen
Díky, zkusím
//edit: funguje skvěle
ještě mám jeden problémek, chtěl bych aby se při otevírání odkazu v novém panelu (přes prostřední tlačítko myši) na tento panel automaticky přepnul a nemusel to dělat přes shift. jde to nastavit?
//edit: funguje skvěle
ještě mám jeden problémek, chtěl bych aby se při otevírání odkazu v novém panelu (přes prostřední tlačítko myši) na tento panel automaticky přepnul a nemusel to dělat přes shift. jde to nastavit?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Zkuste třeba https://chrome.google.com/extensions/de ... gdbg?hl=cs nebo si projděte stránku se všemi rozšířeními a zkuste najít něco podobného co Vám bude vyhovovat. Výše uvedený jsem našel jen tak v rychlosti...
- Jája
- Čestný člen
OK díky
- arxeiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tím myslíš přesně co? Že když to chytneš za posuvník tak se to kouše?Jája píše:Dá se už nějak nastavit "jemné posunování" jak je to ve firefoxu?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Jája
- Čestný člen
Tím sem myslel plynulé překreslování při scrollování kolečkem a ne skákání ob 3 řádky jak je to defaultně.
Ten mod funguje dobře, dá se i různě nastavit, ale hned prvotní nastavení je dobrý.
Druhej mod new tab taky dobrej.
Ten mod funguje dobře, dá se i různě nastavit, ale hned prvotní nastavení je dobrý.
Druhej mod new tab taky dobrej.
- arxeiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Aha, jsem si ani nevšiml, že se to seká. To je tak když pustím jiný prohlížeč než Operu jenom abych se podíval jestli se tam můj web zobrazuje správně
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB